1Mbitmx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν έχουμε και λέμε: θέλω να φτιάξω ένα νέο κουτί που θα χρησιμοποιηθεί για adobe cs2 και macromedia8. Συγχρόνως θα τρέχει απο πίσω azureus ή flashfxp και από games παίζω μόνο counter(για να ξεκουράζομαι ). Στα περισσότερα έχω καταλήξει εκτός από επεξεργαστή και μητρική. Επεξ. AMD Athlon 64 4000+ San Diego 90nm ή AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ (θα δώ μεγάλη διαφορά αν πάω σε dual ή όχι?) και μητρ. Abit AN8 SLi nForce4 SLi ή Asus A8N-SLi Deluxe nForce4 SLi. Τι θα διαλέγατε εσείς?
DIMERR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Afou tha trexeis polles efarmoges sinxronws tote pas sigoura gia Athlon 64 X2 Dual Core 3800+.
Voorhees Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Θα πάρεις επεξεργαστή Dual Core Μητρική θα σου έλεγα GA-K8NXP-SLI ή την τελευταία μητρική της Gigabyte για πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
206CC Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 gia na mhn ksodebese , enas intel epeksergasths nomizo tha se kalipsei plires. oso gia mitriki ,ean epilekseis intel, tha htan kalo na einai asus me intel chipset.
overclocker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ & Gigabyte K8NXP-SLi. Και ναί, θα δείς διαφορά ανάμεσα στα δύο CPU.
k_w_t Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Blepw pali ton aiwnio polemo Intel vs Amd se ayto to post
1Mbitmx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Για να μην καταντήσει flame το τόπικ θέλω να πω ότι ήδη έχω intel pc και θέλω να πάω σε amd και μόνο amd κοιτάω. Παιδία βλέπω ότι προτείνετε gigabyte αλλά στο overclockers υπάρχουν μόνο αυτές http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Gigabyte_Socket_939.html . Αν μπορείτε να προτείνετε καμία άλλη τσεκάρετε τι υπάρχει http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Online_Catalogue_AMD_Motherboards_68.html εδώ γιατί από εκεί θα τα πάρω όλα. Mε overclocking δεν πρόκειτε να ασχοληθώ άλλα η μητρική θέλω να έχει dual channel(θα μπουν 4 στικ), sli(προς το παρόν θα βάλω μια 6600gt αλλά αργότερα θα μπει και άλλη μια), sata (2 δίσκοι προς το παρόν) και dual gigabit lan. Αυτά προς το παρόν και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.