mpiukantin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Thelo na ftiakso ena guest book stin selida mou.Ti tha xreiasto??? Thelo na exo ena pedio pou tha mporoun oi episkeptes na mou grapsoun ta sxolia tous kai tin dieuthinsi tou mail tous,tipota allo. euxaristo
giannis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 merika hosting account sto cpanel exoun tetia scripts etoima.
panos78 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Έχω κώδικα για βιβλίο επισκεπτών που κάνει την καταγραφή σε αρχείο txt και είναι σε php. Θα σε ενδιέφερε;
strong Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Έχω κώδικα για βιβλίο επισκεπτών που κάνει την καταγραφή σε αρχείο txt και είναι σε php.Θα σε ενδιέφερε; egw mporw na pw oti 8a me endiefere....
ioanna_io Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση? Έχει βρει ο θείος μου το κώδικα για το guestbook. Έχει φτιάξει μια σελίδα αλλά δεν ξέρει που θα πρέπει να βάλει τα αρχεία php του guestbook. Κάποιος να βοηθήσει?? Ευχαριστώ
temeteron Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εμένα θα με ενδιέφερε μια φόρμα την οποία να συμπληρώνουν και να αποστέλνεται στο e-mail μου ή να αποθηκεύεται σε .txt όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Έχω κάνει κάποιες ενέργειες αλλα νομίζω κάτι δεν πάει καλά.
Password Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 sto hotscripts.com exei para pola guestbook.. rixe mia matia, sinithos exoun kai readme ta perisotera.
stavrakis1821 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 koita me liges aples gnwseis programmatismou kai ena duo tutorials mporeis na to ftiakseis kai o idios/a auto. panta tha exeis epilogh na fulagontai hte se ena folder san text files auta hte se kapoio database.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.