Προς το περιεχόμενο

Syndesh 2 Laptop

indoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia xara.

Molis pira ena laptop to opoio exei karta gia asyrmato diktyo.Thelo na ftiakso ena diktyo me to laptop enos filoy to opoio exei kai ayto karta gia asyrmato diktyo, oste na antallasoyme kana arxeio, na paizoyme kana paixnidaki klp.

Pos to kano afto?

Xreiazetai kapoio prog?

Prepei na po oti eimai teleios asxetos me ta diktya.Ekana ena search mipos bro kana topic poy tha me boithisei alla mperdeytika parapano.

Parakalo tin boitheia sas, oso poio apla ginetai.

Eyxaristo.

Δημοσ.

To 8ema einai aplo. DEN xreiazesai kapoio eidiko s/w. 8es mono na orisete ena mikro LAN apo 4 dia8esimes IP (gia kaluterh apodosh), thn mia 8a thn exeis esu, thn allh autos, h allh gia IP diktuou kai h teleutaia gia Broadcast.

Gia na mhn mperdeuesai, xrhsimopoihse mia p.x. 10.1.1.2 gia sena kai 10.1.1.3 gia ton allo. Me file sharing 8a antallasete arxeia. Gia paixnidakia, e3artatai tis epiloges pou exeis me apo to menu tou ka8e paixnidiou.

Auta

Δημοσ.

Jimmius mporeis na moy steileis analytika tis rythmiseis toy TCP/IP gia to rythmiso.

Sorry re paidia an fainontai geloia ayta poy rotao alla eimai teleios asxetos me ta diktya

Δημοσ.

o enas 8a exei ip 10.1.1.2, mask 255.255.255.252, gw:tipota (den 8a bgainoun sto Net)

o allos 8a exei ip 10.1.1.3, mask 255.255.255.252, gw:tipota

Elpizw na boh8hsa

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο τόπικ και γεμίζουμε το site, και μιας και έχω το ίδιο πρόβλημα με τον indoli θα οικοποιηθώ το θέμα του.

Τις 2-3 τελευταίες μέρες προσπαθώ να συνδέσω το laptop μου με αυτό ενός φίλου μου (και οι δυο είναι acer πληροφοριακά). Δυστυχώς μέχρι στιγμής τα έχω βρει σκούρα και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.

Επιπλέον σε κάποιο σημείο μου βγάζει το εξής:

16ye1.th.jpg

Τι εννοεί οι παρακάτω συνδέσεις δεν έχουν γίνει; Δηλαδή δεν λειτουργεί η ασύρματη; Και τότε πως βρίσκει άλλα ασύρματα δίκτυα; Έχω μπερδευτεί ή είναι ιδέα μου; Να πατήσω απλά παράβλεψη; Δεν είνα εκεί το πρόβλημα;Σαν πολλές ερωτήσεις δεν κάνω; Οποιαδήποτε βοήθεια που θα με βγάλει από το χάος είναι ευπρόσδεκτη.

Υ.Γ. Υπάρχει κάποιο θέμα με αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα πέρα από το ζήτημα των IP για να δω μήπως κάνω κάτι λάθος;

Υ.Γ.2 Μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ το forum, παρατηρώ ότι αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα. Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανάγκη για σύνδεση των laptop απλά έτσι για να παίζουμε, και μου τη σπάει γιατί δεν μου κάθεται! Με ένα απλό dvd άλλο θα μπορούσα να του μεταφέρω όλα αυτά που του χρειάζονται για το καινούργιο του laptop, απλά σκοπός δεν είναι η Ιθάκη αλλά το ταξίδι!

sorry pou rwtaw, alla exeis egkatasthsei tous drivers ths kartas?

Για ποιο λόγο ζητάς sorry; Εφόσον προσπαθείς να με βοηθήσεις μόνο ευγνώμων μπορώ να σου είμαι. Φαντάζομαι ότι οι όποιοι drivers θα υπήρχαν στα δισκάκια εκκίνησης της acer. Άλλωστε στο device manager λέει ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Λες να χρειάζεται κάτι άλλο;

Δημοσ.

στα recovery cds εχει τους drivers

στο πρωτο cd εχει τη λιστα με τους drivers που χρειαζεσαι.

Καλυτερα εγκατεστησε μονος σου τον driver αυτο, μηπως στην αυτοματη εγκατασταση μπηκε καποιος driver αλλα οχι ο σωστος.

Δημοσ.
στα recovery cds εχει τους drivers

στο πρωτο cd εχει τη λιστα με τους drivers που χρειαζεσαι.

Καλυτερα εγκατεστησε μονος σου τον driver αυτο' date=' μηπως στην αυτοματη εγκατασταση μπηκε καποιος driver αλλα οχι ο σωστος.[/quote']

Φίλε xalva να υποθέσω ότι έχεις acer. Όταν προσπάθησες να στήσεις δίκτυο σου έβγαλε το αντίστοιχο παραθυράκι; Εμένα το έβγαλε και στον δικό μου, αλλά και στου φίλου μου όταν επιχείρησα να στήσω το δίκτυο από το δικό του γι' αυτό και με παραξενεύει.

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα και το έστησα το κωλοδίκτυο. Το παραθυράκι ήταν άσχετο και προφανώς δεν επηρεάζει τη λειτουργία της κάρτας. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...