_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Κατάσταση UL/DL control:Ανεξέλεγκτη. Aνάγκη για περιορισμό UL στο E MULE:Επιτακτική. Λόγος:Preserve maximum UL capacity 4 DC++. Aποτελέσματα έρευνας για αντικατάσταση Netlimiter:0 Αναμένω νέα από το μέτωπο.OVER.
ALR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Λύση : DU SUPER CONTROLER Location: Unknown but googles knows everything
netmaniac Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Λυση 3: net-peeker http://www.net-peeker.com/
bobosss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 net peeker den to exw dokimasei alla xerw oti exei kai esomatomeno firewall opote einai mia kalh lysh gia na mhntrexoun 800 diaforetaka pragmata panw ston piceoula. try it kai pes mas entipwseis.
moutro20 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Κατάσταση UL/DL control:Ανεξέλεγκτη.Aνάγκη για περιορισμό UL στο E MULE:Επιτακτική. <<----------- Λόγος:Preserve maximum UL capacity 4 DC++. Aποτελέσματα έρευνας για αντικατάσταση Netlimiter:0 Αναμένω νέα από το μέτωπο.OVER. mipws eisai ligo leecher???
Costinio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 κατεβάζω κι εγώ net peeker να δω τι λέει και θα σας πω εντυπώσεις
Chinaski Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Exei kati mods tou Emule pou tha sou kanoun.Ena mou fainete einai to Dazzled.
Costinio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 netkeeper απίστευτο προγραμματακι!! εκτός από limits έχει ακόμα και προτεραιότητες στο bandwidth κάθε προγράμματος! δηλαδή quality of service σε software! απλά κορυφή...
ALR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Εμένα πάλι μου βγάχει συνέχεια σφάλματα και κλείνει μόνο του. Τα windows κάνουν και πάλι τα μαγικά τους! Οπότε παραμένω στην κλασσική λύση του du super controler.. Απλό πρόγραμμα και κάνει την δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.