KaizerSoze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Wraio tainiaki,kairo eixe o Cronmberg na dwsei kati kalo(apo to Spider kai meta at least). Kai mou myrizei kai ligo "Ameriki" sta points tou.Anyway pisteuw oti to tag line tha mporouse nanai: H istoria enos antra pou...gamei kai dernei...kyriolektika :-P :-P
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Tha tin dw simera to vradaki sto pc mou.... Goustaro poli tis tenies tou Cronemberg. grassoqr,subs exei to http://www.greeksubs.com .
dim_b Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Το είδα την Παρασκευή σε μεταμεσονύκτια προβολή στο Village και μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση τα αρνητικά και ειρωνικά σχόλια από το σύνολο σχεδόν των θεατών (και ήταν σχεδόν γεμάτη η αίθουσα). Τελικά έχει εθιστεί τόσο πολύ στα σκουπίδια ο Έλληνας θεατής που δεν μπορεί να απολαύσει μιά από τις πιό εύκολες ταινίες του Cronenberg;
Panathachamp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Συμφωνώ με τον dim_b,άκουσα ένα "βαρέθηκα κιόλας" στο 1ο με 2ο λεπτό και με εκνεύρισε ιδιαίτερα.Η ταινία ήταν απλά καλή.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δυστυχώς την είδα σε DiVX κι όχι σε αίθουσα. Η ταινία είναι πολύ καλή, με αρκετές αναγνώσεις ... ... αν και καταλαβαίνω ότι μερικοί "εθισμένοι-στην-περιπέτεια" θεατές που περίμεναν τον Terminator 4 θα απογοητευτούν. Aτυχία. Δεν είμαι από αυτούς.
john1987 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 την ειδα το περασμενο σαββατο... λοιπον,μπορω να πω οτι ενιωσα μια μικρη απογοητευση καθως η ταινια ειχε βαθμολογηθει με 7,6 στο imdb.... ενταξει,ειχε καποιο ενδιαφερον,περναγε 2-3 μηνυματακια για τη βια,ειχε και καλουτσικες ερμηνειες...(ειδικα του ed harris και του αρχιμαφιοζου) αλλα για μενα δεν ειχαν τοσο βαθος οι χαρακτηρες,το σεναριο ηταν απλοικο,το τελος αχαρο και γενικα η ταινια δεν εδωσε οσα ηθελε να δωσει.... επισης,SPOILERS SPOILERS SPOILERS ON ηταν απαραδεκτα πιασαρικη η σκηνη του "βιαιου" σεξ...δεν κολλαγε καθολου.... SPOILERS SPOILERS OFF 6-/10
Godfath3r Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Το είδα την Παρασκευή σε μεταμεσονύκτια προβολή στο Village και [b']μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση τα αρνητικά και ειρωνικά σχόλια από το σύνολο σχεδόν των θεατών (και ήταν σχεδόν γεμάτη η αίθουσα). Τελικά έχει εθιστεί τόσο πολύ στα σκουπίδια ο Έλληνας θεατής που δεν μπορεί να απολαύσει μιά από τις πιό εύκολες ταινίες του Cronenberg; [/b] Αυτός είναι ένα μεγάλο αρνητικό του cinema...Μου την σπάει όταν το κάνουν αυτό οι τριγύρω μου... GrrrrRRRRRRrrrrrr!!!!!
Panathachamp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 λοιπον' date='μπορω να πω οτι ενιωσα μια μικρη απογοητευση καθως η ταινια ειχε βαθμολογηθει με 7,6 στο imdb....[/quote'] Το 'χω παρατηρήσει και σε άλλα posts σου,θα πρέπει να ξεκολλήσεις λίγο από τις βαθμολογίες του Imdb.Δε λέω,αρκετά αντιπροσωπευτικές τις περισσότερες φορές,αλλά εσύ όπως βλέπω βασίζεσαι απόλυτα σε αυτές,με αποτέλεσμα να προκαταλαμβάνεσαι θετικά η αρνητικά.Πριν μερικές βδομάδες,το A History Of Violence είχε γύρω στο 8,5.Να υποθέσω ότι αν την είχες δει τότε την ταινία,η άποψη σου θα ήταν πιο αρνητική,μιας και θα είχες ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτήν;Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ,φιλικά πάντα .
john1987 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 κοιτα,panathachamp εχεις εν μερει δικιο στο οτι πριν να παω να δω μια ταινια θα τσεκαρω την βαθμολογια της στο imdb.... κοιτα,ειναι σαφως αντιπροσωπευτικο δειγμα αφου ψηφιζουν χιλιαδες χρηστες....απο την αλλη ψηφιζει ο καθενας....(ειδικα οταν βλεπω κατι lord,terminator,spider man σε καλες θεσεις εκνευριζομαι) ωστοσο,πρεπει να ξερεις οτι δεν παιρνω τοσο τοις μετρητοις τις βαθμολογιες αυτες...(δηλαδη,δε θα εκανε διαφορα αν ειχε 8,5) απλα,οταν βλεπεις ενα 7,6 ε περιμενεις κατι αρκετα καλο μεχρι και πολυ καλο... απλα,εγω τη βρηκα μετρια... δεν σε παρεξηγησα....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Άλλη μια αδιάφορη βαρετή ταινία. Μα καλά πότε θα βγέι μια ταινία της προκοπής ?
kirileman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 ΣΠΟΙΛΕΡ Η ταινία είναι άψογη. Ακόμα και ο Μόρτενσεν ήταν καλός. Η αλλαγή στο πρόσωπο του λίγο πριν καθαρίσει τον Χάρις εκπληκτική, δεν το περίμενα. Άσκοπες οι σκηνές σεξ, και ειδικά η ΒΙΑΙΗ; Νομίζω ότι απάντησα ήδη. Καιρό είχα να δω τόσο καλή ταινία. Το τέλος ειδικά μου θύμισε 25η ώρα. Αυτά.
john1987 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 αψογη?!!! πες μας γιατι τη θεωρεις ομως αψογη?
beastgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Tην είδα σήμερα την ταινία. Οφείλω να ομολογήσω ότι την περίμενα καλύτερη. Προσωπικά εμένα δεν είχε να μου δώσει κάτι. Ούτε τη βρήκα και πολύ πρωτότυπη.Οι χαρακτήρες δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Οι σκηνές βίας αλήθεια μπορεί να μου πει κανείς που κολλούσαν;; Θα του έχει μείνει φαίνεται από τα thriller που έχει κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.