Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για το φόρουμ της μουσικής...

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα, πρίν καιρό, κάνει πρόταση στον μοντεράτορ (Χριστίνα :-P ) για να φτιαχτεί κάποιο sub-forum στο forum της μουσικής που θα είναι μόνο για τις δισκοκριτικές.Μου είπε πως επειδή ο προσανατολισμός του forum είναι τεχνολογικός δεν είναι εφικτό να γίνει μία τέτοια αλλαγή.

Προτείνω λοιπόν μιάς και το παραπάνω δεν γίνεται και εφόσον οι καινούριοι δίσκοι/cd για την μουσική είναι κάτι σημαντικό, όσοι θέλουμε να γράψουμε μία δισκοκριτική (και έτσι να ανοίγουμε συζήτηση πάνω στον δίσκο) να μήν το κάνουμε εδώ αλλά σε ξεχωριστό τοπικ κάθε φορά με την λέξη [Review] στην αρχή του τίτλου και μετά να ακολουθεί ο τίτλος του cd και η ημερομηνία...

Έτσι νομίζω πως θα μπορούμε να λέμε απόψεις για το κάθε δίσκο πιό εύκολα...

Ti λέτε?

Δημοσ.

Καλή η ιδέα σου. Καλό θα ήταν να έμπαινε και το είδος κάπου ώστε να ξέρει κάποιος τι θα διαβάσει πριν το διαβάσει.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ να κάνουμε μια κριτική των νέων κυκλοφοριών...

Εξάλλου ειδικά εφέτος πρόκειται για μια πολύ καλή δισκογραφική χρονιά....

Νονέ είχα σχεδιάσει προς το τέλος της χρονιάς να ανοίξω ένα topic που θα αφορούσε τα 10 καλύτερα άλμπουμ που ακούσαμε το 2005...

Οπότε καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε μια κριτική απο τώρα γιατί ενδεχομένως να προκύψουν άλμπουμ που δεν ακούσαμε ή που δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία...

Απλά να αποφύγουμε άλμπουμ εξειδικευμένα γιατί θα καταντήσει ένα ακόμα βαρετό topic με μεμονωμένες συμμετοχές..

Δημοσ.

Ωραία...Απο ότι κατάλαβα ψηνόσαστε για δισκοκριτικές καινούριων cd.Tώρα για το εξιδικευμένο που λές Mixalakis δεν ξέρω τί ακούει ο καθένας και τί του είναι γνωστό και τί άγνωστο...

Λοιπόν ξεκινήστε να ποστάρετε...Εγώ θα γράψω μία για το βράδυ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...