sotris99 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Για τον απλούστατο λόγο των πνευματικών δικαιωμάτων
users Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 elpizw na min exoume tsatsous tis disk impex anamesa sta meli tou forum apo pou ksefytrwse o kolleen kai pou stirizei auta pou leei;
maranx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Βασικά, αυτά που λέει είναι και η δική μου αίσθηση. Γενικά, δεν έχω διαβάσει πουθενά στο εξωτερικό για δισκάκια ΤΥ (+R τουλάχιστον που χρησιμοποιώ) που να μην είναι μέσα στα καλύτερα. Οι υπόλοιποι που στηρίζουν τις απόψεις τους δεν ξέρω.
kolleen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 elpizw na min exoume tsatsous tis disk impex anamesa sta meli tou forum apo pou ksefytrwse o kolleen kai pou stirizei auta pou leei; Δε νομίζω πως επειδή είσαι κατά μία εβδομάδα, περίπου, νωρίτερα εγεγγραμένος χρήστης του insomnia αυτό σε κάνει πιο "παλιό" ..."ξεφύτρωσα" λοιπόν από όπου και εσύ. Από όσο γνωρίζω από τις επισκέψεις μου στην Disk Impex, νομίζω πως καταστήματα όπως η Disk Impex, που περιμένεις στην ουρά για να εξυπηρετηθείς, δεν έχουν ανάγκη από τσάτσους και προστάτες! Για τσάτσους να ψάξουμε να βρούμε στις "μεγάλες" ή "μικρές" επιχειρήσεις, που κάνουν το σταυρό τους για το εάν και πότε θα μπει στα μαγαζιά τους ο επόμενος πελάτης, και προσπαθούν με τσάτσους εδώ και εκεί να πουλήσουν προϊόντα άγνωστα ή και προϊόντα γνωστών ονομάτων αλλά ευτελών κατασκευαστών. Αυτά που λέω τα στηρίζω στις προσωπικές μου εμπειρίες και στα όσα διαβάζω σε ελληνικά και διεθνή forum.
kolleen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι και τα δύο είναι ίδιας ποιότητας; Αν ναι, γιατί η Taiyo Yuden τα πουλάει χωρίς το λογότυπό της (το οποίο το βάζει μόνο στα καλύτερά της δισκάκια);Εγώ είπα πως βρήκα κάποιες μικρές διαφορές ανάμεσα στα ceramic και τα gold, που καθιστούν τα ceramic καλύτερα, όμως σε σύγκριση με τα διάφορα DVD της αγοράς συμπεριλαμβανομένων και των "δημοφιλών" εταιρειών (Maxell, TDK, Philips κλπ), που κατασκευάζονται κυρίως σε ευτελή εργοστάσια σε Κίνα, Ταϊβάν, Ινδία κα., είναι άριστα (και τουλάχιστον έως και 3 φορές καλύτερα!) και τα ceramic και τα gold. Και σε καμιά περίπτωση δε θα χρησιμοποιούσα λέξεις όπως "χάλια" για να τα περιγράψω. Στα gold, που είναι κατασκευασμένα από την Taiyo Yuden, δεν έχω δει να γράφει κάπου Taiyo Yuden, αλλά έχει την ένδειξη Made in Japan (απόδειξη της υψηλής ιαπωνικής ποιότητας). Στα ceramic αντίθετα, είτε γράφουν That's, είτε Disk Impex, γράφει πάνω και Taiyo Yuden και Made in Japan! :!: Άρα αυτό που λες πως "η Taiyo Yuden βάζει το λογότυπό της μόνο στα καλύτερά της δισκάκια" είναι απόδειξη των όσων είπα πως "η ποιότητα προσδιορίζεται από το αν είναι Gold ή Ceramic, και όχι από το λογότυπο της Disk Impex"! :grin: Από εκεί και πέρα είναι θέμα ψυχολογίας (και τσέπης) για το αν κάποιος θα επιλέξει τα ceramic με το όνομα That's, ή τα ceramic με το όνομα Disk Impex, τα οποία είναι περίπου 30% φθηνότερα από τα That's ceramic. Ο κατασκευαστής δεν είναι χαζός: αφού έχτισε το όνομα That's, ήρθε τώρα ο καιρός να πληρωθεί για αυτό! :grin:
Sorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Προσωπικά, χρησιμοποιώ τα Χρυσά TY με το λογότυπο της Disk Impex (DVD-R 8X). Απο εκεί τα αγοράζω μιας και είναι δίπλα στο σπιτι μου. Έχω κάψει πάνω απο 100 ταινείες, και έχω 0% ποσοστό άχρηστου DVD. Όλες παίζουν κανονικά στο Player το οποίο έχει η κοπέλα μου και μάλιστα είναι και της πλάκας. Έχετε ξανακούσει τη μάρκα Trevi??? Φυσικά στο PC και στο δικό μου rack DVD της Sony δεν υπάρχει υποψία κολλήματος στην ταινία. Πιστεύω πως είναι απο τα πολύ καλά δισκάκια, το μόνο που μένει, είναι να δω αν κρατάνε και σε βάθος χρόνου. Μερικά παλιότερα της ΤΥ, που δεν ήταν χρυσά, ούτε είχαν κάποιο λογότυπο πάνω, blank τελειώς, έχουν κλείσει παραπάνω απο χρόνο και παίζουν σαν καινούργια.
_LunaTiC_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά, εγώ αυτά χρησιμοποιώ (με Benq 1640 writer) Maranx apo pou agorases to 1640???To psaxno pantou alla den to vrisko.
sa1901 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Maranx apo pou agorases to 1640???To psaxno pantou alla den to vrisko. Σκέφτομαι να το πάρω και γω. 39 + 15 μεταφορικά = 54? από Pixmania http://www.pixmania.com/gr/gr/142288/art/benq/internal-dvd-rw-writer-16.html?srcid=1354
PanosVR1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 49 eurv apo Boynatsas Ston Peiraia to BENQ 1640
sa1901 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 49 eurv apo Boynatsas Ston Peiraia to BENQ 1640 Δώσε και διευθυνση και τηλέφωνο σε παρακαλώ.
maranx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Εγώ το αγόρασα από ένα κατάστημα εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης. Ψάξε να βρείς καταστήματα που έχουν προϊόντα την BenQ (οθόνες κλπ). Το έχουν μόνο αυτά και όχι οι γνωστές αλυσίδες. Το pixmania έχει 2 κακά: 1ον, αν πάθει κάτι μπλέκεις με το service και 2ον μερικές φορές εμφανίζει τα προϊόντα σε στοκ και μόλις κάνεις την παραγγελία σου λέει πως αναμένονται, με αποτέλεσμα να χρειαστείς να περιμένεις καμιά εβδομάδα παραπάνω από ότι νόμιζες. Περισσότερα στο σωστό topic: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=119822&page=1&pp=15 Εδώ έχω δημοσιέυσει και Quality scans από ΤΥ χρυσά (disk impex logo)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.