Προς το περιεχόμενο

deite kai auto.imarton

freelove

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διάβασα όλο το θέμα και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω....

polidis τώρα τι?

Για πες ε? Format?

Α ρε' date=' σαν μερικούς από τους τεχνικούς του Πλαισίου είστε ρε γαμώτο.

Βρήκε τη λύση ε??

Αυτή είναι η λύση?

Το σύστημα ναι "δουλεψε" για 5 ώρες κανονικά αλλά έχασε όλα τα mp3,proggs και γενικά ότι είχε περάσει.

Και τώρα?Πάλι τα ίδια...Το φορματ ήταν η λύση?ΟΧΙ

Συμφώνω freelove αν μπορείς κάνε μια περιγραφή για να δούμε αν το προβλημα είναι από άλλη πηγή.

Μπορεί να είναι και ο controller της μητρικής.[/quote']

Filara min kaneis tora kai esy oti den katalaveneis.

Edo re sy den estrose o diskos tou me format tha stronotane me magika kai xirokinita pou den ta katexei to paidi?

Ela min arxisoune pali ta organa!!!!

Den theli poli gia na katalaveis kai esy oti o diskos exei provlima tora pia?

Aplos etsi gia na to xonepseis kai esy mia kai kali i epilogi tou format itan i lisi megale gia na doume ondos an strosi o diskos meta to format an den strosei paei apo ki pou irthe.....

KAPITO????

P.s Afto to yponooumeno me tous texnikous tou plaisiou ksanapesto stous texnikous pou to paizoun kai texnikoi.

Ego den ime oute kan texnikos megale!!!!!oude mia sxesi.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

DRAMA η κατάσταση :D

Ενδιαφέρουσα η θεωρία σου πάντως. Ό,τι και να'χει χαλάσει, ο σκληρός φταίει!

Υποκλίνομαι.

Δημοσ.
Να πας να τον αλλάξεις. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με σκληρό και mp3. Ξαφνικά κόλλησε το mp3 και κόλλησε το σύμπαν! Κάνω reset o άμοιρος και ανακάλυψα ότι ο σκληρός πέταξε bad sectors :(

Τελικά τον σκληρό τον άλλαξε; Πέτυχα πρώτος την σωστή λύση αυτού του "γρίφου"; :P :P :)

Δημοσ.

Vre paidia mia kafari egkatastasei den evlakse pote kanenan mou exei tixei na fao 5 ores na min vgalo akri kai meta apo mia kathari egkatastaei na rolari mia xara se 2 ores tha exei vgalei akri

Δημοσ.

Freelove απ οτι καταλαβα περασες και παλι το NERO....

μιας και ολα αρχισαν απο κει για δοκιμασε απεγκατασταση ή καλυτερα ενα RESTORE POINT (θα εχει σιγουρα μεσα καποιο σε σημειο πριν το νιρο)

αν δεν απατωμαι υπαρχει patch στη m$oft για το νιρο σε ΧΡ....τσεκαρε το κι αυτο

φυσικα παιζει και να στα κανει μπαχαλο η ''γνησια'' εκδοση του nero7 !

Δημοσ.

to pc einai kainourgeio.apo ton augousto pou eixe agwrasti douleue polu kala.

ksafnika meta apo install nero 7 ekane nera.

ekana format estrose.

ebala pali to nero kai pigene polu kala.

me to pou ebala to fifa manager arxize na kanei nera(me ta mp3 kai oxi mono,genikos sernete,oxi to idio xali pantos).

sigoura ftaei o skliros giati me to pou paei na zoisti molis tou fortono merika baria app kai games arxizi kai ta xanei..

to e-shop omos tha mou to allaksi to rimadi?

Δημοσ.
sigoura ftaei o skliros giati me to pou paei na zoisti molis tou fortono merika baria app kai games arxizi kai ta xanei..

Φίλε μου ο δίσκος σου δε τα παίζει επειδή του φορτώνεις "βαρειές" εφαρμογές. Τα παίζει (αν είναι χτυπημένος) επειδή γράφονται οι εφαρμογές στα "άσχημα" σημεία του. Αλλά όπως σωστά παρατήρησε κάποιος φίλος, ξανα έβαλες στο μηχάνημα το Nero 7. Αν φταίει αυτό (που είναι πιθανό) ούτε format χρειάζεται, ούτε καθαρή εγκατάσταση ούτε RMA. Ίσως απλά χρειάζεται να μην το ξαναβάλεις στο σύστημά σου (κάπου εδώ κολλάει και η έκφραση "αν δουλεύει μη το πειράζεις", αναφερόμενος στο Nero 6.

Και για να τελειώνουμε με το format (αν και ο polidis θα βγάλει αφρούς γιατί κατηγορούμε τη λύση του :P ), είναι η λύση που προτείνουν αυτοί που βαριούνται να ψάξουν την αιτία (και έτσι καταλήγουν στο να κάνουν το ίδιο λάθος αργότερα μιας και απλά καταπολέμησαν τα συμπτώματα και όχι την ασθένεια).

keep formatting ...... εεεε keep walking ηθελα να πω :D:D

Δημοσ.

kala re polidis exeis tin entiposh oti o freelove mpike sto forum egrapse to provlima tou , gia na tou peis na kanei format? profanos hthele na dokimasei kapoies alles methodous , otan sou leei oti exei mp3 mesa sto pc, esi ti fantazesai oti de ton endiaferei an tha ta xasei? tis protoporiakes liseis autou tou tupou krata tes kalitera gia sena, an mporeis.

Δημοσ.

Και για να τελειώνουμε με το format (αν και ο polidis θα βγάλει αφρούς γιατί κατηγορούμε τη λύση του :P )' date=' είναι η λύση που προτείνουν αυτοί που βαριούνται να ψάξουν την αιτία (και έτσι καταλήγουν στο να κάνουν το ίδιο λάθος αργότερα μιας και απλά καταπολέμησαν τα συμπτώματα και όχι την ασθένεια).

keep formatting ...... εεεε keep walking ηθελα να πω :D:D[/quote']

Epitelous Tzoukas sinfonoume apolita mia fora.

Ma gia fto einai to format kai giafto to xrisimopoio kirios ego kai poloi aloi gia na lino provlimata pou varieme kai den exo kai xrono na psaxo kai se xrono rekor exo etimo to systima mou apo ki pou to afisa.

Tora osoi thelete na paideveste se tetiou idous provlimata kano paso paideftide paidakia mou!!!!!!!!!

Δημοσ.
kala re polidis exeis tin entiposh oti o freelove mpike sto forum egrapse to provlima tou , gia na tou peis na kanei format? profanos hthele na dokimasei kapoies alles methodous , otan sou leei oti exei mp3 mesa sto pc, esi ti fantazesai oti de ton endiaferei an tha ta xasei? tis protoporiakes liseis autou tou tupou krata tes kalitera gia sena, an mporeis.

Kai alos pali pou mas proekipse pou den leei na diavasi kala ta posts kai na to xonepsi mia kai kali.

Ande pali tha kano mia exeresi kai gia sena kai tha to po ali mia fora.

Loipon pame:Apo diko mou paromio provlima me ton disko sto parelthon kai afou mou espase ta @@ sto psaximo kai sto ti fteei gia 3 oloklires meres den evriska akri kai voithia apo pouthena kai san kinos thnitos apofasisa oti teleftea mou efkeria einai to FORMAT prin ksapostilo ton disko apo ki pou rthe.

Kai os dia magia meta to format olla OK to pc zi kai vasilevei kai den exei to paramikro provlima.

KAtalaves tora giati tou protina san lisi to format?

Gia na min vasanizete to palikari me to psaxe kai to rota giati ixera oti den tha evriske akri.

KAPITO?(Den to xanaleo etsi? An den to katalaves E!!!!nisafei pia)

Tora oso gia ta mp3 pou ithele na sosei(An ithele tha rotage) kai tha ta esone kai gia fto yparxoune liseis megale(Vlepeis lisi den einai mono to format)

Kapito kai gia fto??????

Toro osonafora tis protoporiakes liseis ma fisika re filara gia mena tha tis kratiso esy ti nomizes diladi oti tha tis prodoso kai se sena?

Vre den sovarevomaste leo ego!!!!!!!

To post katindise kira katina pia!!!!!!!

HMARTON!!!!!

Δημοσ.

To post katindise kira katina pia!!!!!!!

HMARTON!!!!!

Ποιός το κατάντησε κυρά Κατίνα όμως? Σίγουρα όχι όλοι αυτοί που είπαν απλά την άποψή τους τεκμηριωμένα χωρίς να σχολιάζουν με δεικτικό τρόπο τις προτάσεις άλλων (και μάλλον δεν είσαι μέσα σε αυτούς μεταξύ άλλων). Μη μας τι λες κιόλας που 5 σελίδες τώρα διαβάζουμε (και εξαιτίας σου, δε λέω ότι φταίς μόνο εσύ γι αυτό) για το ντέρμι format vs ψάξιμο...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! :P

Δημοσ.

ksafnika meta apo install nero 7 ekane nera.

ekana format estrose.

ebala pali to nero kai pigene polu kala.

me to pou ebala to fifa manager arxize na kanei nera

QUOTE]

τελικα με ποιο απο τα 2 προγ εχεις προβλμα?

βαλε RESTORE POINT στο σημειο αμεσως μετα την καθαρη εγκατασταση (δλδ πριν απο οποιοδηποτε προγ/μα) και φορτωσε παλι τα προγ/τα που θελεις -εκτος- του NERO

προσπαθησε να το 'ζορισεις' παλι με δοκιμες σ αυτα που κολαγε

(δοκιμασε καλυτερα πρωτα με mp3 - videos και μετα κανε εγκατ/ση το manager)

Δημοσ.
Ποιός το κατάντησε κυρά Κατίνα όμως? Σίγουρα όχι όλοι αυτοί που είπαν απλά την άποψή τους τεκμηριωμένα χωρίς να σχολιάζουν με δεικτικό τρόπο τις προτάσεις άλλων (και μάλλον δεν είσαι μέσα σε αυτούς μεταξύ άλλων). Μη μας τι λες κιόλας που 5 σελίδες τώρα διαβάζουμε (και εξαιτίας σου, δε λέω ότι φταίς μόνο εσύ γι αυτό) για το ντέρμι format vs ψάξιμο...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! :P

Re sy getty edo mpenoune atoma mesa sto thema kai sxoliazoune ta dika mou post kai epidi tolmisa na po ti gnomi mou sto paidi kai na tou sinvoulepso na kanei format(pou na min tin elega telika).

Anti na katsoune na voithisoune an gnorizoune sxoliazoune ta posts ta dika mou kai profanos pernoun kai apandiseis eki katandisame kai me afto to skeptiko egine kira katina to post.

Eleos diladi ti na po.

P.S Freelove re filaraki pes mas telika an elises to provlima sou kai an voithiese apo afto to post asto an oxi pes enan Mod na to klisi to rimadi na ysixasoume pia.

Se ligo provlepo n aginete ypomnima

Δημοσ.

Ε εδώ που τα λέμε θα μπορούσε να γίνει thread αναφοράς με τίτλο "Format vs. Ψάξιμο" (credits to getty :P), ειδικά αν τελικά με κάποιον τρόπο λύσει το πρόβλημα του ο freelove, και να ακολουθήσει τον δρόμο του για υπόμνημα :P

Τέσπα χαλαρά ρε, μη τρελενόμαστε! Ό,τι γνωρίζει ο καθένας και το καταθέτει για καλό είναι!

Δημοσ.

παλιοτερα ειχα και γω προβλημα με VIA chipset και SBLive.. έβαλα το PCI Latency Patch και όλα οκ.. Απλα δε νομίζω οτι ειναι αυτο το πρόβλημα του τώρα, στην δική μου περίπτωση είχα και data corruption κατα την αντιγραφή..

Το να φταει ο δισκος και να μην δείχνει τιποτα το πρόγραμμα δεν μου λέει κάτι, εγω εχω εναν 250άρη που του έχω κάνει low level format και παρόλα αυτα αρνείται να γράψει οτιδήποτε πανω απο τα 180gb... Όλα τα διαγνωστικά τέλεια εντομεταξύ.. Ετσι τον έχω κάνει ενα partition και τα υπόλοιπα πανε αχρηστα... RMA δεν παίζει, ο δίσκος είναι απο εξωτερικό αγορασμένος..

ίσως ο δίσκος έχει πρόβλημα, και σε χρήστες που δεν ειναι και τόσο γνώστες του αντικειμένου, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΟ FORMAT. Γιατι τους παιδεύεις λιγότερο. Τι να ψάχνει 3 μέρες για κάτι που δεν ξέρει? Εδω εμεις που ΞΕΡΟΥΜΕ και 5 πράγματα και πάλι το κουράζουμε. Ο άλλος ο καημένος τί να ψάξει...

Στο κάτω κάτω είπε αρχισε να γίνεται όταν μπήκε το Νερο, ίσως εβαλε κάποιους codecs, δεν ξέρω, εχω το 6 και ούτε πρόκειται να βάλω το 7 αφου τα CD/DVD μου τα γράφει μια χαρά... δεν έχω λόγο να αναβαθμίσω κατι που λειτουργεί.

Η δική μου γνώμη ειναι να επαναφέρει το συστημα σε ενα restore point πριν το Νερο 7, (δηλαδη στην αρχή) και να μην το βάλει, ας έχει το 6.. Αν δει οτι τα προβληματα συνεχίζουν, προφανώς φταίει ο δίσκος..

Γιατι αν φταίει το Νερο, και τον καινούριο δίσκο να βάλει πάλι πρόβλημα θα έχει... Ε αυτή τι δουλειά θα κάνει? Καλύτερα να βεβαιωθεί με το θέμα software και μετά προχωράμε σε θέμα hardware...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...