Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση Για Εξωτερικο Σκληρο Δισκο

dertillis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πριν λιγη ωρα αγορασα εναν εξωτερικό δισκο.Το συστημα μου εχει δυο wd raptors 37gb raid 0 και επειδη εβαλα dsl επρεπε να αναβαθμισω σε χωριτηκοτητα.Οι λογοι ηταν 3 που πηγα σε λυση εξωτερικου.

1)ειμαι φοιτητης στα γιαννενα και θα με βολευε για ντιλεβερι των νταουνλοουντς μου στη πατριδα (χαλκιδα)

2)τροφοδοτικο 350 βαττ μονο

3)σχεδον γεματα τα ata channels mou, 3 optical drives

Αγορασα τον εξης δισκο

LACIE 250GB 7200RPMS USB 2.0 300728EK

το ψιλοεψαξα το θεμα.μικρες διαστασεισ/βαρος

ωραιο ντιζαιν

και το καλυτερο 8 ΜΒ μπαφερ

επειδη ομως ειμαι φαν της γουεστερν ντιτζιταλ (εχω περασει απο καθε μαρκα και ολες μου εχουν κανει μπαντ σεκτορς)

προβληματιστηκα με το brand lacie..

ειναι ονομα αυτο?λες και προκειται για σκυλο?

επειδη δεν την γνωριζω τη μαρκα και ειλικρινα προτιμω να ρισκαρω απο το να αγορασω μαξτορ προχωρησα στην αγορα...

ρε παιδια μπας και ο δισκος της lacie ειναι rebrand αλλης μεγαλυτερης εταιρειας?πχ χιτατσι?Κατι που συμβαίνει συχνα στα αντιγραφικα ντι-βι-ντι?

αν καποιος ξερει,ειναι ιδιοκτητης δισκου αυτης της μαρκας ας γραψει κανα ριβιου να ξεστραβωθω!!!

Υ.Γ τα παραπανω ηταν εισαγωγη,λιγο κουραστικη βεβαια

ευχαριστω εκ των προτερων παιδια για καθε απαντηση if any

Δημοσ.

h lacie einai palia etairia sto xwro,emeis omws oi pc ades de thn polyxeroume giati ftiaxnei proionta gia mac!!!99,9% exei sklhro alhs markas mesa,twra pias markas einai esy tha mas to peis

Δημοσ.

Εγώ θα σου προτεινα intrenal σε κούτι.Συμφέρει οικονομικώς και είσαι καλυμμένος και απο την εγγύηση του κουτιού και απο του σκληρού.Εχω 2 σκληρούς έτσι 250Gb και 160Gb ..κανένα πρόβλημα!!

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον stefanos_79 και γι' αυτό τις τελευταίες ημέρες αναζητάω και εγώ τι ακριβώς παίζει με τα εξωτερικά κουτιά usb για internal σκληρούς. Ξέρει κανείς τι παίζει απο συμβατότητα? Πχ βρήκα έναν που λέει οτι δεν υποστηρίζει seagate! Το θέμα είναι ότι αξίζει να αγοράσεις τέτοιο κουτί άν ξέρεις οτι θα είναι συμβατό με τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιούνται για αρκετό χρονικό διάστημα, αν και usb παίζει χαλαρά να αναβαθμιστεί πάλι... Ξέρει κανείς τι πρέπει να προσέξω?

Δημοσ.
Μολις πριν λιγη ωρα αγορασα εναν εξωτερικό δισκο.Το συστημα μου εχει δυο wd raptors 37gb raid 0 και επειδη εβαλα dsl επρεπε να αναβαθμισω σε χωριτηκοτητα.Οι λογοι ηταν 3 που πηγα σε λυση εξωτερικου.

1)ειμαι φοιτητης στα γιαννενα και θα με βολευε για ντιλεβερι των νταουνλοουντς μου στη πατριδα (χαλκιδα)

2)τροφοδοτικο 350 βαττ μονο

3)σχεδον γεματα τα ata channels mou' date=' 3 optical drives

Αγορασα τον εξης δισκο

LACIE 250GB 7200RPMS USB 2.0 300728EK

το ψιλοεψαξα το θεμα.μικρες διαστασεισ/βαρος

ωραιο ντιζαιν

και το καλυτερο 8 ΜΒ μπαφερ

επειδη ομως ειμαι φαν της γουεστερν ντιτζιταλ (εχω περασει απο καθε μαρκα και ολες μου εχουν κανει μπαντ σεκτορς)

προβληματιστηκα με το brand lacie..

ειναι ονομα αυτο?λες και προκειται για σκυλο?

επειδη δεν την γνωριζω τη μαρκα και ειλικρινα προτιμω να ρισκαρω απο το να αγορασω μαξτορ προχωρησα στην αγορα...

ρε παιδια μπας και ο δισκος της lacie ειναι rebrand αλλης μεγαλυτερης εταιρειας?πχ χιτατσι?Κατι που συμβαίνει συχνα στα αντιγραφικα ντι-βι-ντι?

αν καποιος ξερει,ειναι ιδιοκτητης δισκου αυτης της μαρκας ας γραψει κανα ριβιου να ξεστραβωθω!!!

Υ.Γ τα παραπανω ηταν εισαγωγη,λιγο κουραστικη βεβαια

ευχαριστω εκ των προτερων παιδια για καθε απαντηση if any[/quote']

Ego exo agorasei auton edo apo perysi

LaCie Hard Drive, Design by F.A. Porsche 250GB USB 2.0

http://www.lacie.com/products/product.htm?pid=10468

Ton pira giro sta $270 apo Ameriki. O diskos douleuei apsoga, to kouti den deixnei na zestainetai poly kai genika eimai euxaristimenos. Tora gia to ti disko exei mesa, otan pao na to kano "unplug" apo to eikonidio sto tray - stop device mou deixnei maxtor (kai to montelo pou tora den to thymamai)

Elpizo na se voithisa ligo.

Δημοσ.
Συμφωνώ με τον stefanos_79 και γι' αυτό τις τελευταίες ημέρες αναζητάω και εγώ τι ακριβώς παίζει με τα εξωτερικά κουτιά usb για internal σκληρούς. Ξέρει κανείς τι παίζει απο συμβατότητα? Πχ βρήκα έναν που λέει οτι δεν υποστηρίζει seagate! Το θέμα είναι ότι αξίζει να αγοράσεις τέτοιο κουτί άν ξέρεις οτι θα είναι συμβατό με τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιούνται για αρκετό χρονικό διάστημα, αν και usb παίζει χαλαρά να αναβαθμιστεί πάλι... Ξέρει κανείς τι πρέπει να προσέξω?

Δεν ξέρω τί εννοείς για τις μελλοντικές τεχνολογίες αλλά ένα κουτί που απευθύνεται σε ide σκληρό usb2.0 δεν νομίζω να επιδέχεται αναβάθμιση.Aκομα και να βγεί κάτι καλύτερο απο το usb2.0 θα είναι κατι του τύπου usb2.5 η 3.0 :) :) και θα είναι πλήρως συμβατό με το παλιό πλέον 2.0 όπως δηλ γίνεται με το 1.0 ,1.1.Θα σε χάλαγε να το έχεις μόνο για τον σκληρό που θα πάρεις?Το κόστος δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλο κοντα στα 40 ευρω κυμαίνονται όλα. Εγώ έχω βάλει 2 σκλήρους ιde western digital σε κουτιά και είναι για data τιποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο και δεν βγαίνουν ποτε απο αυτα.Τι κι ας έχω sata στον σταθερό μου,δεν με ενοχλεί καθόλου.Τωρα για την συμβατότητα που λες αν πάρεις ένα καλό επώνυμο προιόν δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...