Προς το περιεχόμενο

Petridis & ta 100 onomata ton 30 xronon

vsls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mixalaki den thelo na peiso kanenan oute na yperaspisto tis epiloges tou Petridi, an do ektropa tha eimai o protos pou ta to pei. Os tora pera to poly xtypito ton Coldplay den exo dei kati toso toso tromero. Episis tha ithela psilotera tous Genesis esto k stin Collins epoxi i kapoies alles mikres anakatataxeis. Ennoeitai pos yparxoun k antithetes apopseis k pote den eipa oti einai lathos an den ypirxan tote apla tha itan mia anagnosi mias listas tha legame oloi bravo tha xeirokrotousame k tha teleione. Alloste oute k ego symfono apolyta me ayti ti lista oute me oli tin katataxi oute me ola ta onomata. De kano oute prosylitismo ston Petridi oute perimeno mplouzaki "Eimai Fan Sou". Sigoura omos polles fores oi apopseis/gousta mou sympiptoun se ena megalo vathmo k me tou Gianni allios de tha ton akouga toso oute tha perimena na enimerotho apo ekei!

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

EDIT: Alitheia tous Guns N' Roses kanenas den tous exei anaferei os tora...!

δεν σχολιάζουμε συγκροτήματα που ούτως ή άλλως θα είναι στη λίστα αλλά την παρουσία καλών μεν group (Jesus & Mary Chain' date=' Stone Roses) σε προκλητικά υψηλές θέσεις σε σχέση με ονόματα που όχι μόνο είναι χαμηλότερα στη λίστα αλλά και σε σχέση με άλλα που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία είναι κοινής αποδοχής και πιθανόν (αν οχι σίγουρα) θα απουσιάζουν απο τη λίστα

an do ektropa tha eimai o protos pou ta to pei

..........????????????

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να δούμε στη λίστα... τους κρετίνους Prodigy ή τα ξερατά NWA....

Δημοσ.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να δούμε στη λίστα... τους κρετίνους Prodigy ή τα ξερατά NWA....

Φαντάζεσαι τους NWA(το θεωρώ πλέον απίθανο να συμπεριληφθούν στη λίστα αλλά κουβέντα να κάνουμε) στην πρώτη δεκάδα...

Καρφωτό για αυτοκτονία σε βλέπω Λευτέρη... :-P :lol:

χαχαχαχαχαχαχα!

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι οι "κρετίνοι" θα είναι στη λίστα (αν μη τι άλλο, είναι από τα σημαντικότερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής).

Πάντως με τους χαρακτηρισμούς σας, δείχνετε το πόσο ανοιχτόμυαλοι είστε, οπότε δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχιστεί από μέρους μου αυτή η αντιπαράθεση (αν δεν ήξερα περίπου την ηλικία σας, θα έλεγα ότι δεν είστε πάνω από 15 ετών αφού μόνο αυτοί έχουν τέτοια κολλήματα).

Επειδή κάποιοι μπορεί να ενδιαφέρονται γιά την συνέχεια της λίστας, ορίστε η σημερινή εκπομπή...

High Quality

Low Quality

Δημοσ.
Κάτι μου λέει ότι οι "κρετίνοι" θα είναι στη λίστα (αν μη τι άλλο' date=' είναι από τα σημαντικότερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής).

Πάντως με τους χαρακτηρισμούς σας, δείχνετε το πόσο ανοιχτόμυαλοι είστε, οπότε δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχιστεί από μέρους μου αυτή η αντιπαράθεση (αν δεν ήξερα περίπου την ηλικία σας, θα έλεγα ότι δεν είστε πάνω από 15 ετών αφού μόνο αυτοί έχουν τέτοια κολλήματα).

[/quote']

Να'σα καλά "μπαμπά"

με έκανες και γέλασα (όχι οτι το είχα ανάγκη!)

Δημοσ.

Just to emphasize & not to empathize...

Κάτι μου λέει ότι οι "κρετίνοι" θα είναι στη λίστα (αν μη τι άλλο' date=' είναι από τα σημαντικότερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής).

[/quote']

...δηλαδή ρε dim, αν οι Prodigy είναι σημαντικοί, όλα τα group μεταξύ Art Of Noise και Human League, μεταξύ OMD και των ανεπανάληπτων και μοναδικών KLF, τζιτζίκια πεταλώνανε...

Όσο για τους "θεούς" θα ήταν προτιμότερος ο Καιάδας απο το # 96....

Δημοσ.
Δεν θέλω να "χαρακτηρίσω" τους συντάκτες της γιατί μετά θα πρέπει να με "βιάσουν"' date=' να με δείρουν και αναπόφευκτα να με δολοφονήσουν... Τόσο ακραία είναι τα αισθήματά μου για αυτούς και με οίκτο τους παρακολουθώ στην κατιούσα πορεία τους προς τα τάρταρα της "ραδιοφωνικής τους (και όχι μόνο) υπόληψης".

[/quote']

Μιας και δεν εχεις σε υποληψη τους συντακτες της λιστας, τι καθεσαι και ασχολεισαι? Δε χρειαζεται να συγχιζεσαι. ;-)

Δημοσ.
Μιας και δεν εχεις σε υποληψη τους συντακτες της λιστας, τι καθεσαι και ασχολεισαι? Δε χρειαζεται να συγχιζεσαι. ;-)

Αγαπητέ "φίλε του Christophe"

αν η λίστα προερχόταν απο κάποιον "ανυπόστατο", "ανύπαρκτο" ή "ανάξιο λόγου", I wouldn't bother....

Εδώ όμως μιλάμε για τον "καθοδηγητή" μας στα "πέτρινα" χρόνια του '80 και στα "δύσκολα και επικίνδυνα" χρόνια του '90.

Η πρόσφατη αναφορά του (πριν 10 μέρες) με απαξιωτικά σχόλια για "κάποιους Twoface που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους" αλλά και τα μειωτικά σχόλια για την pop εν γένει και η εμμονή (ή μήπως ψύχωση;...) με τη hip hop και την ανωτερώτητα της "αμερικάνικης" μουσικής (αλλά κυρίως των "φασιστικών" αμερικάνικων charts) είναι μερικά απο τα στοιχεία που με προβληματίζουν σοβαρά σχετικά με την ικανότητά του να αντιληφθεί τη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα και τη σχέση της με το παρελθόν.

Το μεγαλύτερο μειωνέκτημα της λίστας είναι η απουσία σταθερών κριτηρίων (μια είναι η επιρροή, μια είναι η επιτυχία, μια είναι η σταθερή δισκογραφία κοκ)

Δεν είπα να βάλει μέσα αγαπημένα μου groups (Tears For Fears, Prefab Sprout, Yello ή Madness) αλλά οχι και να μας λέει οτι είναι αντικειμενικά στο 62 ο (ανύπαρκτος πλην Hurricane) αγαπημένος του τραγουδιστής.

Σκέψου να μην κάθομαι κιόλας την ώρα που θα ακούγεται το όνομα των "ιμιτασιόν" Beatles στις πρώτες θέσεις της λίστας...

Τουλάχιστον θα πάω από πέσιμο ο "γέρος"....

ΥΓ "Η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική"....

και ποιός νομίζετε ρε παιδιά οτι κρύβεται πίσω απο την πειρατεία;

Δημοσ.

Επειδή το Γιάννη τον ακούω απο το φθινόπωρο του 1983 (6 μήνες περίπου με τά τη αγορά του πρώτου μου Ποπ & Ροκ) γνωρίζω καλύτερα απο τα περισσότερα μέλη του forum ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία του:

Να μην τον ξεπεράσει η σύγχρονη μουσική πραγματικότητα, να μη μείνει προσκολλημένος "στα παλιά", να έχει πάντα ανοιχτούς και διευρυμένους τους μουσικούς του ορίζοντες και να είναι ο "μουσικός καθοδηγητής" της όποιας νέας γενιάς ελλήνων φίλων της (καλής κατά το ίδιο) μουσικής απο το διεθνή χώρο.

Τις κρίσεις του βέβαια για τα "νέα" ονόματα και αστέρια τις κάνει 1) εκ του ασφαλούς, στηριζόμενος σε κριτικές "σοβαρών" ξένων εντύπων και 2) με μια "ήξεις αφήξεις" τακτική στη "σπέκουλα" για το μέλλον τους, για να έχει και "μια πισινή" (όπως κάνουν και οι "έμπειροι αστρολόγοι", μπας και "δεν κάτσει η μπίλια")

Δημοσ.

Μετά απο ελάχιστη σκέψη και επειδή ούτως ή άλλως η άποψή μου είναι δεδομένη, αποφάσισα να "αποσυρθώ" απο το συγκεκριμένο topic, μιας και βρίσκομαι στο κατώφλι της χρήσης χαρακτηρισμών προς άλλα μέλη του forum τους οποίους θα ήθελα να αποφύγω

Petridis & ta 100 onomata ton 30 xronon

απο Λευτέρη, over & out....

Δημοσ.

εχω κατι μερες να διαβασω το τοπικ, οποτε δε ξερω ακριβως τι εχει ειπωθει, αλλα πιστευω οτι και μονο η συζητηση για μια μουσικη λιστα με τις οποιες διαφωνιες εχει μεγαλο ενδιαφερον, αλλα καλο θα ηταν να λυπουν οι προσωπικες επιθεσεις, και να σεβονται ολοι τη γνωμη των αλλων εστω και αν ο αλλος λεει μαλακιες (σορυ ΕΣΡ) εδω το 90% ψηφιζει ΝΔ και Πασοκ, και κολλατε στο αν ειναι δεν ειναι μαλακες οι Kraftwerk η οι NWA;

προτεινω να μην αποχωρησει κανεις!!

αλλωστε δεν εχει και πολυ νοημα να ακουω αυτα που ηδη 'ξερω', εχουν εστω και ενα εγκυκλοπαιδικο ενδιαφερον οι οποοιες αλλες αποψεις

Δημοσ.

ωχ ωχ ωχ!! NWA και dr. dre στο 27!! ενταξει το οτι οι rage against the machine διασκευαζαν κομματια τον NWA στις συναυλιες τους κατι λεει!

Δημοσ.
ενταξει το οτι οι rage against the machine διασκευαζαν κομματια τον NWA στις συναυλιες τους κατι λεει!

Ότι είναι και οι RATM λεχρίτες; :lol:

31. Pink Floyd

30. The Police / Sting

29. Oasis

28. Cure

27. Dr. Dre / N.W.A.

26. Smashing Pumpkins

25. Red Hot Chili Peppers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...