theolam Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 an panw sto switch valw to adsl modem me ena cross kalwdio kai 3 cat-5 gia ta 3 pc mou, tha pernoun diktyo? an nai pos egkathistw sto modem efoson den einai panw se ena mixanaki seiriaka? oti na nai grafw?
ppetr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Το δικό μου το netgear DG-834 δε συνδέεται σειρειακά. Το εγκατέστησα και το ρύθμισα μέσω δικτύου. Η συνδεσμολογία που αναφέρεις είναι σωστή. Δεν ξέρω να σου πω αν θες automatic IPs ή αν πρέπει να τις ορίσεις εσύ. offtopic: βρες άλλα ενδιαφέροντα, ή τουλάχιστον μην αποκαλύπτεις τα πάντα για σένα!
FELIX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 an to switch exei uplink bale ekei to modem me kanoniko kai oxi cross kalwdio. pws 8a to egkatasthseis?to idio me to na htan panw se ena pc,me thn ip tou apo web inerface.
nimik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 efta! (αναφέρομαι στα "interests" σου) Κι εγω δεν σε καταλαβα.....τι κακο εχουν τα ενδιαφεροντα του και σε τελικη εσενα δηλ τι σε πειραξε? φιλικα παντα
manosone Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Kοιτα αυτο το θεμα μηπως σε βοηθησει.. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=120900
theolam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 thx paides, ntaksi re o typos exei psyxologika kai theloun na ediaferthoyn mazi tou mesw net , exw na sou proteinw kati xapia me mov xrwmatismo poly zorika gia provlimatikous
deathlok Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 re kai gamo ta endiaferonta exei to paidi.(xathike to xioumor sto forum??) sto thema sindese to me kanoniko kalodio opou thes sto hub kai eisai ok ego to exo balei to diko mou (sppedtouch se 8 port switch) kai paizei apsoga(logika to modem tha dosei aftomata ip ktl)
wintech2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Εμενα πάλι η αποψη μου ειναι οτι αν έχεις ΣΚΕΤΟ modem, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που λες. Η συσκευή που χρειάζεσαι πρέπει να ειναι modem/router. Αν ειναι modem/router τότε η συνδεσμολογία που αναφέρεις ειναι σωστή. Συνήθως δεν χρειάζεται να βάλεις καν cross καλώδιο για το modem/router αλλα κλασσικό straight όπως και στην σύνδεση με τα PC σου.
jimmius Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 BAN ppetr.....................................................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.