jimbrav Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 mia erotisoyla: exo tin msi x800 me 256 mnimi kai paratiro se fulll load i thermokrasia na ftanei stoys 89 vathmoys paizontas to half life 2. tin parapano temp tin eida apo to log toy ati tool 0.25. einai fysiologikh gia aytin ti karta?
karaLRS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 εγω με x800 gecube στο max load εχω 49 celsius ενω στο idle 30c..... με overclock 460/560 απο 400/500
@byZo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 89 βαθμοί είναι κάπως πολύ αν κρίνω απο την 6800 που έχω αλλά και 49 είναι κάπως λίγο! Θα ήθελα να ήξερα πως τα καταφέρατε και οι δύο!!!
jimbrav Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 oi temp einai vgalmenes opos eipa apo to ati tool se fulll load. to pos ta katafera den ksero apols topothetisa tin karta stin thira pci express. ti allo na kano??? i karta einai ayth http://msicomputer.co.uk/Products.aspx?product_id=703560&cat_id=78 episis to koyti moy einai to soprano me dio 12cm kai ena 9cm anemistires kai pisteyo oti aerizetai kala!
Papajohn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Και εγω σε XFX 6800 AGP σε full load ακουμπάω σχεδόν τους 90° με ελαφρυ overclocking. Η δεύτερη θερμοκρασία που έχουν οι ForceWare ξέρουμε τι είναι; Του κουτιού ή της πλακέτας της VGA; Γιατι και εκείνη είναι στους 50°...
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Και εγω σε XFX 6800 AGP σε full load ακουμπάω σχεδόν τους 90° με ελαφρυ overclocking.Η δεύτερη θερμοκρασία που έχουν οι ForceWare ξέρουμε τι είναι; Του κουτιού ή της πλακέτας της VGA; Γιατι και εκείνη είναι στους 50°... Eμ καλά σου έλεγα εγώ ότι από κυκλοφορία αέρα πάσχει το κουτί σου. Ambient temperature = θερμοκρασία περιβάλλοντος μέσα στο κουτί. Στις 7800 έχει εξαφανιστεί η δεύτερη θερμοκρασία για ανεξήγητους λόγους στους ForceWare, ωστόσο συνεχίζει να εμφανίζεται στην γενιά "6xxx". Eπειδή όμως μετράει τις εσωτερικές θερμοκρασίες του κουτιού ένα εξωτερικό πάνελ εδώ με 7800GTX υπερχρονισμένη στα 490/685 και τον επεξεργαστή από 2.4 στα 2.6GHz (με θερμοκρασία δωματίου στα 20C) το κουτί μέσα είναι μόλις στα 28C. Μην σε εκπλήσσουν τα 90C που χτυπάς και προφανώς δεν θα πρέπει να εκπλήσσουν και τον φίλο παραπάν αν το κουτί του εσωτερικά δεν αερίζεται επαρκώς. Μεγάλη επιρροή στις θερμοκρασίες κουτιού έχει και ο ζεστός αέρας που αποβάλλει η ψύκτρα του επεξεργαστή. Κάτι μου λέει ότι και στους δυό σας οι θερμοκρασίες της CPU θα είναι αναλόγως υψηλές.
Papajohn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Προσωπικά το motherboard δεν έχει δυνατότητες hardware monitoring και έτσι δεν ξέρω την θερμοκρασία της CPU και μέχρι να βάλω την 6800 δεν είχα ιδέα ούτε και για την θερμοκρασία του κουτιού. Βασικά στο δικό μου κουτί είναι πολύ λογικό να υπάρχουν μεγάλες θερμοκρασίες. Στο microΑΤΧ κουτί της ΙΒΜ έχω "στοιβάξει" ότι μπορώ, δεν υπάρχει καμμια υποδοχή επέκτασης (RAM, PCI, IDE, HDD) ελεύθερη. Παρόλα αυτα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αναίτιων κολλημάτων η οποιασδήποτε περίεργης συμπεριφοράς. Υπάρχει λόγος ανησυχίας;
Ailuros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Προσωπικά το motherboard δεν έχει δυνατότητες hardware monitoring και έτσι δεν ξέρω την θερμοκρασία της CPU και μέχρι να βάλω την 6800 δεν είχα ιδέα ούτε και για την θερμοκρασία του κουτιού. Βασικά στο δικό μου κουτί είναι πολύ λογικό να υπάρχουν μεγάλες θερμοκρασίες. Στο microΑΤΧ κουτί της ΙΒΜ έχω "στοιβάξει" ότι μπορώ' date=' δεν υπάρχει καμμια υποδοχή επέκτασης (RAM, PCI, IDE, HDD) ελεύθερη. Παρόλα αυτα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αναίτιων κολλημάτων η οποιασδήποτε περίεργης συμπεριφοράς. Υπάρχει λόγος ανησυχίας;[/quote'] Στους 50 βαθμούς απλά μειώνεις αισθητά την μακροβιότητα του hardware. Επιρεάζεται συνολικά το hardware, δεν με εκπλήσσει καθόλου αν και ο επεξεργαστής χτυπάει 80C κάτω από φόρτο σε τόσο θερμό περιβάλλον. Βάλε σκληρούς δίσκους, βάλε μνήμες κλπ.
pyro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 egw x800se me anoixto kouti kai ati4 de mpaei panw apo 44, bale ena pci anemistiraki (afto pou kathete sto pci slot) na dinei fresko aera sth gfx kai ama einai bale ena artic cooler apanw (einai kapws touvla ala kanoune kali douleia kai den akougontai kan).
sakispc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Case 30-34c o/c 460/560 max Load 54-56c Normal 398/486 Max Load 42-44c X800XL 256MB AGP 8X Ati tray tools.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.