innersilence Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο Η/Υ τρώει κολλήματα δίχως λόγο. Να τονίσω ότι εδώ και 1 εβδομάδα έχω ADSL φοβάμαι μήπως έει γίνει τίποτα από το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα όταν ανοίγω το εικονίδιο του My Computer μπαίνει μεν αλλά κάνει μόνο του ένα refresh και μετά ψάχνει επ' άπειρον να βρει συσκευές. Επίσης όταν ανοίγω έναν κατάλογο τα ίδια. Για να κάνω αποκοπ[ή επικόλληση περνοάςει περιπου 1 λεπτό. Έχω το McAfee κι έλεγα μήπως φταίει αυτό επειδή σε ένα φίλο είχε δημιουργήσει πρόβλημα. ΈΚανα ένα scan και βρήκε 4 trojan διαφορετικά αλλά τα έσβησα. Έκανα και scan με το ad-aware αλλά και πάλι τίποτα. Εκτός από format τι άλλο μπορώω να κάνω?
ANEMOS-V Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 mi kaneis format.. tha sou elega na bgaleis oti antivirus eine energopiimeno..kai na kaneis test gia ta kolimata pou les. an pali kolaei aposindese to DSL kai kane test xoris ayto ,isos yparxei provlima me to router & tous driver tou.
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 episis iparxei kai to system restore ton windows gia na giriseis to pc sou se pio palia imerominia alla prosexe me auto.
Alex-in-Side Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 MH! mi kaneis system restor se tetia periptosi!!! tha ginei xerotaera kai den tha vreis tin akri... kalitera dokimase auto pou leei ANEMOS-V
innersilence Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Βασικά φίλε pouline (Αλέξανδρος κι εσυ ε?) system restore δεν κάνω με τίποτα. Δεν έχω κάνει ποτέ κι ούτε πρόκειται... Δεν τα πολυεμπιστεύομαι αυτά...Βαικά και με κλειστή την adsl πάλι κολλάει...βασικά μάλλον αυτό θα κάνω αλλά και πάλι τα ίδια...το πρόβλημα εμφανίστηκε 1 εβδομάδα αφού έβαλα ΕΙ ΝΤΙ ΕΣ ΕΛ...θα δω τι θα κάνω! Πάντως είμαι ένα βήμα πριν το format... Α και κάτι άλλο. Αν κάνω φορματ θα πρέπει να βγάλω την κάρτα δικτύου από τον Η/Υ μου (είναι ασύρματη) και να την ξαναεγκαταστήσω ε? Έτσι έκανα κι όταν την πήρα οπότε μάλλον έτσι πρέπει να ξανακάνω ε? Πω πω μπλέξιμο...
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 to system restore pianei me tin proipothesi oti den exeis kanei 100 alages sse programata bale bgale.alios tha ginei mpaxalo gia auto ipa me prosoxi.to kalitero panta einai ena format kai new windows me service pack 2 kai oles tis enimeroseis.ama kaneis format i karta i asirmati tha anagnoristei apla san ena network adapter kai ta windows den tha sou perasoun katholou drivers kai tha einai me ? .esi tha pas sto device manager kai tha tin peraseis me to cd kanonika.den xriazetai na tin baleis bgaleis sto mixanima.ipame.an itan na linoume to miso pc gia na dei mia karta tote ego prosopika den tha eperna pc.nai alexandros kai ego.pos kait to xereis?
billpeppas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Το πρόβλημα εγω θα το αναζητούσα πρώτα σε hardware μεριά ( πιο πιθανό ). Δοκιμή 1η: Βγάλε τα δισκάκια από τα όποια optical drives, κλείσε το antivirus, και δοκίμασε πάλι. Αν πάλι τα ίδια, δοκίμασε τις RAM σου με το memtest86+ ( http://www.memtest.org )... Επίσης...όχι συχνό φαινόμενο, αλλά όχι και απίθανο...έχεις ακούσει κανέναν ( δεν ξέρουμε και τα pc specs σου... ) δίσκο σου να κάνει περίεργους θορύβους ή να διαβάζει αργά τον τελευταίο καιρό ?
polaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Eγω ίσως πιστευω ότι έχει να κάνει με κάνα spyware/virus... Είπες ότι έχεις εδώ και 1 βδομάδα, υποπτεύομαι ότι το αφήνεις ανοικτό πολλές ώρες, ίσως να έχεις "ψαχτεί" και λίγο περισσότερο σε κάτι ύποπτα site για downloads, δεν θέλει και πολύ.... Εψαξες βέβαια όπως είπες αλλά δεν ξέρω, ίσως κάτι να έχει μείνει... Προτείνω backup, ωστε να ετοιμαστείς για format. ΑΦΟΥ έχεις κάνει backup, κάνε ενα system restore να δεις αν πιάσει. Δεν σε χαλάει, μην το απορρίπτεις πρίν το δοκιμάσεις! Εγω το απορρίπτω στο δικό μου PC γιατί έχει πιάσει 1 φορά, και ΟΛΕΣ τις άλλες έχει αποτύχει (δεν κάνει καν restore).
vageco Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 oson afora to system restor sta xp doulevei mia xara...edw eixa xasei ip kai onomata dikyiou kai me to restor o ypologisths ksanagirise stis arxikes rithmiseis me domain name kai ola ta sinefi,,,kai to spudeotero evlepe to diktio....simiosh to pc eixe fortomena na windows peripu 2 mines,,,pezei rolo.To modem mas mas eipes to exeis se ethernet h se usb..an se usb kati paize me drivers...
innersilence Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Ειναι ασύρματος ρούτερ USR 9108. Λέτε να παίζει πρόβλημα με τους οδηγούς του? Ετοιμάζομαι για φορμάτ βασικά αλλά ίσως κάνω ένα restore έτσι για να το δοκιμάσω. Θα δοκιμάσω βασικά όλα αυτά που μου είπατε και σαν τελευταία λύση θα κάνω format. Τώρα, για να θέλουν αναβάθμιση οι οδηγοί του ρούτερ (είναι και μοντεμ για όσους δεν το κατάλαβαν) δε νομιζω. Καινούριο είναι...
vageco Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 e ok an eiai wirelless ti odigous na thelei....profanos mpenoun aftomata apo win xp
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 i karta dikrtiou thelei drivers oxi o router bre paidia.analogos tin wireless karta thelei i oxi drivers.ela kane to formataki.
polaki Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 oson afora to system restor sta xp doulevei mia xara...edw eixa xasei ip kai onomata dikyiou kai me to restor o ypologisths ksanagirise stis arxikes rithmiseis me domain name kai ola ta sinefi,,,kai to spudeotero evlepe to diktio....simiosh to pc eixe fortomena na windows peripu 2 mines,,,pezei rolo. Προφανώς και δουλεύει, απλά όχι πάντα. Εγώ έχω κάνει clean install, και έχω πάει να εγκαταστισω κάποια αρχικά προγράμματα (που τα ΧΡ κάνουν μόνα τους restore point) και μετά αμέσως έχω προσπαθήσει να κάνω system restore και ακόμα και τότε έκανε fail.. Aπό τότε το έχω απορρίψει, ή δεν λειτουργεί σωστά αυτό (με την έννοια της μη σίγουρης λειτουργίας, δεν λεω οτι δεν παίζει καθόλου) ή εγώ κάνω κάτι λάθος.. Αλλά πραγματικά δεν βλέπω τί λαθος μπορεί να κάνω, με δεδομένο οτι έχω δοκιμάσει πολλές φορές και νομίζω μόνο 1-2 έχει πετύχει...
giannis42 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 μηπως κατεβασες τα νεα updates της microsoft? ε ...εχει καποιο μεσα που δημιουργει αυτο το προβλημα. εγω την πατησα και εκανα format εδω http://support.microsoft.com/kb/909444
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 emena pantos exei petixei arketes fores to system restore ektos an exo kanei pola mazi opote ginetai fail sto telos.i ektos an exeis klisei to system restore kai meta to xananixeis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.