oneirobatis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 να του δινω εναν αριθμο και να μου το γραφει ολογραφως..στα ελληνικα εννοειτε...ευχαριστω..
crc2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 εχω ενα όχι ομως πρόγραμμα το έχω στο excel φτιαγμένο κάτσε λίγο να το μεταφέρω σε vb και θα το ανεβάσω!!!
oneirobatis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 oti prepei einai file m k egw gia to excel to thelo gia tin douleia m.. eisai foveros
crc2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 αν θέλεις το excel στο ανεβάζω τώρα ........... ειναι στο αρχειάκι μέσα !!! δες και εδω σε μορφές VBA + ASP http://www.yiapap.com/VB/SayTheMoney/say.asp euro2words.zip
Highlander Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Κάπου έχω τον κώδικα (δεν θυμάμαι τι γλώσσα) και αν το βρω θα τον δείτε εδώ. Edit: όχι VB ή ASP, αλλά ή Basic ή Pascal.
oneirobatis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 mia voithia gia to pos tha to leitourgiso... (eimai k oligon ti asxetos me to thema ) thnx pantos polu kalos!
sakaflias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 ναι καλο θα ηταν να μας πεις λιγι την διαδικασια γιατι βγαζει κατι για μακροεντολες και μετα .....;;;
crc2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 an sou bgazei mynhma gia tis makroentoles prepei na exeis energopoihmenh thn asfaleia kata twn makroentolwn !! phgaine ergaleia - epiloges - asfaleia kai apenergopoihse thn asfaleia twn macros restart to excel kai dokimase to !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.