Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ GTA San Andreas

Tuff_P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τρελαθεί. 1 στης 2 φορές που πάω να κάνω save ή όταν πατάω Esc το παιχνίδι απλά κολάι μαυρίζει η οθόνη και μένει εκεί και από πίσω ακούγεται ο ήχος της πόλης.

PC=> Athlon xp 1.7

256 ram

Gforce 4 Ti 4200

Win XP Pro sp2

Δημοσ.

Αυτό, φίλε μου Tuff_P, το παθαίνω εγώ κάθε φορά που πατάω διπλό κλικ για να ανοίξω το παιχνίδι να παίξω. Κι έτσι, εγώ δεν μπορώ καν να μειώσω τις ρυθμίσεις μπας και γίνει τίποτα. Αυτό άρχισε να γίνεται όταν μια φορά έβαλα τις πυθμίσεις όλες στο full!! Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω? Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει..

Δημοσ.

paidia ti noob pou ime!@#$#@$%

oi rithmisis ftegane xamilosa ligo to draw dist. kai ola kala

alla iparxi ena alo provlima g@m0to

O rithmos ananeosis tis othonis prepi na pefti apo to 100 sto 60 otan pezo. kai tremi othoni xirotera apo tous 486 :(

kserete ti bori na ine. (kai palia sta alla GTA mou to ekane)

Δημοσ.

Sto kanei mono sto GTA i genika kai se alla paixnidia pou vazeis psiles apaitiseis?

Exeis koitaksei mipws einai provlima tis othonis sou? Mipws diladi de sikwnei toso megales analyseis oso aftes pou xrisimopoieis.

Δημοσ.

sniper_206, ξέχασα να πω ότι το παιχνίδι το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα 3 φορές!! Αλλά δεν πειράζει, αρχίζω να κάνω backup τα αρχεία μου για να κάνω format.

Δημοσ.
paidia ti noob pou ime!@#$#@$%

oi rithmisis ftegane xamilosa ligo to draw dist. kai ola kala

alla iparxi ena alo provlima g@m0to

O rithmos ananeosis tis othonis prepi na pefti apo to 100 sto 60 otan pezo. kai tremi othoni xirotera apo tous 486 :(

kserete ti bori na ine. (kai palia sta alla GTA mou to ekane)

Πηγαίνεις στα properties της κάρτας γραφικών σου, μετά στο Refresh Rate Overrides, επιλέγεις Override Refresh Rates και στην ανάλυση που παίζεις το παιχνίδι αλλάζεις το refresh rate στο μέγιστο που υποστήριζεi η οθόνη σου .

Δημοσ.

Ή εγκαθιστάς το ReForce, βάζεις τα refresh rates που θες, ψάξε πρώτα πόσο αντέχει το monitor σε κάθε ανάλυση και ξενοιάζεις μια για πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...