sasasj Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη μου εδώ και πολυυυύ καιρό, αλλά ακόμα δεν μπόρεσα να το λύσω. Συγκεκριμένα, πριν 2 χρόνια περίπου αγόρασα την SYNCMASTER 757DFX. Στην αρχή όλα καλά, αλλά μετά από τον έναν χρόνο περίπου άρχισε να χάνει τις ρυθμίσεις της γεωμετρίας της, μετά από κάποιο χρόνο λειτουργίας της. Όταν την δούλευα για 1 ώρα περίπου, η εικόνα άρχιζε να μετακινείτε προς τα κάτω ώσπου σταθεροποιούνταν σε ένα σημείο. Επικοινώνησα με την SAMSUNG αφού είχε ακόμα εγγύηση, και μου έστειλαν άλλη ίδιο μοντέλο. Δεν διορθώθει και ούτε και τότε, και μου ξαναέστειλαν άλλη μια. Αλλά ούτε και με την δεύτερη λύθηκε το πρόβλημα. Μετά το έψαξα λίγο το θέμα (άλλαξα 2 κάρτες γραφικών, έκανα φορματ) και πάλι έκανε τα ίδια. Έφερα επίσης άλλη οθόνη στο pc μου και δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Πήγα την οθόνη σε άλλο pc και έκανε το ίδιο πράγμα. Ξαναεπικοινώνησα με την SAMSUNG και δέχτηκαν να με στείλουν το αμέσως επόμενο μοντέλο (την οποία και έχω τώρα) την SYNCMASTER 797DF. Το θέμα είναι, ότι το ίδιο πρόβλημα έχω και τώρα... Ακόμα και μετά την αλλαγή μοντέλου. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς μήπως τρέχει τίποτα με τις SAMSUNG και αν αντιμετώπισε και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα. Κάθε βοήθεια δεκτή. Και μετά απ όλα αυτά, σκέφτομαι να πάρω TFT αλλά είμαι επιφυλακτικός, μην έχω τα ίδια προβλήματα. Σκεφτόμουνα για την SAMSUNG 930BF αλλά με φοβάμαι μην έχω το ίδιο πρόβλημα.....
ANEMOS-V Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 ego paliotera thimame ena crt ..oxi samsung ekane to idio mexri na zestathei..alla oxi toso poli oste na me enoxlei..opote mporei na eine etsi ftiagmes oi othones,kai na min eine provlima.. episis koitakse mipos kai to reyma trofodosias tis eine astathes vale kanena statheropiiti na deis.. akoma mporei na tin epireazoun magnitismoi apo hxeia as poume..
Voodooman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Έχω την 797DF εδώ και 9 μήνες και δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι ανάλογο. Μήπως εκεί που έχεις την οθόνη έχεις τίποτε παρεμβολές από άλλες πηγές, τίποτε μεγάλα ηχεία, βάση ασύρματου τηλεφώνου, κινητά;
sasasj Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 pali i CRT pou eixa itan ok. den eixe kanena problima, alla meta apo ligo kairo arxise auta ta kolpa. ekei pou eixa tin proti othoni kai douleue kanonika, exo kai tora autin pou exei to problima. ta ixeia einai ta idia pou eixa apo tote akoma pou douleue akoma xoris problima i othoni. ola einai opos itan apo tote, alla arxise na exei auto to problima. kati trexei me tis othones pisteuo alla den ksero ti. tin idia othoni tin piga kai se allon gia na tin dokimaso kai exei kai ekei problima. mporei na einai to reuma, alla tora xalase? palia pos douleue?
sasasj Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 to problima brethike! itan i karta grafikon kai oxi oi othones... kathe othoni pou ebaza pano, xalouse apo tin karta grafikon, kai an tin pigene allou tin othoni, fenotan xalasmeni, akoma kai karta grafikon pou alaksa, afou itan xalasmeni i othoni apo prin, pali den diorthonotan to problima. ospou alaksa karta grafikon kai ebala alli othoni pano, kai eida oti den exei kanena problima tora.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.