Προς το περιεχόμενο

SPARKLE NVIDIA GeForce 6600 GT (πρόβλημα με DVI)

developer69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και κάποιους μήνες την SPARKLE NVIDIA GeForce 6600 GT (pci express) και ένα 19" SONY monitor με mainboard Intel D925XCV. Η σύνδεση τους είναι με DVI.

Το πρόβλημά μου είναι ότι μερικές φορές όταν ανάβω το pc το monitor παραμένει κλειστό, χωρίς σήμα... λες και δεν άναψε το pc.

Ανοιγοκλείνοντας το monitor αρκετές φορές, το σήμα έρχεται και το monitor ανάβει... Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το πρόβλημα παρουσιαζόταν πιο συχνά το καλοκαίρι, αλλά και ακόμα και τώρα επαναλαμβάνεται πιο σπάνια.

Τι τελικά φταίει; Το monitor, η κάρτα γραφικών, το καλώδιο, ή το τροφοδοτικό;

Έψαξα στο google, όπως το πρόβλημα φαίνεται να το έχουν και άλλοι, αλλά δεν βγάζουν άκρη.

Καμιά βοήθεια;;;;;

Δημοσ.

Το καλώδιο είναι το τελευταίο που πιστεύω να φταίει.

Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ή η κάρτα γραφικών ή το monitor.

Δεν σας έχει τύχει καμιά παρόμοια περίπτωση; Το κουφό είναι ότι δεν συμβαίνει συνέχεια και ότι ανοιγοκλείνοντας το monitor η εικόνα επανέρχεται.

Δημοσ.

ftaei to monitor kata ti gnomi mou...eixa kai ego kati koufa tetoiou tipou kai telika eixe mia kria kolisi to monitor.. vevaia kathe vlavi einai diaforetiki mporei na ftaiei kai kati allo. Apla sou lew ti mou exei tixei

Δημοσ.

me thn aplh sundesh sto kanei to pproblhma dhladh an allaxeis ta kalodia?. Pantos einai pasignosto oti oi sparkle einai exairetika fthhnes ulopoihseis kapoion chipset kai parousiazoun apeira problhmata Ego tha allaza dokimastika mia aplh karta grafikon Outos h allos h sony exei on site eggush stis 19ares tft

Δημοσ.

exeis dokimasei na bgaleis ta vismata & na ta ksanavaleis,(kai sti karta kai sto monitor.)

mipos den kanei kapio kali epafi

to DVI exei kai arketa pins,kapio isos eine leromeno,i de pataei kala...gia kita to

Δημοσ.

egw pisteuw pws den exei na kanei oute me thn othoni oute me to kalwdio alla me provlima tou ypologisth sou, otan les pws h othoni sou den anavei katholou... vlepeis ton sklhro disko na sinexizei na fortwnei ta windows me kleisth thn othoni... diladi sinexizei kanonika to boot o ypologisths?

Δημοσ.

Etsi einai giannnni, o ypologisteis bootarei kanonika alla h othoni den deixnei tipota, prepei na anoigokleiso arketes fores to monitor gia na do ta windows stin othoni mou.

Den nomizo na ftaei to kalodio, alloste an eftaige den tha diorthonotan an anoigokleina to monitor.

Episis an balo vga kalodio kai oxi dvi, pistevo oti tha pezei mia xara, giati apo oti diabasa se alla forums, oloi lene oti pezei me vga alla den pezei me dvi. Ta bizmata pantos ta eleksa arketes fores.

Den eimai o monos pou exei to idio problima, alla den brika kai kapoion pou na leei ti apo ta dyo ftaine, to monitor h' h karta diladi.

Sinithos o pathon (sta alla forum to diabasa) an allaksei to monitor h' tin karta grafikon, isos brei to fos tou! Alla kai pali den einai kai lysh afth, na min kseroume ti ftaei...

Telika skeftome an den brethei lysh na ksekiniso epistrefontas to monitor piso. Isos afto na min katalabainei oti exei synthesi dvi kai na min gyrizei se dvi mode. Einai blepeis automati h epilogi eisodou simatos. Apo kato exei dyo koumpakia pou epilegeis to source (diladi dvi h' vga) alla otan den exei eikona, patontas ta den blepo na kanei tipota... (mayrh othoni).

Exete na mou proteinete kapoia allh othoni 19" ?

Thelo na exei kaly fotinotita, mikri kathisterisi sto refresh kai megali goneia theashs.

Akouo protaseis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...