PARIZIANOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 καλημερα σε ολους τους φιλους του insomnia. χρειαζομαι ενα site ελληνικο για πωληση domain name. εχεται κανενα υποψιν;
markospap Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Γεια σου φιλε, Οταν λες πωληση, τι εννοεις; Να πουλάει αυτό ή να πουλήσεις εσυ; Για την πρωτη περιπτωση υπαρχουν παρα πολλα. Για την δευτερη δεν εχω ακουσει κατι μεχρι σημερα. Καλυτερα να απευθυνθεις στο εξωτερικο. Υπαρχουν πολλες εταιρειες που το κανουν αυτο.
PARIZIANOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Γεια σου φιλε' date='Οταν λες πωληση, τι εννοεις; Να πουλάει αυτό ή να πουλήσεις εσυ; Για την πρωτη περιπτωση υπαρχουν παρα πολλα. Για την δευτερη δεν εχω ακουσει κατι μεχρι σημερα. Καλυτερα να απευθυνθεις στο εξωτερικο. Υπαρχουν πολλες εταιρειες που το κανουν αυτο.[/quote'] φιλε markos θελω να πουλησω ενα ονομα.
gvard Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα, Το όνομα είναι από κάποιο site το οποίο είχες παλαιότερα ή είναι κάποιο όνομα που έχει σχέση με trademark άλλης εταιρίας και θες να το πουλήσεις; Το λέω γιατί στη δεύτερη περίπτωση δεν επιτρέπεται (να κατοχυρώνεις πχ το cocacola.gr και μετά να ζητάς χρήματα για αυτό από οποιονδήποτε).
PARIZIANOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα' date=' Το όνομα είναι από κάποιο site το οποίο είχες παλαιότερα ή είναι κάποιο όνομα που έχει σχέση με trademark άλλης εταιρίας και θες να το πουλήσεις; Το λέω γιατί στη δεύτερη περίπτωση δεν επιτρέπεται (να κατοχυρώνεις πχ το cocacola.gr και μετά να ζητάς χρήματα για αυτό από οποιονδήποτε).[/quote'] φιλε gvard το ονομα ειναι καταχωρημενο δικο μου εδω και 2 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.