2arkoudi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Kane ena format na isisxasis....distixos i moni lisi!
innersilence Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Έκανα φορματ και ησυχασα παιδια. Δε θα το πιστεψετε τι εφταιγε. Κι αν γίνεται να το διαδώσουμε. Λοιπόν έβαλα κι εγώ σαν παιδί ADSL πριν από 2-3 εβδομάδες και σα φίλος του Harry Potter είπα να κατεβάσω την καινούρια ταινία που θα προβλήθεί στισ 25/11. Και την κατέβασα... αλλά δεν έπαιζε ούτε στον Media Player ούτε στο Power DVD και γενικά δεν έπαιζε πουθενά. Από εκεί και πέρα το browsing στον υπολογιστή μου ήταν δράμα. Ήθελε μισό λεπτό το λιγότερο για να ανοίξει μία τοποθεσία. Αφού έκανα φορμάτ στο C (έχω ακόμα D και E) όπου στο τελευταίο είχα αποθηκεύσει το Harry Potter. Πάω να σβήσω το αρχείο ύστερα από φορμάτ στο Ε και μου έλεγε ότι κάποια υπηρεσία το έχει δεσμεύσει και δε μπορώ να το σβήσω. Ε ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ 2 partition και λογικά δε θα αντιμετωπίσω πρόβλημα. Είδατε ο Harry Potter??? Έκανε πάλι τα μαγικά του τα κόλπα!!!
polaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Έκανα φορματ και ησυχασα παιδια. Δε θα το πιστεψετε τι εφταιγε. Κι αν γίνεται να το διαδώσουμε. Λοιπόν έβαλα κι εγώ σαν παιδί ADSL πριν από 2-3 εβδομάδες και σα φίλος του Harry Potter είπα να κατεβάσω την καινούρια ταινία που θα προβλήθεί στισ 25/11. Και την κατέβασα... αλλά δεν έπαιζε ούτε στον Media Player ούτε στο Power DVD και γενικά δεν έπαιζε πουθενά. Από εκεί και πέρα το browsing στον υπολογιστή μου ήταν δράμα. Ήθελε μισό λεπτό το λιγότερο για να ανοίξει μία τοποθεσία. Αφού έκανα φορμάτ στο C (έχω ακόμα D και E) όπου στο τελευταίο είχα αποθηκεύσει το Harry Potter. Πάω να σβήσω το αρχείο ύστερα από φορμάτ στο Ε και μου έλεγε ότι κάποια υπηρεσία το έχει δεσμεύσει και δε μπορώ να το σβήσω. Ε ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ 2 partition και λογικά δε θα αντιμετωπίσω πρόβλημα. Είδατε ο Harry Potter??? Έκανε πάλι τα μαγικά του τα κόλπα!!! Αν σου πω ότι αν εβγαινες στο DOS (dos prompt) και εσβηνες το αρχείο της ταινίας από εκεί και ΔΕΝ θα χρειαζόσουν format, θα πικραθείς πολύ? Απλά η ταινία ηταν με ενα codec που δεν είχες, και για κάποιο λόγο τα win είχαν φάει σκάλωμα.. Την ταινια δεν σ'αφηνει να τη σβήσεις όταν πατάς πάνω της γιατί προσπαθεί να την κάνει preview, αλλά λόγω codec δεν μπορεί......
Gantalf_4 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 file polaki edo kai polles meres yparxei ayto to prob. mallon einai virus. To epatha kai ego me to Mr. and Mrs. Smith pou mou katebhke se 2,5 lepta!!! (726 mb) kai meta ante geia...
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 virus se tainia.ligo xlomo mou fenetai.ti napo.kai na min feugei oute me system restore.to arxeio kai apo to nero tha sbinotan kai apo ms dos prompt.anywayh ena format den ekane pote kako.
innersilence Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Αν σου πω ότι αν εβγαινες στο DOS (dos prompt) και εσβηνες το αρχείο της ταινίας από εκεί και ΔΕΝ θα χρειαζόσουν format, θα πικραθείς πολύ? Δε θα πικραθώ καθόλου γιατί το έκανα κι αυτό. Μάλιστα άλλαξα και τα attributes με την attrib και τίποτα. Κι εγω εκεί ήλπιζα να βρω τη λύση αλλά τίποτα. Μιλάμε ότι το browsing στον Η/Υ μου ήταν κόλαση. Έκανα φορμάτ και ησύχασα. Τώρα όλα πάνε σφαίρα!!! Thanx guys!!!
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 na zisoun ta format.innersilence ida kai tin dikia sou xtes.
innersilence Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 ela re? sovara?ti kanei kala einai?dwsths xairetismata...elpizw na einai kala!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.