yiah Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 edit: vsls sorry δλδ για να καταλάβω... οι Coldplay είναι πιο σημαντικοί από SOAD και Soundgarden? Και αν ναι' date=' τότε σε παρακαλώ μπορείς να μου εξηγήσεις το γιατί? :-|[/quote'] οκ! δεν ειμαι ο vsls αλλα φανταζομαι πως οι coldpaly* βρισκονται στη λιστα (το που εχει ηδη σχολιαστει) επειδη ειναι ισως το μονο ροκ γκρουπ που καταφερνει να εχει πολυ μεγαλη επιτυχια εκτος αγγλιας δηλαδη ΗΠΑ, αλλα και στον υπολοιπο κοσμο τη δεκαετια αυτη. Νομιζω για τον ιδιο λογο βρισκονται τοσο ψηλα και οι oasis. *στην αρχη το εγραψα κατα λαθος paly αντι play, αλλα μου φαινεται τους ταιριαζει, γιατι paly τα ιδια play αυτο το γκρουπ
Godfath3r Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Με λίγα λόγια λές οτι το μόνο κριτήριο είναι η εμπορικότητα?
yiah Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 περισσοτερο η μεγαλη απηχηση ενος αγγλικου γκρουπ στις ΗΠΑ, κατι σαν ξεχωριστο φαινομενο τα τελευταια χρονια! edit ενταξει δεν ειναι και για πεταμα το γκρουπ αλλα κανει εντυπωσει η θεση του και η υπαρξη του αναμεσα στα υπολοιπα
hugelacky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Και η απήχηση αρκετών αμερικάνικων group σε Αγγλία αλλά και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο??? Ή αυτό θεωρείται στανταρ και δεδομένο? Για να το ξέρω αν είναι την επόμενη φορά που θα ψάξω για το next big thing να κοιτάω Αγγλία μεριά... :?
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 erm, nai more ti exoune oi soundgarden, malon eixane tin kaliteri antriki foni pou exei perasei edo kai 10 xronia....ti na leme...
Godfath3r Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Και η απήχηση αρκετών αμερικάνικων group σε Αγγλία αλλά και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο??? Ή αυτό θεωρείται στανταρ και δεδομένο? Για να το ξέρω αν είναι την επόμενη φορά που θα ψάξω για το next big thing να κοιτάω Αγγλία μεριά... :? ....Αυτο.....
yiah Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Και η απήχηση αρκετών αμερικάνικων group σε Αγγλία αλλά και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο??? Ή αυτό θεωρείται στανταρ και δεδομένο? Για να το ξέρω αν είναι την επόμενη φορά που θα ψάξω για το next big thing να κοιτάω Αγγλία μεριά... :? τι να κανουμε εκει (ΗΠΑ) ξεκινησε το ροκ εκει συνεχιζει να γινετε! για την αγγλια ηταν ειναι και θα ειναι πολυ σημαντικο γεγονος οταν ενα αγγλικο γκρουπ "καταλαμβανει" τις ΗΠΑ. το next big thing δεν ειναι και πολυ δυσκολο στην αγγλια, αν ριξεις μια ματια στον αγγλικο μουσικο τυπο, καθε μηνα πλασσαρουν και μια μπαντα που θα συνταραξει τον κοσμο! (αν οχι τωρα σε 3 τερμινα που λενε και οι τσιγγανες) η απελπισια και η καταντια της αγγλικης σκηνης εχει κανει κατι που ειναι καλυτερο απο τον μεσο ορο να φαινεται "η καλυτερη μπαντα του πλανητη", αν τυχει και πιασει και στο αμερικα τοτε...
vsls Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Nai oi agglides kafetzoudes lene vlepo ena "The..." k se 3 termina tha ginei to megalytero sygkrotima tou kosmou! K pali oti kalitero yparxei The White Stripes legetai alla einai apo tin alli meria tou atlantikou! Safos k de theoro axiologi tin parousia ton ntemek Beatles sti lista oute toso psila tous (kata yiah) Coldpaly! Eidika otan oi teleytaioi theloun na ginoun Radiohead sti thesi ton Radiohead oson afora tin apixisi k tin epityxia stis US. Safestata oi Soundgarden, oi Tool k oi RATM tha eprepe na einai sti lista. Alla min to koitame toso monopleyra px prosopika tha ithela mia apo tis simantikoteres mavres fones opos tis Sade, i tin Laureen Hill akoma k ton Kanye West se kapoia xamiloteri thesi. Ti Lisa Gerrard k tous Dead Can Dance poios tous anefere? Episis k i "synexistria" tis Kate Bush i Tori Amos. Einai polla onomata apo diaforetikous xorous gia na min epikentrothoume mono sto Rock k Alternative. Tha yparxoun k polles eleipseis px apo to Metal pou de to xero. Vevaia anaferomai mono se eidi mousikis pou paizei i ekpompi giati px oute ilektroniki paizei idiaitera alla k Jazz de paizei katholou. Tora an oi simantikes paraleipseis einai max 10 onomata einai ena kalo simadi gia mia tetoia lista! To Rolling Stone exei kanei polla terata k milame gia to megalytero mousiko periodiko!
yiah Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Με λίγα λόγια λές οτι το μόνο κριτήριο είναι η εμπορικότητα? οι soundgarden ειναι πιο εμπορικοι απο τους coldplay, αν το βλεπεις μονο ως πωλησεις.
Godfath3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Kαι οι Soundgarden είναι αντικειμενικά καλύτερο συγκρότημα αν το δείς μόνο απο την επιδραστικότητά τους, την μοναδικότητα της φωνής του Cornell κ.α. Μην συγκρίνουμε την π.....α με την βούρτσα...!! Ε,δεν άντεξα το είπα.Σόρυ δηλαδή αλλά μου φαίνεται αδιανόητο! Φιλικά πάντα!
yiah Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 godfather δε διαφωνω, αλλα το αντικειμενικο σε τετοια θεματα ειναι δυσκολο, δεν περιμενω απο μια λιστα να με εκφρασει 100% σιγουρα θα μπορουσαν η θα επρεπε να ειναι και οι soundgarden μεσα, σοβαρη παραλειψη, τι να γινει αυτα εχει η ζωη!! σε καταλαβαινω σε πνιγει το δικιο! (ειναι και αυτες οι ανακοινωσεις του Ποτε! πως να ειμαστε ηρεμοι; ) τουλαχιστον εκτος αφιερωματων τα περισσοτερα συγκροτηματα που θα θελαμε να ειναι στη λιστα παιζονταν πολυ απο την εκπομπη, οποτε δεν εχω μεγαλο παραπονο.
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 nai alla fisika ta atoma xoris prosopikotita tha poune ase oi soundgarden den einai tpt...to pe kai o petridis
Godfath3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Oπότε καταλαβαίνετε γιατί δεν είμαι ακροατης της εκπομπής!
vsls Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Ta atoma xoris prosopikotita de tha xeroun poios einai o petridis opote siga min asxolithoun me ti lista tou. Godfath3r tha se symvouleva na gineis akroatis tou eidika tis paraskeyes pou paizei ta eidi pou protimas! Kaneis den einai 100% eyxaristimenos pistevo oute k o petridis giati einai dyskolo na vgaleis mia lista 100% sosti! Edo gia to diko mas to top tou insomnia k pali lista me sosti katataxi de mou vgainei...
Godfath3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Ε,ούτε εγώ την παλεύω με την λίστα.Αλλά σίγουρα δεν θα έχει τοσο "βγάζουν μάτι" παραλήψεις όπως επίσης και εγώ δεν προμοτάρομαι ως ειδήμων!Δεν μιλάω τόσο για τις θέσεις (που είναι θέμα γούστου) όσα για το πιά γκρούπ βρίσκονται μέσα (που είναι πολύ πιο αντικειμενικό θέμα)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.