Προς το περιεχόμενο

Petridis & ta 100 onomata ton 30 xronon

vsls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, ευτυχώς οι μπουζουκο-ποπ αμανέδες κρατάνε γερά ακόμα και δεν κινδυνεύει η Ελληνική κουλτούρα από τους "σκυλάραπες".

Δυστυχώς για πολύ κόσμο πάντα έτσι θα είναι!!

Μα να μήν σου αρέσει η Καλομοίρα?!! τστστστστστστσ...... :razz: :razz:

Giati akoma k stin ellada ektos apo ligotero apo 5 radiofona poio paizei kali elliniki mousiki?..

ΙΜΗΟ

Μελωδία,Δεύτερο πρόγραμμα

και εκεί νομίζω τελειώνουν τα ραδιόφωνα που παίζουν καλή ελληνική μουσική(για σταθμούς στην αθήνα μιλάω)!!

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καποιος mod να αλλαξει τα παρομοια θεματα στο τελος της σελιδας!

ειδικα αυτο το " pote tha valei pragmatika onomata sta autokinita i rockstar ? " σπαει κοκκαλα

Α! Όλο απαιτήσεις είστε! :lol: :P

Δυστυχώς, θα σε στεναχωρήσω... :P

Δεν είναι κάτι που μπορούν να αλλάξουν οι mods, αλλά μια δυνατότητα του vBulletin. :)

Δημοσ.

Δώστε την συνέχεια του τοπ 100...(Με έχει φάει η περιέργεια?)

Επίσης μήπως γίνεται να ανεβάζετε (dim_b εσένα λέω) τις εκπομπές σε πιό μικρά αρχεία (χαμηλή ποιότητα) για μάς που δεν έχουμε dsl?

Δημοσ.

yiah Symfono apolyta stin apopsi sou peri mousikon paragogon k DJ k gia to pos xeirizetai to olo thema tis Hip Hop. O Giannis de leei oti elate na sas matho ti ginetai sto Amerika kati kainourio kati monadiko kathe allo soy parousiazei tin yparxousa katastasi sti mousiki mainstream giati polloi nomizoun oti oloi ston kosmo akoune vandi k sakis pou kanoun diethni karriera!

haris_ch02019 k ego gia pannellinias emvelias to Deytero Programma k ystera gia athina einai o Melodia (Diesi xlomotato) ystera Thessaloniki exei ton Mytho alla k ta radiofona tis ERT3 episis to Dimotiko Radiofono Larisas exei poly kales epiloges... Gia alles perioxes tis elladas de gnorizo! Ara afou mono 1 radiofono ethnikis emveleias paizei kala ellinika oloi oi ypoloipoi eimaste xaderfia tis Heaven den exoume alles epiloges!!!

Godfath3r Epeidi apo ta polla minimata xathike i simerini lista. Eimaste edo:

76 The Ramones

75 Van Morrison

74 Neil Young

73 Snoop Dogg

72 Cypress Hill

71 Eurythmics/Annie Lenox

70 Stevie Wonder

69 The Pretenders

Telos gia oli ti diamaxi poio eidos provlithike an tha einai ilektroniki an tha einai metal i opoiodipote allo eidos. Ayta outos i allos tha yparxoun esto k kapoioi antiprosopoi tous alla px gia emas tis meionotites pou akoume poly Jazz akoume pou k pou kanena Country kalo? Xero oti de tha yparxei kanena onoma sti lista!

Δημοσ.

Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί αυτοί...

100. Parliament / Funkadelic (George Clinton)

99. Pet Shop Boys

98. Earth Wind & Fire

97. Rush

96. Kraftwerk

95. Beck

94. Jay-Z

93. White Stripes

92. PJ Harvey

91. Sonic Youth

90. Janet Jackson

89. Duran Duran

88. Def Leppard

87. Nine Inch Nails

86. Donna Summer

85. OutKast

84. Motörhead

83. Alice in Chains

82. Patti Smith

81. Nick Cave

80. Billy Joel

79. Green Day

78. Blur

77. The Prodigy

76. Ramones

75. Van Morrison

74. Neil Young

73. Snoop Dogg

72. Cypress Hill

71. Eurythmics/Annie Lenox

70. Stevie Wonder

69. The Pretenders

Επίσης μήπως γίνεται να ανεβάζετε (dim_b εσένα λέω) τις εκπομπές σε πιό μικρά αρχεία (χαμηλή ποιότητα) για μάς που δεν έχουμε dsl?

Κανένα πρόβλημα. Θα ανεβάζω και μιά dial-up friendly version. Μέχρι πόσα MB "αντέχεις" να κατεβάζεις;

Δημοσ.
Κανένα πρόβλημα. Θα ανεβάζω και μιά dial-up friendly version. Μέχρι πόσα MB "αντέχεις" να κατεβάζεις;

Vgale k mia Optic Line friendly :P

Alitheia de se eixa rotisei grafeis kateytheian apo radio se mp3?

Mporo k ego na rixo tis ekpompes sto share tou DC an yparxei zitisi! (Me tin adeia tou dim panta!)

Y.G. Einai OutKast! K perimeno tis Jazz epirroes sto kainourio tous Album peripou se ena mina!

Δημοσ.

Όντως είναι OutKast (δε φταίω εγώ, copy το έκανα από άλλο post κσι δεν το πρόσεξα :P).

Γιά τις εγγραφές χρησιμοποιώ ένα mp3 player (το παλιό, καλό Jukebox της Creative) που γράφει σε wav σε ποιότητα CD και μετά τα μεταφέρω στο pc και τα επεξεργάζομαι. Γιά optic line friendly δεν θα είχα πρόβλημα, αρκεί να είχα κι εγώ μιά :lol:

Και γιά το DC++, εννοείται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Den exeis apolyto adiko mias k to Hip-Hop einai ena ypo-style tis Rap! To pio urban pio mainstream pio konta sta paidia me ta graffiti k to pio xoreytiko sigoura. Alla mias k i Rap exei tosa xronia istorias oloi oi Hip-Hop simerinoi pairnoun k doseis apo tin palia kali rap oi diakriseis exoun perioristei kapos. Exartatai panta se poia apo tis aktes eisai!

Δημοσ.
Δεν έχουν παραγωγούς οι περισσότεροι απο αυτούς απο εφέτος αρχές Γενάρη...Όλα τα προηγούμενα χρόνια πέρασαν απο όλους αυτούς τους σταθμούς παραγωγοί και μάλιστα @ρχιδ@τοι...

Επίσης μια που μίλησες για 'σταθμούς' με 'ιστορικά ονόματα' για πες μου κάποιους....

γιατί να σου πω ? με τεσταρεις?

Οι περισσότεροι απο αυτούς που ανέφερα αν όχι όλοι έχουν target group 25-45...

Μάλλον άκουγες πολύ Jeronimo εσύ....

αν πιστευεις οτι εχουν ιδια στοχευση ο dj κ ο kiss με τον best' date=' ok then.

εξακολουθεις να κανεις ευκολες κρισεις (χάριν εντυπωσιασμου? )

και εν πασει περιπτωσει για να μην επαναλαμβανομαι, σε παραπεμπω στη δημοσιευση μου στο θεμα σχετικα με το κλεισιμο του jg

Μάλλον δεν έχεις ακούσει ποτέ σε βάθος χρόνου κάποιον απο αυτούς τους σταθμούς οπότε θεωρώ τουλάχιστον άστοχο όλο αυτό που αναφέρεις....

ισχυει οτι εγραψα παραπανω για ευκολες κρισεις

Και πάλι αρνούμαι να σε καταλάβω...

Φίλε μου το ότι ακούς μουσική δεν σημαίνει ότι πρέπει να δέχεσαι οτιδήποτε σου πλασάρουνε...

Έχεις το δικαίωμα της επιλογής...

Ακούω πολλά και επιλέγω αυτά τα οποία φτάνουν στο αυτάκι μου καλύτερα...

Και βλέπω στάθηκες σε αυτά μόνο τα λόγια μου...

Στο γεγονός ότι ο πετρίδης σε 2004 καλύτερα τραγούδια του αιώνα(και μάλιστα σε βιβλιογραφία) επέλεξε τις Spice Girls αντί του OLDFIELD ας πούμε' date=' σόρυ αλλά εμένα με προσβάλλει άμεσα αυτή του η κρίση...(και με προσβάλλει γιατί πολύ απλά τον σέβομαι και τον αναγνωρίζω...)

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχω άποψη να κρίνω κάποιες εσφαλμένες κριτικές του...[/quote']

σε ευχαριστω πολυ για τις νουθεσιες σου,

μαλλον μπερδευτηκες ομως, εγω δεν εχω εκφερει γνωμη ακομα ουτε για το πετριδη,

ουτε για τις σχεσεις του με τις πολυεθνικες, ουτε για τα charts που φτιαχνει,

ουτε ακομα ακομα για τις spice girls.

Δημοσ.

Nομίζω πως 5mb είναι καλά για κάθε εκπομπή...(1 προς 10 δηλαδή συμπιέση σε σχέση με την υπάρχουσα...)

Δημοσ.

68- Chic

67- Genesis/Phil Collins

66- Joy Division/New Order

65- Massive Attack

64- Iron Maiden

63- Run-D.M.C.

Όχι που θα ήταν οι Maiden ποιό πάνω απο τους Metallica... :razz:

Α ρε εμμονή με τα αμερικάνικα γκρούπ που έχει ο μπαγάσας...

Οι Metallica στο 23 ή 11 και οι πρωτοπόροι του Heavy-Metal στο 64...

:roll: .

Δημοσ.

ωπα!! αλλα οι μεταλικα ειναι σαφως πιο επιδραστικη μπαντα, και μη κοιτας τα τελευταια 10 χρονια με το αλτζχαιμερ που χτηπησε και τα 2 γκρουπ.

αλλα τι να πει κανεις για αυτη την αιωνια "κοντρα" metallica vs maiden ολοι οι φιλοι του μεταλ εχουν χασει καποια χρονια απο τη ζωη τους μιλωντας για αυτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...