freskas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 -Υπαρχει bios modification για gigabyte motherboard που να σου δινει τη δυνατοτητα να ελεγχεις τα timings στις μνημες μεσα απο αυτο? (Η gigabyte για καποιο λογο δεν ασχολειται με αυτες τις ρυθμισεις / σε software ξερω οτι υπαρχει το A64 tweaker) -Καποιο προγραμμα για να βλεπεις τα volt της μνημης (το bios mod να κανει κ' αυτο το monitor / +- ειδη υποστηριζει καποια %)? -Τελος, 1 link απο το chip που μπαινει στις μνημες κ' σου δινει τη δυνατοτητα να αυξησεις τις τασεις παραπανω του κανονικου. Αυτα! (Μαλλον θελω αλλη motherboard 8) γι'αυτα τα πραγματα).
nimik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Στην δικια μου K8NS Ultra 939 ολα αυτα που αναφερεις γινονται...μολις μπεις στο bios ..>control+F1 και συνεχιζεις..
freskas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Nimik με ποια εκδοση εισαι? (Το Gtrl+F1 σε παει σε 'να απ' τα υπομενου που βλεπεις στην κυρια οθονη?)
nimik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Nimik με ποια εκδοση εισαι?(Το Gtrl+F1 σε παει σε 'να απ' τα υπομενου που βλεπεις στην κυρια οθονη?) Το Сtrl+F1 προσθετει το Advansced Chipset .. ;-) ... στο Bios,μπαινοντας εκει μπορεις ν'αλλαξεις την συχνοτητα και χρονισμους στις μνημες... οταν λες εκδοση τι εννοεις? bios? Αν ναι, εχω την τελευταια F9
freskas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Ναι κ' γω με την F9 ειμαι. Δεν το ξερα αυτο. Σ'ευχαριστω nimik!
nimik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Ναι κ' γω με την F9 ειμαι.Δεν το ξερα αυτο. Σ'ευχαριστω nimik! Να εισαι καλα φιλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.