Προς το περιεχόμενο

μια συμαντικη ερωτηση παιδια

briner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βοηθεια

επαιζα παλια το Medal of Honor Allied Assault στο ιντερνετ και θα ηθελα να το ξανακανω.δεν θυμαμαι ομως πιο ηταν το αρχειακι εκεινο που οταν πυροβολουσα το οπλο μου ηταν σταθερο οποιος ξερει με σωζει.

επεισης να μπαινω με το The All-Seeing Eye ή μηπως υπαρχει κατι αλλο????

Δημοσ.

Ναι ρε μεγαλε περιμενε να σου πουμε με ποιο τροπο θα ''κλεβεις'' on line στο moh και γενικα σε καθε online game!!!Εσεις οι lamers εχετε χαλασει το online gaming...Αφου βρισκεσαι σε τοσο δυσκολη θεση σου συνιστω να αρχισεις ξανα το single player, σε medium difficulty, και XΩΡΙΣ CHEATS...μπας και φχαριστηθουμε κανα online game και εμεις οι μη ''κλεφτες''...Eλεος πια

Δημοσ.
Thanks για την αλληλεγγυη man!!!Nα τα χωσουμε [b']μπας και φτιαξουν τα πραγματα...[/b]

μακαρι ρε φιλε να εφταχναν τα πραματα ετσι απλα......αλλα οι lammers παντα υπαρχουν και μια ζωη σε ολα τα games.........και θα μας σπανε τα νευρα.....γρρρρρρρρ

ααα και για να ειμαι μεσα στο topic ας δοκιμασει καλυτερα στο easy mode......ισως το medium να πεσει βαρυ....χιχιχι

Δημοσ.

Το ξερω μωρε απλα οσο ζουμε ελπιζουμε...Σπαζομαι γιατι δινουμε χρηματα για αυθεντικα παιχνιδια και ερχονται κατι σπασικλακια και μας τη χαλανε.Eιπα medium γιατι στο αλλο πανομοιοτυπο post που εκανε(δεν του εφτανε το ενα, ηθελε να ξεφτιλιστει x2...) το παιζει και παιχτρονι...

Δημοσ.

Υπάρχουν και χειρότερα!!!!! Πχ στ BTF2 έριξα απανωτα 2 εχθρικά μεταγωγικά ελικόπτερα που ήταν γεμάτα απο αντιπάλους (πολύ το ευχαριστήθικα) και οι #@&(&^$(^ admins με κάνανε kick απο τον σέρβερ!!!!!!!

Αχαχαχαχ... δυστηχώς δεν συγκράτισα το όνομα του server που έγινε αυτό (ήταν πριν βγει το 1.03 πατς που σου κρατάει τους τελευταίους που έχεις παίξει) Αν το είχα κρατήσει θα τους έφτιαχνα καλά!!!!!

Πρέπει να έχει συμβεί και σε άλλους.... ! ?

Δημοσ.

ki esy S2Katana ti paristaneis, to xwrofylaka?

eidika sto forum exeis parei ergolavia, 'h epopteveis olo to internet?

an h etaireia 'h o server admin den kseroun na kickaroun tous cheaters, kala na pa8oun.

An se peirazei na poulane mourh oi cheaters mallon 8ewreis megalh magkia na kaneis esy 500 "ka8ara" frags, kai na poulas esy mourh gi ayta.

eipame na ton psilokrakseis, esy evales (mexri twra) 7 post.

Paikse kana fps online na ksedwseis.

Δημοσ.
ki esy S2Katana ti paristaneis' date=' to xwrofylaka?

eidika sto forum exeis parei ergolavia, 'h epopteveis olo to internet?

an h etaireia 'h o server admin den kseroun na kickaroun tous cheaters, kala na pa8oun.

An se peirazei na poulane mourh oi cheaters mallon 8ewreis megalh magkia na kaneis esy 500 "ka8ara" frags, kai na poulas esy mourh gi ayta.

eipame na ton psilokrakseis, esy evales (mexri twra) 7 post.

Paikse kana fps online na ksedwseis.[/quote']

Kαλα ρε φιλε εσυ τωρα τγιατι προβληματιζεσαι?Εισαι ελαφρως(λεμε τωρα...) off topic.Ποτε μιλησα εγω για τα kills μου ''καθαρα'' η οχι?Διαβαζεις ανυπαρκτα post???Το ποσο κραξιμο θα ριξω ειναι δικο μου θεμα και εγω χαρακτηριζομαι απο αυτα που γραφω. οπως εσυ και ο καθενας εδω...Αυτο που λες με τους admins και servers ειναι λιγο off.Και τι με νοιαζει εμενα τι δουλεια κανουν αν εγω τρωω μιση ωρα καθε φορα που θελω να παιξω για να βρω καθαρο παιχνιδι?Σου προτεινω να σκεφτεσαι καλυτερα αυτα που γραφεις, σε ποιον τα γραφεις και γιατι τα γραφεις....Μαλλον καποιος αλλος πρεπει να κοψει το πολυ online gaming γιατι βλεπει παντου ''εχθρους''.Ελεος λιγακι!

PS: Αν δε γουστ@ρεις αν βλεπεις τα posts μου απλα βαλε με στη λιστα των ανεπιθυμητων απο τις ρυθμισεις στο προφιλ σου, αλλα μην ανοιγεις ζητηματα εκει που δεν υπαρχουν.Εδω δεν ειναι flamefest...

Δημοσ.
Το ποσο κραξιμο θα ριξω ειναι δικο μου θεμα και εγω χαρακτηριζομαι απο αυτα που γραφω

έεεετσι... μπράβο, να φοράς και λίγο του αλλουνού τα παπούτσια να δεις τη γλυκα.

Εδω δεν ειναι flamefest...

Νομίζεις.

χώσε ελεύθερα. αφου δεν εχει ασυλία ο briner, γιατι να εχει ο S2Katana kai o random...

φυσικα δεν σε ξερω προσωπικα και μπορει να εισαι παιδί μάλαμα.

Δεν εκανα τιποτα άλλο απ το να σε χαρακτηρίσω μόνο απο τα γραφόμενα σου.

-------------------------

Ωρα Ελλάδος 23:24

Ωρα Ν.Φαλήρου... 01:04 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-P :-P :-P :razz: :razz: :razz: :mad: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...