done corleone Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 για θερμοκρασιες μην αγχωνεσαι απεχεις πολυ (αν και αμφιβαλω οτι μιλας για τις μεγιστες γιατι αυτες προκυπτουν οταν τρεχεις καποια εφαρμογη με βαρβατα γραφικα, παιχνιδι πχ, και να παιρνεις τιμες θερμοκρασιας ταυτοχρονα) για το αν φταιει η θερμοκρασια για τα κολημματα το εχω απορια και εγω! η αλλαγη συχνοτητας ειναι το overclocking σε ελληνικη εκδοση (για την ακριβεια υπερχρονισμος) και το πετυχαινεις πχ με το riva tunner 2 οπου αναιβαζεις τις συχνοτητες! κανε αυτο που σε συμβουλευει ο\η tenshi! κατεβασε και εγκατεστησε τους καινουριους οδηγους θα δεις διαφορα και εχουν και utility για υπερχρονισμο!
Nitseg4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 ρε παιδια ασς απαντησει καποιος,τι γινετε με αυτες της 6800 agp(απλες) δεν υπαρχουν πουθενα στην αγορα.Τελικα υπαρχει κανα καταστημα που να της εχει? και
gap Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Οπα' date='όπα μήν τρελένεσαι...όταν κολλάει το pc τι εννοείς;Βγάζει μπλέ οθόνη;Δέν ανταποκρίνεται;Κάνει επανεκίνηση;Δύο πιθανότητες υπάρχουν,ή έχετε ακόμα περασμένους τους drivers απο το cd της κάρτας γραφικών,οι οποίοι θα είναι παμπάλαιοι και δημιουργούν προβλήματα ή το τροφοδοτικό είναι μικρό και δέν μπορεί να σηκώσει την κάρτα. Επειδή δέν ανέφερες πουθενά για restart και δέν θέλω να σε τρομοκρατήσω άδικα,δοκίμασε πρώτα να βάλεις τους τελευταίους drivers απο το site της Nvidia...[/quote'] kollaei enoo vgazei mauri o8oni k akoygetai o ixos toy paixnidioy p exei kollisei.. o ixos den anaparagetai kanonika alla opos otan exei kollisei.. ena apospasma apo ti stigmi p kollise epanalamvanetai sunexeia! k anagkastika kanoyme epanekkinisi gia na paijei pali! me tin palia karta 128 fx 5700 le epaizan ola kanonika apla argoysan! apo to plaisio p ti steilame mas eipan oti tin testaran k einai ok! isws 8elei anava8misi to bios eipan! tespa.. katevazo drivers na doyme ti 8a ginei gmt!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.