dionisios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Λοιπον για να ξεφυγω απο καθε provider για να εχω e-mail για να κατεβαινει στο Outlook εκανα ενα λογαριασμο στο gmail. Δουλευε κανονικα τις πρωτες μερες αλλα εκανα ενα format και τα εκανα ολα εγκατασταση απο την αρχη. Λογω οτι εμειναν λιγες μερες χωρις να τα κατεβασω μαζευτικα αρκετα ΜΒ. Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να κατεβασω αρχιζει κανονικα και μετα απο λιγο αφου εχει κατεβασεις απο 1 ΜΒ μεχρι 5 ΜΒ μου κοβεται και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα "Η εργασία "Google Email - Λήψη" ανέφερε ένα σφάλμα : (0x800CCC0F) : "Η σύνδεση με το διακομιστή διακόπηκε. Εάν συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του διακομιστή σας ή με την υπηρεσία παροχής Internet (ISP)." Εχει κανενα να μου πει τι να κανω!!??? Ο ISP που ειναι η HOL λεει οτι αφου δεν ειναι δικο της email δεν μπορει να κανει τιποτα Επισης εχω κανει ολα τα Update για windows kai Office Ευχαριστω οποιος μπορει να βοηθησει ;-)
npapagri_xtra Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 δες εδω για οδηγιες http://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&hl=en&answer=12103
Adavis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Είσαι με PSTN; Μήπως βγάζει το σφάλμα λόγω χρόνου; Εγώ στην θέση σου θα έβλεπα τα mail αυτά μέσω webmail και θα έσβηνα μερικά για να ελαφρύνει λιγάκι.
ekkli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 εχει δικιο ο npapagri_xtra, δες τις -αναλυτικοτατες- οδηγιες που εχει το gmail. εγω καθε φορα που σεταρω το outlook αυτες κοιταζω κ δεν εχω ποτε προβλημα.
dionisios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστω για τις βοηθειες αλλα μολις ανακαλυψα οτι εχω σοβαροτερο προβλημα με το google και οχι μονο. Οτι κατεβαζω και ειναι σε συμπιεσμένη μορφη (rar, zip..) ειναι χαλασμένο. Παω για format και ελπιζω να δω τι παιζει Ευχαριστώ για την αμεση βοηθεια σας και ελπιζω να λυθουν τα παραπανω προβληματα συντομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.