maverickanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Και εγω ειχα ενα τετοιο προβλημα περσι . Εκανα 3 φορες φορματ και την τεταρτη φορα δεν γινοταν . Τον πηγα σε ενα τεχνικο και μου ειπε οτι θελει αλλαγη ο σκληρος μου .
polidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Και εγω ειχα ενα τετοιο προβλημα περσι . Εκανα 3 φορες φορματ και την τεταρτη φορα δεν γινοταν . Τον πηγα σε ενα τεχνικο και μου ειπε οτι θελει αλλαγη ο σκληρος μου . Exeis dikio!!!! Kai emeis afto perimenoume na doume an meta to Format doulepsei o Diskos. An Den tote ton ksapostelnei piso.
freelove Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 meta apo format ola douleoun roloi. to proto prama pou ekana itan na balw to nero 7 na dw an tha xalasi pali o skliros. eutuxos auti tin fora work kanonika. pantos itan i proti fora na dimiourgeithi problima apo to pouthena epidi ebala to nero. oti eixe sto site tis western digital pou ebala den emfanize kanena problima.
NeTeD Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Έλα polidi, άναψε τα πυροτεχνήματα! Και για να προλάβω το επόμενο ποστ σου "ssssssstttttt tora ti exete na peite??", το λυπηρό είναι ότι αυτό θα ενδυναμώσει την πεποίθησή σου ότι το φορμάτ είναι η λύση για όλα, χωρίς το υποτυπώδες ψάξιμο που μπορεί να σε γλιτώσει χρόνο και κοπό. Keep walking Τέλος καλό όλα καλά freelove!
polidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Έλα polidi' date=' άναψε τα πυροτεχνήματα! Και για να προλάβω το επόμενο ποστ σου "ssssssstttttt tora ti exete na peite??", το λυπηρό είναι ότι αυτό θα ενδυναμώσει την πεποίθησή σου ότι το φορμάτ είναι η λύση για όλα, χωρίς το υποτυπώδες ψάξιμο που μπορεί να σε γλιτώσει χρόνο και κοπό. Keep walking Τέλος καλό όλα καλά freelove![/quote'] Re c ti pirotexnimata na anapso pou edo kai 7 meronixta kaikame oloklirotika. Ipa terma ta off topic kai to enoo den pefto se xamilotero epipedo. @Freelove Xeromai re file mou ilikrina pou elises to provlima sou oxi epidi sou protina apo to proto mou post na kaneis format alla epidi den tha xriastis pistevo alagi diskou trexamata anamones kai istories gia agrious. Telos kalo olla kala. P.S kai telos etsi gia na spasoume kai ton pago me tous diapliktismous pou eixame edo mesa ade trexte oloi gia kanena Format mpas kai dite kamia aspri mera giati psaxe psaxe tha xasete kai to ligosto mialo pou sas emine. Ego apo avrio proi-proi thelo FORMAT!!!! Eleos ti kolodiatagi tris tin ora!!!!!!!XAXAXAXAXAXA!!!!!
freelove Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 stin periptwsi pou den ekana format kai tous to pigena etsi sto e-shop tha mou to allazane?
bauhaus8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Oxi. 8a sou legane den evlepes ton Polidis sto insomnia na sou fonazei na kaneis format? :grin:
polidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Oxi. 8a sou legane den evlepes ton Polidis sto insomnia na sou fonazei na kaneis format? :grin: Na ta mas paliiiiiiiiiiiii!!!!!!! Re sy min ksinese mesimeriatika. File freelove an elises to provlima sou pes kapion mod na klidosei to post giati merikoi den vazoun mialo edo mesa. Re ti pathame me daftous!!!!!!
EPa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Φίλε polidi η τακτική την οποία προτείνεις είναι η τελευταία λύση. Το να έχεις image και να κάνεις restore δεν είναι για ψωμοτύρι, είναι η τακτική φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Η τελική λύση δηλαδή (για τον προσωπικό μας υπολογιστή μιλώντας πάντα. Για admin πολλών μηχανημάτων είναι σωτηρία αλλά εκεί δεν ενδιαφέρεσαι για τα δεδομένα του άλλου). Αν κάποιος θέλει να την εφαρμόζει με το παραμικρό πρέπει να είναι αποφασισμένος αφ' ενός να την εφαρμόζει συνεχώς, και αφ' ετέρου ποτέ να μη βρίσκει τι φταίει. Και αυτό το τελευταίο περιλαμβάνει το να έχει έναν ακατάλληλο ή κατεστραμμένο δίσκο και να μην το ξέρει. Αν το format ήταν η ενδεδειγμένη τακτική σε κάθε πρόβλημα που δείχνει δύσκολο, η εξέλιξη των υπολογιστών θα είχε σταματήσει στους υπολογιστές που διατηρούσαν το λειτουργικό τους σύστημα στη ROM και το μόνο που είχες να κάνεις όταν κολλούσε ήταν να κλείσεις και να ανοίξεις πάλι το διακόπτη.
freelove Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 deite kai auto..imarton to pc arxizi kai ksana kanei ta idia. me to pou ebala fifa manager 2006 idi kanei ta idia(sta prwta 10 sec tou mp3 kai oxi mono) oxi pali format. tha mou to allaksoun i filoi sto eshop na tous to paw. den einai katastasi auti.
NeTeD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δεν μας έχει πει όμως τι σύστημα έχεις.. Κάνε μια περιγραφή. Μετά το format πέρασες drivers; Ειδικότερα για το τσιπσετ; (ειδικά αν είναι VIA/nForce)
Dj_Grego Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Διάβασα όλο το θέμα και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.... polidis τώρα τι? Για πες ε? Format? Α ρε, σαν μερικούς από τους τεχνικούς του Πλαισίου είστε ρε γαμώτο. Βρήκε τη λύση ε?? Αυτή είναι η λύση? Το σύστημα ναι "δουλεψε" για 5 ώρες κανονικά αλλά έχασε όλα τα mp3,proggs και γενικά ότι είχε περάσει. Και τώρα?Πάλι τα ίδια...Το φορματ ήταν η λύση?ΟΧΙ Συμφώνω freelove αν μπορείς κάνε μια περιγραφή για να δούμε αν το προβλημα είναι από άλλη πηγή. Μπορεί να είναι και ο controller της μητρικής.
freelove Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 windows xp home el. via mitriki. ola ta drivers perasmena kanonika. den eimai new ston xoro ton pc.alla auto me to skliro pou ginete proti fora to blepw.
NeTeD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Με τα VIA έχουν παρουσιαστεί πολλά προβλήματα με τον ήχο αλλά και με τον IDE controller τους. Ποιο VIA ακριβώς έχεις και ποιους drivers περνάς; (ελπίζω όχι από το cd της μητρικής) Ξεκίνα από εδώ και κατέβασε τους τελευταίους VIA: http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070 Δοκίμασε και τις τρείς εκδόσεις. Αν δεν διορθωθεί κάτι, δοκίμασε το PCI Latency Patch από: http://www.georgebreese.com/net/software/#PCI "This is a Windows driver that will patch motherboards that have VIA chipsets. It is intended to solve many problems, including these: * Files copied from one IDE hard disk drive to another are corrupted * The computer stops ("freezes", "hangs", "locks up") when playing sounds, especially to a Creative SoundBlaster LIVE! card * The computer stops when copying to or from an IDE DVD, CDROM, or CDRW drive * Sounds played by a Creative Labs sound card are distorted"
getty Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πλέον στη θέση σου θα έκανα το εξής: Τρέξιμο linux κάποιας live έκδοσης, αν μου το έκανε πάλι με τα mp3 και στο linux, χωρίς πολλά πολλά επιστροφή σκληρού. Αν δεν μου το έκανε, κουράγιο και ψάξιμο τι παίζεται με drivers και windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.