{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 E polu apla isos to xeirotero engine apo nea games...nothing else...lets hope the patch tha diorthosei kati...
Wolfidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μα τι λες???? Η καλύτερη μηχανή για benchmarks!!!!! Ζορίζει απίστευτα την κάρτα όσο συγχρονη και αν είναι... :mrgreen: LOL Kαλά μην ελπίζεις για patch.... τα ίδια ακριβώς συνέβησα και με το 1... άθλια γραφικά και υπερβολικά βαριά ακόμα και σήμερα... τίποτα δεν άλλαξε...κρίμα γιατί έχει πολύ καλό Gameplay.....
Guerriero4 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 to ena pantos itan poli kalo paixnidi! egw pantos to eixa se xamili analusi (logo tis kartas grafikon pou einai poiotita ) kai den eixa problima. twra to 2 den to exw koitaksei akoma. btw otan postareis gia kapoio game, baze kai ena link http://www.2kgames.com/index.php?p=games&platform=PC&title=vc2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Link gia pio logo apo tin stigmi pou einai toso moufa?Xari tha tous ekana...opote to petao wolf etsi?
Wolfidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Εγώ το αφήνω μέσα προς το παρόν αλλά έχω και το 1 το οποιο το παίζω αρεά και που....
avenger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 H τυπάρα ο βιετναμέζος οδηγός από το πρώτο υπάρχει?Επίσης ξεκινάει στη ζούγκλα το παιχνίδι ή έχει μάχες μέσα σε πόλη(ελπίζω πως όχι αλλά κάτι εικόνες που έχω δει έτσι δείχνουν)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Epeidi to epeksa ligo nai exei maxes mesa stin poli toulaxiston etsi ksekinaei...alla sovara exei xeiristo engine...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.