Προς το περιεχόμενο

Router reset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες!

Έχω μία καινούργια σύνδεση με HOL, και έχω τον κλασσικό ρούτερ της Intracom που δίνουν με την κάρτα wifi (δεν έχω κατορθώσει να συνδεθώ ασύρματα, ακόμα ψάχνω να βρω αν το πρόβλημα είναι στο πισί ή στον ρούτερ).

Παρ'ό,τι είμαι ικανοποιημένος από την ταχύτητα (κατεβάζω από http με 55KB/s σταθερά με γραμμή 512), έχω πρόβλημα γιατί συχνά μπλοκάρει... κάτι. Αναγκάζομαι να κάνω reset στον ρούτερ τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα και, ακόμα χειρότερα, χάνει αρκετά συχνά τη γραμμή και περιμένω να ξανασυγχρονιστεί. Πριν πάρω την HOL ή τον ΟΤΕ, υπάρχει μήπως καμμία ρύθμιση που θα έπρεπε να κοιτάξω;

Ευχαριστώ!

Θ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην ανοιγω αλλο topic,εγω μερικες φορες πρεπει να το βγαλω απο την πριζα(ρευμα) για να ξαναδουλεψει.Ενω τα λαμπακια ειναι αναμενα δεν δουλευει,δεν μπορει να κανει καν επικοινωνια με το κομπιουτερ ουτε για setup.Ενω οταν το βγαζω και το βαζω πισω στην πριζα τοτε δουλευει.Καμμια ιδεα κανεις?

Καλημέρα Greeneye, σ'ευχαριστώ για την απάντηση... σε ethernet το έχω προς το παρόν το μούλικο, USB δεν το έχω δουλέψει καθόλου.

Βασικά δεν ξέρω - αυτό το πρόβλημα έχει να κάνει με τη γραμμή του ΟΤΕ; με την HOL? Με τον ρούτερ;

Ευχαριστώ και πάλι,

Θ

gryzor εφόσον το ρούτερ είναι της Intracom μην περιμένεις σοβαρή λειτουργία! Πάρε ένα σοβαρό μηχάνημα να κάνεις δουλειά σου. Η HOL δε φταίει σε τπτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...