yiah Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μιλάμε αποκλειστικά για ονόματα που ξεκίνησαν από το 75 και μετά? Γιατί αν μιλάμε και για ονόματα που ξεκίνησαν πιό πριν αλλά συνέχισαν να έχουν επιτυχία μετά, σίγουρα θα πρέπει να βρίσκονται σε πολύ ψηλή θέση ονόματα θρύλοι, όπως Deep Purple, Lez Zeppelin, Queen, Pink Floyd και άλλα τέτοιου βεληνεκούς ονόματα.. το αφιερωμα αφορα οσους εβγαλαν καινουργια αλμπουμ (οχι συλλογες, best, DVD, κλπ) οσοι ειναι δηλαδη ενεργοι στη μουσικη σκηνη απο το 75 και μετα. Οι Zepp δεν ειναι αφου δεν εχουν καινουργιο αλμπουμ απο το 75 και μετα ενω ας πουμε οι Queen (φανταζομαι) θα ειναι.
Mixalakis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Αν σας ενδιαφέρει, μπορώ να ανεβάσω τις εκπομπές σε mp3 γιά να έχετε το Top 100 όπως το παρουσιάζει ο Πετρίδης (δε νομίζω να υπάρχει κάποιο νομικό πρόβλημα αφού πρόκειται γιά ελεύθερη μετάδοση που ο καθένας θα μπορούσε να ηχογραφήσει). NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dim...Dim...Dim...Dim...Dim...Dim....Dim.... :roll: Σώπα βρε Δημήτρη ανεβασέ τα κανονικά... Λές να μας κλείσει το Forum κανένα ραδιοτηλεοπτικό??? :-P :roll: Εξάλλου τώρα είναι απασχολημένο με άλλα πράγματα... ;-)
vsls Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Einai "apokleistika" oi kalitexnes pou i ekpompi parakolouthise tin exelixi tous! Oxi aparaitita oti xekinisan/idrythikan to 75 alla oti exelixtikan ta 30 xronia. Oi Queen pantos pisteyo na nai an k to Night in the Opera vgike to 75... Gia Led Zeppelin sigoura oxi giati to teleytaio tous megalo album (Physical Graffiti) vgike to 75 k oi Pink Floyd pali xlomotato mias k ta 2 spoudaiotera tous album episis vgikan sto orio, Dark Side of the Moon to 73 k Wish You Were Here to 75 alloste k ta 2 groups idrythikan to 68 k 65 antistoixa!
vsls Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Poio radiotileoptiko? As kleisoun ton Best tora k as afisoun emas na apolaysoume mousikoula pragmatiki! Na ta steiloume k ston Petridi giati exei pei pos den krataei tis ekpompes tou!
dim_b Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Κακώς δεν τις κρατάει. Εγώ έχω κρατημένες εκατοντάδες εκπομπές (σχεδόν όλα τα αφιερώματα που έχει κάνει τα τελευταία 10 χρόνια).
yiah Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 οπ! dim κανουμε καμμια ανταλλαγη εχω και εγω εκπομπες
vagpap Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Αν στη λίστα δεν επαναλαμβάνονται συγκροτήματα με άλλα κομμάτια, αλλά είναι ένα top για τις μπάντες, έχω ήδη την πρώτη μου διαφωνία... Οι RUSH στο νούμερο 97 ????? τσ τσ τσ τσ τσ...Επιφυλάσσομαι για τη συνέχεια... Just my 2 cents... ;-)
vsls Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 vagpap Ta tragoudia einai apla endeiktika den simainoun tipota ayto pou vathmologitai den einai to kommati/to album alla i genikoteri epitixia-epirroi-thesi pou eixe to kathe onoma sta teleytaia 30 xronia. Episis ena album pou egine epitixia i ena kommati pou epiase ta charts den arkei! Pisteyo oti oi Rush ontos eixan mia kali poreia stis arxes tou 80 kyrios, k tha mporousan na einai se mia thesi isos parapano. Opos k ego pisteyo oti oi Parliament einai oriaka mesa sti lista, vevaia de xero poios itan stin 101!
dim_b Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Ανέβασα στο rapidshare τις 2 πρώτες εκπομπές. Happy downloading... Εκπομπή 1 (part 1, part 2) Εκπομπή 2 (part 1, part 2)
vsls Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Prolava k eimai o protos? Thx dim_b eidika gia tin 1i ekpompi pou tin eixa xasei!
melody Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δεν ακούω τακτικά πια Πετρίδη, αλλά το έκανα σε όλη τη δεκαετία του 80. Το 1987, στο αντίστοιχο αφιέρωμα, στο Νο1 ήταν ο George Michael με το Careless Wispers. Τότε είχα φρικάρει, αλλά η λίστα είχε γίνει από τους ακροατές. Ας βάλει κάποιος τη λίστα από την αρχή, λείπουν τραγούδια, άλλα έχουν μόνο το συγκρότημα και όχι το τραγούδι κτλ...
yiah Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 melody η λιστα ειναι για τους καλλιτεχνες /συγκροτηματα οχι για τα τραγουδια! και ειναι η αποψη της εκπομπης για τα τελευταια 30 χρονια οχι των ακροατων Οι λίστα με τα 100 ονόματα των τελευταίων 30 χρόνων 1975-2005 100. Parliament / Funkadelic (George Clinton) (31-10-2005) 99. Pet Shop Boys 98. Earth Wind & Fire 97. Rush 96. Kraftwerk 95. Beck 94. Jay-Z 93. White Stripes (1-11-2005) 92. PJ Harvey 91. Sonic Youth 90. Janet Jackson 89. Duran Duran 88. Def Leppard 87. Nine Inch Nails 86. Donna Summer 85. Outcast
dim_b Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 dim to rapidshare exei to gamolimit Ποιό limit έχει; Τα 50ΜΒ εννοείς; Τα ανέβασα εκεί επειδή είναι δοκιμασμένο και τα αρχεία δεν σβήνονται μετά από λίγο καιρό όπως σε άλλα filehosts. Αν υπάρχει κάποιο άλλο site που δεν έχει όρια και δεν σβήνει αρχεία, πείτε μου να τα ανεβάζω εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.