Vangosmech Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Το πρόβλημα μου είναι το εξής, θέλω να αγοράσω μια νέα μνήμη ddr αλλά έχω σκαλώσει γιατί βλέπω ότι υπάρχουν ddr και ddr2. Οπότε δεν ξέρω αν πάρω ddr2 αν θα κάνει στη mobo μου και να μου εξηγήσει κάποιος αν έχει να κάνει και με το γεγονός ότι υποστηρίζει dual channel(μιας και δε γνωρίζω τί ακριβως παίζει με αυτό...) Έκανα ένα search στο forum αλλά δε βρήκα τπτ, οπότε ελπίζω στη βοήθεια των υπόλοιπων insomniacs...
freskas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μηχανικε Vango , η μητρικη σου θα υποστηριζει ενα απο τα 2 ειδη ddr. Αν ειναι για Intel cpu (και σχετικα καινουργιο, socket 775) θα υποστηριζει ddr2. Στις αλλες περιπτωσεις (για ολους του amd/pentium478) εχεις ddr. Στο manual της θα λεει. Τωρα για το dual channel, αυτο υποστηριζεται (απο τη μητρικη στις καταλληλες υποδοχες/παλι στο manual θα δεις ποιες) αναμεσα σε 2 ιδια 'στικ' μνημης (ταχυτητα/χρονους/καλο θα ηταν κ' μαρκας)
Vangosmech Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 φίλε freskas thnx για την απάντηση...Κι εσύ μηχανικός??? :-o (αν ναι πού?) Τεσπά, επειδή ειναι 478 το socket παω για ddr σκέτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.