Προς το περιεχόμενο

OOo 2.0 results

geokok1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένας δεν κρατάει κανέναν όμηρο...και δεν νομίζω μια εταιρεία που κατέχει πάνω απ' το 90% να ανυσηχεί σε τόσο μεγάλο βαθμό...ας είμαστε ρεαλιστές...

Τεσπά, στο δικά μας :), το OpenOffice είναι πολύ καλό, όμως υστερεί σε έναν μεγάλο κατα την γνώμη μου τομέα, τον ελληνικό ορθογράφο....μήπως υπάρχει τρόπος να εισάγεις το dictionary στο OpenOffice?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καταρχάς εγώ αναφέρθηκα στον αριθμό τον ατόμων που έκανα post εδώ. Και ακόμα και τώρα μην μου πείς ότι είναι πολλοί!!!Για να μην γράφουν δεν το έχουν.

oxi, gia na mi grafoun, simainei oti barethikan na ipostirizoun oti to OOo de xrostaei kanenos kai den einai ipoxreomenoi oi programmatistes tou na kathontai na mirizoun ta nixia tous gia ta ekastote (nai, giati allazoun kathe 3 kai ligo) proprietary formats tis MS, anti na beltionoun ti souita kai ta functionalities tis.

To oti telika to kanoun einai KAI POLI EXTRA NA POUME, kai tha prepe na ektimoume kai na thaumazoume tin prospatheia tous, oxi na bgainoume ek tous asfalous kai na dimosieuoume "benchmanrks", kai na stravonoume kai tin mouri pou i simbatotita den einai 100%...

Arketa me tous anti-MS-ikous tis eksedras kai tou kanape....

Kai mias kai kapoios anefere peri ntfs+linux, o tropos me ton opoio oi enos ntfs driver gia linux manteuoun ti domi kai ta esoterika tou ntfs prokeimenou na grapsoun ton driver einai o eksis:

3.8 How was the Linux NTFS Driver written?

Microsoft haven't released any documention about the internals of NTFS, so we had to reverse engineer the filesystem from scratch. The method was roughly:

1. Look at the volume with a hex editor

2. Perform some operation, e.g. create a file

3. Use the hex editor to look for changes

4. Classify and document the changes

5. Repeat steps 1-4 forever

Opoios den kserei na ektimisei kati tetoio, kala tha kanei na afisei ta "benchmarks" kai tis kritikes...

'nuff said...

Δημοσ.

Ωπα ωπα ωπα....

Για χαλάρωσε ρε γίγαντα...τι αντι-ms-ικους του καναπέ και φούμαρα πουλάς..??

Το πρόγραμμα το κατέβασα, το έβαλα, το δουλεύω και λέω τι γίνεται και τι δεν γίνεται!!!!Απλά πράγματα!!!

Είναι ή δεν είναι πρόβλημα το να μην μπορώ να δώ κείμενα άλλων?

Είπα ή δεν είπα ότι η σουίτα είναι καλή??

Ανέφερα αντικειμενικά (όσο γίνεται) κάποια προβλήματα (no solver, no graphs με στοιχεία από μη συνεχόμενα κελιά)?

Ότι θετικό το υποστήριξα ή όχι?

Είπα ότι δεν φταίει το ΟΟο αλλά η MS???

Αν εσύ τώρα πιστεύεις σε ιππότες και πράσινα άλογα....τι να σου που περίμενε τον ιππότη σου....Εγώ πάω στον καναπέ μου..........

Δημοσ.

έλα ρε dikemou δεν μπορεί να απαντάς σοβαρά τώρα....

Τες πα δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχει ένταση...

Όλοι μαζί....και όρθιοι και από τον καναπέ γιατί γουστάρουμε!!! ναι???

(αλλά να ξερεις οτι έχω δικιο.... :grin: )

Δημοσ.

Κι εγώ θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά δε μπορώ να το κατεβάσω άμεσα, λόγω dial up.

Προς το παρόν, χρησιμοποιώ την έκδοση 1.1.4 και δεν έχω συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Δημοσ.
Υπάρχει κόσμος που δεν τον ενδιαφέρει η συμβατότητα οπότε δεν τον ενδιαφέρει να πληρώσει τον μπιλάκο. .

..... kala den ton plironoune k oloi ton billako....

Δημοσ.
..... kala den ton plironoune k oloi ton billako....

να σου πω αυτό μπορεί να είναι και πρόβλημα...

Σε αρκετους που είπα για το ΟΟ μου είπαν πως αφού έχουν ms σπασμένο γιατί να πάρουν αυτό....

Κάτι ξέρει o bill που τα αφήνει τα πειρατικά να αλωνίζουν.....

Δημοσ.

Ερώτηση: κατέβασα το open clip art gallery από το αντιστοιχο site που υποτιθεται πως έχει clip art για το OO. Επέλεξα τον windows installer για πιο εύκολα πράγματα, το έκανα εγκατάσταση, αποσυμπίεσε τα πακέτα με τις εικόνες...και αυτό.....δεν έγινε τίποτα..

οι εικόνες είναι σε φορμά svg και παρόλο που όταν από το ΟΟ πάω insert-->image-->from file υποστηρίζει το φορμα δεν βλέπει καμία.....καμιά ιδέα..???στο μεταξύ κατεβάζω και το απλό zip που λέει πως τις έχει κ σε png....

Δημοσ.

απο οτι διάβασα δεν γίνετα.........

Αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα macro που δίνουν στο site για να κάνεις import τα custom dicts του office.....δεν είμαι 100% σίγουρος όμως...

αν το κάνεις πες να ξέρουμε πως γίνεται...............

Δημοσ.

το έκανα εγώ import το dictionary των Ελληηνικών και δουλέυει μια χαρά. θα κατεβάσεις ένα doc αρχείο που περιέχει macros τα οποία πρέπει να ενεργοποίησεις. μετά θα επιλέξεις τη γλώσσα εγκατάστασης και έπειτα σύμφωνα με τις οδηγίες θα επιλέξεις ποιές γλώσσες θες να κατεβάσεις. είναι απλό απλά ακολούθα ττις οδηγίες και να έχεις σύνδεση στο ιντερνετ εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.

το θέμα είναι να κάνεις import το dict του office κι όχι αυτό που προσφέρεται στην ελληνική έκδοση του open office, το οποίο δυστυχώς είναι κάτω του μετρίου.

Δημοσ.

Λοιπόν συνεχίζω τα άτυπα ....benchmark, όπως είπε ένας φίλος πριν.

• Το αρχικό doc που αναφέρω στο πρώτο post σαν xml δεν ανοίγει.

• Ανοίγει όμως σαν doc apo winxp,2000!!!! ελάχιστα προβλήματα!!!!!και ξαναλέω 5-6 εικόνες λίγο αλλαγμένες ως προς την θέση σε 400 σελίδες...ε δεν χάθηκε και ο κόσμος.

• Το αρχείο xls που λέω στην αρχή δεν έχει πρόβλημα μετάφρασης σε odf. Ο λόγος που τελικά δεν είναι σωστα όλα τα γραφήματα είναι πως στο OO πρέπει τα δεδομένα να είναι σε στήλες η μία δίπλα στην άλλη και δεν υποστηρίζει (ακόμα) multple data series. Αρα καλή μετάφραση αλλά λέιπουν κάποια χαρακτηριστικά.

• Τα pps δεν ανοίγουν ακόμα και αν κατέβει ο θεός!!!!

• Απλό σχετικά κείμενο μεταφράστηκε ΑΨΟΓΑ φορμα ms office.

Αυτά... :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...