giorgos_rom Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 6 meres meta kai akoma mapaino me to kolo modem. 8a 8ela na rotiso posh ora pepei na perimeno sto AccessRunner Control gia na do an einai entajei h gramh mou???? 3 lepta den arkoun????? h 8elei parapano????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_rom Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 kaneis re paidia??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Γύρω στις 8 πήρα 134 και μου είπαν οτι η γραμμή ενεργοποιήθηκε σήμερα. Η αίτηση είχε γίνει την προηγούμενη Πέμπτη.Αυριο πρωί παίρνω Fothnet για username password ελπίζω να μην με καθυστερήσουν αυτοί αφού ενεργοποιήθηκε η γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_rom Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 soy anapse prasinh h gramh sto AccessRunner Control??? posh ora perimenes na soy anapsei??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Εγώ έβαλα πριν 2 βδομάδες το συγκεκριμένο πακέτο. Ενεργοποιήθηκε σε 10 μέρες (χωρίς να τους ενοχλήσω) και μου στείλανε τα στοιχεία της σύνδεσης με sms. @giorgos_rom Δεν περιμένεις σχεδόν καθόλου. Αν η γραμμή είναι ΟΚ τότε έχεις συνδεθεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOCTL Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Telika meta apo orimi skepsi (3 lepton) apofasisa na paro to forthnet adsl in a box. Giati mallon einai pio f8ino apo tellas - vivodi , kai pio axiopisto san onoma se sxesi me oles. Elpizo kai apo taxytites na pigainei kala. Auto pou 8elo na rotiso einai oti mesa sto box uparxei ena moufa usb modem. Ela mou pou omos ego exo ena Linksys-G adsl wireless-ethernet router. Tha mporo na to xrisimopoiiso anti gia to diko tous modem? To exei dokimasei kaneis? Douleuoun ola roloi ??? Filika Panos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δεν έχω σχέση με το Runner που λές γιατί πήρα το BOX PLUS που έχει το ασύρματο router Linksys και το setup γίνεται μέσω LAN και όχι USB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOCTL Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Nomizo auti einai i diafora tou aplou BOX me to BOX plus. To modem me to linksys. Telos panton... pao na to agoraso to aplo... kai as elpiso oti to Linksys mou 8a kaneis tin douleia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.