Προς το περιεχόμενο

agora mesw internet

harkouts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

opoios mporei na boithisei....

ekana mia agora me xrhsh pistwtikhs apo ena sait sthn agglia stis 16/10 (sygekrimena ena paixnidi gia ps2). me xrewsan pera apo to kostos tou paixnidiou (34 euro) kai 7 euro shipping. To thema einai pws akoma perimenw.... Tous exw steilei 4 mail!!! kai apanthsan mono mia fora! legontas pws h paraggelia mou exei proothithei kai na perimenw liges mares akomh. sto thlefvno den apantoun Egw tous zhthsa ton arithmo tou deltiou apostolhs kai den mou apanthsan. Rwtaw ean exei agorasei pote kaneis apo agglia otidhpote kai se poses meres to parelave. Yparxei periptvsh na mhn mou to steiloun katholou? Yparxei periptwsh na to voutikse kanei sto edw telwneio?

Eyxaristw

• Super Moderators
Δημοσ.

Από πού το αγόρασες; Οι μεγάλες εταιρίες "πονηριές" δεν κάνουν, δεν τις συμφέρει να χαλάσουν το όνομά τους.

Από την amazon που χρεώνει ταχυδρομικά για games έχω αγοράσει πολλές φορές, μία μόνο φορά το αντικείμενο άργησε πάρα πολύ, τους ενημέρωσα και μου έστειλαν άλλο. Ενημερωτικά, μία εβδομάδα μετά την παραλαβή του δεύτερου πακέτου, ήρθε το πρώτο με ημερομηνία αποστολής ένα μήνα πριν. Πού έγινε το λάθος; Θα έλεγα στα ΕΛΤΑ, αλλά μην απόδειξη δεν έχω. Παίζει ρόλο και το ταχυδρομικό κατάστημα. Στο Π. Φάληρο ήμουν ενθουσιασμένος, στον Άλιμο όχι και τόσο.

Όταν λες ότι η αγορά έγινε στις 16/10, αναφέρεσαι σε προπαραγγελία ή παραγγελία-αποστολή; Τι ημερομηνία είχε το mail αποστολής; 16 ημέρες είναι σαφώς αρκετές, αλλά μου τυχαίνει συχνά να κάνει 7 ημέρες να έρθει κάτι από Αγγλία, κι έτσι και έχω την ατυχία να πέσω σε Σ/Κ ή αργίες...

Δημοσ.

to agorasa apo etairia pou synergazete me thn amazon kai ayto giati phra mazi kai ka to flip top pou den to eixe to amazon. h paraggelia mou egine stis 16/10 kai to mail apostolhs stis 19/10. Mallon prepei na paw sta elta omonoias. Ayto pou den katalavainw einai giati den apantane sta mail pou tous stelnw

• Super Moderators
Δημοσ.

Από 19/10 μέχρι 1/11 έχουν μεσολαβήσει 13 ημέρες. Δε λέω ότι είναι λίγες, αλλά προσωπικά έχω περιμένει και περισσότερο, ειδικά όταν έχουν μεσολαβήσει αργίες.

Αν αντέχεις να τα "βάλεις" με τα ΕΛΤΑ Ομόνοιας, δε χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις.

Γράφεις ότι σε ένα σου mail απάντησαν. Γενικά, οι ξένες εταιρίες δεν μπαίνουν σε διαδικασίες "διαλόγου" (αυτό από εμπειρία μου με Αμερική).

Πάντως, αν μέσα στην εβδομάδα δεν έρθει το πακέτο, νομίζω ότι πρέπει να το δηλώσεις ως απωλεσθέν στην εταιρία που σου το έστειλε, και μετά να το αναφέρεις στην Amazon.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

loipon to dhlwsa san apwlesthen kai h apanthsh pou mou edwsan einai oti exei stalei kai tha eprepe na to eixa paralavei!! oute na mou to antikatasthsoun oute tipota....

Sta ELTA den yparxei tipota , rwthsa.

Snoob se parakalw ean exeis kapoia idea gia to ti mporw na kanw giati profanws den exoun steilei tipota.

Ekana lathos pou sou eipa 19/10 stis 11/10 egine h paraggelia (prin ena mhna).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...