Mandragoras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Γεια χαρά. Σήμερα για πρώτη φορά, όταν πήγα να χρησιμοποιήσω το PC αφού είχε βγει screen saver και είχε κλείσει η οθόνη (το έχω βάλει να κλείνει οθόνη μετά από 20 λεπτά) μου έβγαλε επιλογή χρήστη για τα windows, όπως όταν κάνεις log off. Κοίταξα στα user accounts και είδα ότι έχει δημιουργηθεί ένας χρήστης ακόμα με όνομα "ASP.NET Machine A..." Ψάχνοντας στο google, βρήκα αυτό http://www.mvps.org/marksxp/WindowsXP/aspdot.php που δείχνει μεν έναν χρήστη ASP.NET άλλα όχι ακριβώς αυτόν που είχα εγώ στο pc μου. Αλλού βρήκα ότι είναι χρήστης που δημιουργείται από το .NET framework update. Επίσης είχε αρκετά site με το θέμα στα γαλλικά και στα γερμανικά, που δεν είναι το φόρτε μου. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ; οι εφαρμογές ASP.NET που χρησιμοποιούνται ; Αν ο χρήστης που δημιουργήθηκε είναι ακίνδυνος όντως, μου χρησιμεύει πουθενά ή μπορώ να τον σβήσω χωρίς φόβο ; Τέλος, εξηγείται κάπως το θέμα μετά το screen saver κλπ ; Sorry, για το μακροσκελές τόπικ και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας Γιώργος
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Μπορείς να τον σβήσεις,είναι άχρηστος αν δεν χρησιμοποιείς asp.net ή iis.
Mandragoras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ για την απάντηση.... Προς ενημέρωση, όντως τον έσβησα και όλα λειτουργούν κανονικά Γιώργος
sakis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Ο χρήστης δημιουργείται από μόνος του όταν κάνεις εγκατάσταση software της HP. Πιθανόν έχεις κάποιον εκτυπωτή η scanner HP.
Mandragoras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 ακριβώς αυτό... το παρατήρησα στην πορεία βέβαια. Γιώργος
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Εγώ που δεν έχω τίποτα από HP,γιατί μου εμφανίστηκε μετά το .NET ο συγκεκριμένος χρήστης?
Dark_son20 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 einai apo to update tis M$ molis pernas .NET framework vgenei kai o user apla i HP to dinei mes to cd tis gia na doulevoun oi efarmoges tis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.