Προς το περιεχόμενο

Mycosmos erwthsh...

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια ο μόνος λόγος που χρησιμοποιούσα ΙΕ ήταν μόνο για το MYCOSMOS.. Thank god (or someone else..) ξεφορτώθηκα τον explorer. :)

Δημοσ.
παιδιά πως γράφεται κανείς στη υπηρεσία? πρέπει να πάρεις τηλ στο cc?

στέλνεις το γράμμα Ε στο 5000 και σου αποστέλεται ο προσωπικός σου κωδικός..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια το Mycosmos σας δουλευει? Εχει κατι μερες που δε μου εμφανιζει το εικονιδιο για την αποστολη sms... Το σταματησε ο ΟΤΕ?

Δημοσ.
Παιδια το Mycosmos σας δουλευει? Εχει κατι μερες που δε μου εμφανιζει το εικονιδιο για την αποστολη sms... Το σταματησε ο ΟΤΕ?

δουλεύει κανονικά

απλώς μεταφέρθηκε το εικονίδιο για τα sms στην αρχική οθόνη επάνω δεξιά!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Σε περίπτωση που δε θέλετε να ασχοληθείτε πάλι με τον ΙΕ, μπορείτε να κάνετε το εξής:

Κάνετε login στο mycosmos μέσω ΙΕ και πηγαίνετε στη σελίδα αποστολής SMS. Οπουδήποτε στο δεξί frame, κάντε δεξί click και Add to Favorites. Το link που έχει σωθεί τώρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στον Firefox ή την Opera απευθείας. Θα μπορείτε να στείλνετε SMS χώρις να χρειάζεται να κάνετε login κάθε φορα.

Έχει κάνει και εγώ το κολπάκι του Soulmal αλλά από την αλλαγή του χρόνου και μετά όταν ανοίγω τη σελίδα από firefox λέει "service unavailable".. Άνοιξα τη σελίδα από IE αλλά πλέον δεν μπορείς να "τσιμπήσεις" το link με δεξί click.. Φαντάζομαι συμβαίνει σε όλους.. Καμία πρόταση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...