Προς το περιεχόμενο

Περίεργες ενδείξεις...

@phonekiller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα windows μου λένε ότι έχω 384mb ram ενώ το PC Wizard 2005 μου λέει ότι έχω 512mb (όσα δηλαδή έχω) γιατί τα win μου βγάζουν 384mb ενώ μέχρι εχθές μου έβγαζαν κανονικά 512mb ? τη στο καλό συμβαίνει;

Δημοσ.

Μηπως εχεις ενσωματωμενη καρτα γραφικων και εχεις δεσμευσει απο το bios 128 για αυτην?(δλδ οταν πατας δεξι κουμπι στο ο υπολογιστης μου στην επιφανεια εργασιας τι σου λεει?)

Δημοσ.

παιδιά δεν έχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών...άλλοστε του έχω πάνω μια agp 9200se από την asus το board...σίγουρα δεν έχει καμιά σχέση με την κάρτα γραφικών...για την ακρίβια σήμερα μόλις άνοιξα το pc μου τα windows μου έλεγαν κανονικά ότι έχω 512mb ram μέτα όμως από κάμποση ώρα έκαναν restart από μόνα τους και βλέπουν πάλι ότι έχω 384mb τα νεύρα μου ρε παιδιά...τι στο διά@^^ο έχει πάθει;

Δημοσ.

όχι όχι με τίποτα δεν είναι ιός το έψαξα Kaspersky M$ anti-spy με τις σημερινές του αναβαθμήσεις...οπότε το αποκλείω κατι άλλο είναι ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω...helppppp :?

Δημοσ.

15 φορές τους έχω αλλάξει θέσεις...αλλά παλι τα ίδια την μια 512 και την αλλη 384... μήπως να φταίει τπτ τροφοδοτικό;

εχουμε και λέμε:

pIII @ 1ghz

512mb ram (128-128-256)

1x dvd k 1x dvd rec

1x hard disc 20gb

tv tuner εσωτερικό

modem εσωτερικό

καρτα γραφικών agp ati 9200se 128mb by asus

και το τροφοδοτικό είναι 4-5 χρονών άγνωστης μάρκας 250w

λέτε να φταίει αυτό;

η να είναι software το πρόβλημα;

omg θα το εκ-παραθυρίσω καμιά ώρα το pc μου....

Δημοσ.

Ταπεινη μου γνωμη τωρα που ειδα και το config σου ειναι οτι ναι μεν το psu σου ειναι στο οριο αλλα το προβλημα οφειλεται στο οτι ενα 128αρι ram πρεπει να ειναι στα τελευταια του .Κανε ενα mem test η' πιο απλα κανε boot με μονο ενα απο τα δυο τη φορα.Μ οποιο σου κανει restart και προβλημα αυτο θελει πεταμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...