Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα Αυξομείωσης ήχου

peterst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πρόγραμμα που να προσδιορίζω όποιο κουμπί θέλω εγώ, να αυξομειώνει τον γενικό ήχο;

Όπως γίνεται αντίστοιχα και σε διάφορα πληκτρολόγια που έχουν ειδικό κουμπί για τη δουλειά αυτή.

Δημοσ.

Αν έχεις keyboard Logitech μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SetPoint.

Δεν έχω δοκιμάσει αν παίζει mod στο SetPoint ώστε να δουλεύει και με άλλα keyboards, ποτέ δεν δοκίμασα κάτι τέτοιο :)

Δημοσ.

AutoHotkey: http://www.autohotkey.com/

Απλό, πανάλαφρο, και δεν εξαρτάσαι από πληκτρολόγια καθόλου.

Βλ. Help > Key List (Keyboard, Mouse, Joystick)

Π.χ., αυτό που θες εμένα με βολεύει να το έχω έτσι:

>!^Numpad8::Send, {Volume_Up}   ; Alt+Ctrl+Numpad8
!^Numpad5::Send, {Volume_Mute} ; Alt+Ctrl+Numpad5
!^Numpad2::Send, {Volume_Down} ; Alt+Ctrl+Numpad2

Κάνε εγκατάσταση το AutoHotkey, κάνε copy/paste το παραπάνω στο Notepad και σώσε το με κατάληξη ahk. Κάνε διπλό κλικ στο αρχείο που έσωσες, και είσαι έτοιμος. Για μεγαλύτερη ευκολία, βάλ' το στο Startup/Εκκίνηση για να ξεκινάει αυτόματα μαζί με τον υπολογιστή. Από τη στιγμή που θα φτιάξεις το αρχείο, μπορείς να προσθέσεις ό,τι άλλο θες μέσα.

Μια άλλη απλή λύση είναι το KeyTweak: http://webpages.charter.net/krumsick/

Αυτό κάνει remap το πληκτρολόγιο τροποποιώντας το κλειδί Scancode Map στο μητρώο. Είναι πολύ απλό στη χρήση, και τρέχει μόνο μία φορά, για να κάνει το remapping. Άμα τα μπερδέψεις πολύ, πατάς ένα κουμπί και επαναφέρει όλα τα πλήκτρα στα default.

Προσωπικά προτιμώ το AutoHotkey γιατί κάνει πολύ περισσότερα πράγματα (βασικά, κάνει ό,τι αυτοματοποίηση μπορείς να φανταστείς) και διότι, από τη στιγμή που φτιάξεις ένα αρχείο με τα remappings και ό,τι άλλο θες μέσα, μπορείς να το χρησιμοποιείς σε οποιοδήποτε μηχάνημα Windows.

Δημοσ.

δοκίμασα το key tweak και όντως είναι πολύ καλό, τουλάχιστον για στάνταρ λειτουργίες των windows όπως αυτό που ζητούσα.

Πιστεύω το άλλο θα κάνει παραπάνω πράγματα, αλλά προς το παρόν καλό και το tweak.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...