islas canarias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Exei kaneis agorasei pote mesw internet apo to greek-shops.de? endiaferomai gia ena laptop axias 2000 euro peripou (VAIO) k ithela na xerw ean telika tha plirwsw dasmous (xerw oti i germania einai stin EU alla me tetoiou eidous agores de xerw ti ginete), kathws k ean tha exw egiisi apo sony elladas!!!
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δεν έχω αγοράσει...αλλά 1) Δασμούς δεν πληρώνεις με τίποτα 2) Εγγύηση έχεις κανονικά
islas canarias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δεν έχω αγοράσει...αλλά1) Δασμούς δεν πληρώνεις με τίποτα 2) Εγγύηση έχεις κανονικά rwtisa gia dasmous giati se merika proioda anexartita pou mporei na einai agorasmena apo EU xwres, apo ena poso panw exoun foro (siguro giati exw ferei PC apo Ispania me tin metakomisi k plirwsa telwneio!)
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Αυτό που μπορεί να έγινε απλώς αντι να πληρώσεις το Ισπανικό Φ.Π.Α. να σε βάλαν να πληρώσεις το Ελληνικό... Μόνο στ' αυτοκίνητα υπάρχουν δασμοί!
phovos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Ειχα παρει μια X-fi για τον bro μου απο εκει, και τα παιδια μου φανηκαν πολύ ΟΚ.Σε μια βδομαδα[Μαζι με Σ/Κ] ηταν σπίτι και γενικά δεν ειχα κανενα προβλημα... Οσο για την αξία πληρωνεις την αναγραφωμενη + τα μεταφορικά και τίποτα αλλο... Για οποια απορία εχεις χτυπα τους ενα τηλεφωνο ,Ελληνικά θα σου μιλήσουν οποτε δεν εχεις πρόβλημα αν δε ξερεις Γερμανικά
islas canarias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Kalws, efoson einai dokimasmeni lisi! Thanx all!
napgio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Το πληκτρολόγιο θα έχει διάταξη QWERTY ; (Γιατι απο ότι έχω διαβάσει-ακούσει έχουν άλλη διάταξη .) Για προσεξέ το λίγο.
wizzy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Exw tin entipwsi oti i Germaniki diataksi einai QWERTZ anti QWERTY. Gia tsekare to...
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα γι' αυτό το θέμα. Στο πληκτρολόγιο εκεί που πατάς τώρα τα κουμπιά και τώρα θα είναι τα γράμματα. Η διαφορά θα είναι σε μερικά γράμματα, που άλλο θα είναι εκτυπωμένο στο πληκρτολόγιο και άλλο θα εμφανίζεται στην οθόνη. Ούτως ή άλλως 2,5-5? έχει ένα καινούργιο πληκτρολόγιο!
islas canarias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 alazoun ta pliktrologia sta vaio??? de to xera afto...
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Λάθος δεν αλλάζουν, ούτως ή άλλως και το VAIO που είναι στην αγορά έχει σε τρελά σημεία τα πλήκτρα (π.χ. το @ ). Αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό, το μόνο κακό (που διορθώνεται με αυτοκόλλητα). Είναι ότι άλλο θα γράφει το κουμπί και άλλο θα είναι!
islas canarias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 gia 500 euro ligotero sto greek-shops.de se sxesi me alla eshops stin ellada, de me xalaei katholou!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.