neron Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Εχθες το απογευμα εξαφανιστηκε η συνδεση μου απο το pc. Ενταξει λεω θα την εσβησε κατα λαθος η μικρη που επαιζε νωριτερα, θα την ξαναφτιαξω.Παιρνω τα εργαλεια μου και ξεκινω τις επισκευες......και πατωντας το μαγικο κουμπι finish, μου λεει οτι συνδεση acn υπαρχει. Ξαναψαχνω........ τιποτα! Ενταξει λεω, θα φτιαξω αλλη και θα την ονομασω talaiporia και θα σου ξηγηθω αλλιως!!!! Ξαναπατωντας το μαγικο finish, παιρνω την εξης απαντηση απο το pc :unable to create the specified connection. this can be caused by insufficient memory or not enough disk space: ( εχω 25 gb ελευθερα και μνημη και 750 mb μνημη. ) Καποιος καμια ιδεα πριν την παρασκευη?? παρασκευη βραδυ αν δεν εχει βρεθει, τοτε σιγουρα ............. θα την βρει η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ. (τοσους και τοσες χαμενοχαμενες βρηκαμε, μια συνδεση θα μας ξεφυγει?????)
Godfath3r Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Lol neron...Kαταρχήν ψάξε μπάς και έχεις κανέναν dialer.Ρίξε μιά ματιά επίσης εδώ http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q254631 ....!!!Ελπίζω να βοήθησα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.