Προς το περιεχόμενο

Οθόνη TFT 19" S.O.S

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mάλιστα!Γιατί μου φάνηκε παράξενο να αλλάζουν τόσα πολλά πια σε ένα ίδιο μοντέλο για να έχει διαφορετικές πιστοποιήσεις.

Ευχαριστώ αν και ακόμα δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω για την 960 :neutral: .

Άντε βρε myst77 δώσε τα φώτα σου!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια η samsung εχει εγγυηση για 7 καμμενα pixel

ξερετε αν παιζει τιποτα αλλο; δηλαδη αν τους ζαλισεις θα σου την αλλαξουν στα λιγοτερα;

Bigi444444 εχεις PM

Δημοσ.

Οσο λιγοτερα ms τοσο μεγαλυτερες πιθανοτητες να καει ενα pixel.

Λογικο ειναι να μην εχει στα 1 και να εχει στα 7.

Εγω θα περιμενω εως οτου βγει 4ms οθονη με 1 καμμενο pixel εγγυηση.

Δημοσ.

Αν ειναι ρε φιλε κορυφες και εισαι καθετος, τοτε γιατι γινεται τοσος ντορος με το τι οθονη να παρετε κτλ.

Δεν διαφωνω οτι oi Eizo δεν ειναι καλες οθονες! ελεος.

Αλλα το θεμα ειναι για τιακριβως θελεις μια οθονη?!

Εγω την θελω για games και movies.

Τι να την κανω την Eizo αν εχει ghosting?!

Δεν θελω να αρχισουμε τους "τσακωμους" :) και να χαλασει το thread.

Απλα εκανα μια προταση.

...Οσο για Samsung ειμαι και εγω ενας υποψηφιος αγοραστης της 930BF.

Οσο για την Turbo-x, σε πληροφορω οτι την ειδα διπλα διπλα με μια 730bf και ακομα πολλες μαζι με εναν φιλο μου και πραγματικα μειναμε αφονοι με την ποιοτητα εικονας.

Επισης δεν ειναι και λιγο 3 χρονια εγγυηση απο το Πλαισιο!

..Γιατι δεν προκειται να μπλεξεις με εταιριες.

Επισης 3 pixel συγκριτικα με τα 7 της Σαμσουνγκ.

8ms

700:1

300cd/m2

DVI

Η αληθεια ειναιπως το σκεφτομαι παρα πολυ.. Και εγωτην φοβαμαι!

Αλλα με καθισυχαζει το 3 χρονια και 3 πιξελ + ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ;).

Εχω αηδιασει πραγματικα με ολα αυτα που ακουω και διαβαζω σε reviews!

Ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.

HELP!!!!!

Δημοσ.

Δεν θα εμπιστευτω ποτε μια μαρκα που δεν εχει

1) Κερδισει ποτε βραβεια ποιοτητας και πρωτοποριας

2) Δεν ειναι ΜΑΡΚΑ με την σημασια της λεξης

3) Η επισημη αντιπροσωπεια της ειναι αλυσιδα καταστηματων

4) 1 καμενο pixel εγγυηση ( Αυτο παει και ερχεται αλλα αργα η γρηγορα ολες οι 4ms θα δινουν 1 pixel εγγυηση )

5) Παραπανω ms απο μια αλλη μαρκας. ( αν ηταν η μονη με 4ms τοτε ΙΣΩΣ να το σκεφτομουν αλλα αυτη εχει 8ms και η samsung βγαινει με 4ms )

Δημοσ.

Tα 4ms σύμφωνα με κάποια review αμφισβητούνται και καταλήγουν να είναι θεωρητικά για την Samsung 930BF αφού υστερεί σε ρυθμίσεις με αποτέλεσμα χρώματα από τα χειρότερα για TN panel .

http://www.nordichardware.com/Reviews/?skrivelse=445

http://66.249.93.104/search?q=cache:LUdvlj6BbMoJ:www.behardware.com/articles/572-8/19-lcd-monitor-survey-4-8-ms-tn-ips-va.html+930BF+review&hl=el

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα με τοn Gary_Kokkin!!! ;)

Ετσι καποιος πρέπει να τα πει! lol

Οσο για τα βραβεία, εεεεε, να σου πω, εχει ξαναβγαλει ποτε οθονη το πλαισιο για να βραβευτει?!

Επίσης, θες να σου μηλισω για την "αγαπητή" μας SONY που είχα παρει ενα dual layer dvdrw, και μου βγηκε πατατα?!?! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝ CD!!! OYTE ORIGINAL!

...Οπότε μη μου λες για αξιοπιστία (εντάξει, Eizo δεν αμφιβάλλω καθόλου για την ποιότητά τους!)

Επίσης θυμάται κανείς την AOC?! που εφερε πρώτη το πλαισιο και ολοι (μαζί και εγω), την κατηγουρούσαμε και δεν ήθελα να ακούσω κουβέντα?!

Σε πληροφορώ οτι ενας φιλος μου εχει 19" crt AOC με καθοδικό Diamontron και η οθόνη ειναι ΑΨΟΓΗ!!!!!!!

Θες να σου θυμίσω τις τιμές της AOC πριν και μετα?...

θα μου πεις, η AOC είναι αλλη φάση απο το "πλασιο"... δεν διαφωνώ!

Αλλα, το πλαίσιο, της συμφερει να βγάλει ενα καλο ονομα, γιατι εινια και αποκλειστικότητα η φίρμα, είναι δική της.

Φαντάζεσαι τι πελατεία θα χάσει το πλαισιο αν βγουν πατάτες οι οθόνες τους?!

...Είναι νεοι στον τομέα οθονών ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ!

Τώρα, ολα αυτα είναι υποθέσεις απο το μυαλουδάκι μου...

Αλλά, ...όπως λέει και το soundtrack του Prince of Persia (σαν φαν που ειμαι :) ) ...

................Time Only Knows.....................

thnx!

and... NO OFFENSE! ;)

Δημοσ.

Αλλά μεσα στην εβδομάδα θα πάω στο πλαισιο της καλαμαριας (gatethrough) και θα τους πω να την κανουμε ενα γερο test σε games και movies...

ΟΧΙ ΟΧΙ, δεν θα παρω γουρούνι στο σακι :)

Δημοσ.

Παιδια πουθενα δεν ειπα πως οι SONY ειναι καλες, ουτε εμενα μαρεσει σαν εταιρεια.

Oι AOC για τα λεφτα τους βγηκαν καλες οπως οι CTX αλλα δεν τις συγκρινω με Samsung η Εizo.

Δημοσ.

Θα διαφωνίσω-Πολλά μοντέλα Sony είναι πολύ καλά ποιοτικά σε κατασκευή, οθόνες επιπεδου Eizo ,Viewsonic ,Fujitsu (σειρά P) -Ουτε συχνότητα βλαβών παρουσιάζουν,καμμένα pixel κλπ -Αυτό είναι άσχετο με τα χαρακτηριστικά τους ,ούτε από την εγγύηση pixel που πολλοί βάζουν σαν προδιαγραφή και υστερεί.

-Το θέμα υπάρχει με την εδώ αντιπροσωπεία που εξαιτίας της εμπορικής πολιτικής της φέρνει πολλές Μade in China οθόνες που δεν ειναι ότι καλύτερο.-Αν βρεί κανείς Made in Korea και Thailand ,Taiwan θα καταλάβει.-Και πάντα υπάρχει και το θέμα των ανεξέρτητων εισαγωγών που φέρνουν ότι τύχει σε ποιότητα (διαλογής)

Δημοσ.

παιδια

πηρα τη Samsung 960BF και εμεινα πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα

την εχω συνδεσει σε DVI

μου αρεσε πολυ στις ταινιες για παιχνιδια θα δουμε

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...