dinos30 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Έχω ανοίξει ένα Internet cafe. Στην πρώτη μέρα λειτουργίας παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα. Κάποιοι υπολογιστές ξαφνικά παγώσανε την ώρα που χρήστες παίζανε. Οι υπολογιστές παγώσανε εντελώς και ακουγότανε ένας συνεχόμενος ήχος από μέσα. Το γνωστό μπιπ αλλά συνεχόμενο. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι hardware reset. Το Hardware που χρησιμοποιώ είναι P4 3Ghz 630 ASUS P5LD2 ASUS 6600GT Seagate 200 1Ghz RAM Τι μπορεί να φταίει ? Υποψιάζομαι την ενσωματωμένη κάρτα ήχου ή την κάρτα γραφικών ? Υπάρχει καμιά γνώμη ή εμπειρία από το συγκεκριμένο Hardware ?
Alex-in-Side Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 poies kartes grafikon exeis... malon to provlima einai sta grafika, gia na kollane ta comps omadikos...
dinos30 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 poies kartes grafikon exeis... malon to provlima einai sta grafika, gia na kollane ta comps omadikos... Χρισιμοποιώ την Asus 6600Gt 128MB
Nikos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Κολήσανε ταυτόχρονα; Παίζανε όλα το ίδιο παιχνίδι; Αν ναι μαλλον το παιχνίδι κράσαρε και κολλησε τα παντα μαζί. Δοκίμασε να ανανεώσεις τος drivers της κάρτας γραφικών και να βάλεις το τελευταίο patch στο παιχνίδι αυτό. Αν όχι, δες και την παροχή ρεύματος. Είναι πανω σε UPS τα μηχανήματα; Μήπως είναι όλα πάνω στο ίδιο πολύμπριζο. Ισως η συνολική κατανάλωση ρεύματος την στιγμή εκείνη ξεπέρασε την δυνατότητα του πολύμπριζου. Θα μου ένανε εντύπωση αν φταίει η καρτα γραφικών. Αν έλεγες ότι κολάει ένα μηχήνημα τοτε ναι το πιο πιθενο είναι να φταίει η κάρτα γραφικών ή η μνήμη του συστήματος. Αλλά όλα μαζί τα μηχανήματα δεν είναι δυνατό να συγχρονιστήκαν και να κόλησε ταυτόχρονα η κάρτα γραφικών.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 kai kane testing oso mporeis min xanakolisoun ola mazi pali ta pc kai blepeis pelates na feugoun giati den einai kali ikona auto.
wintech2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Οπως ρώτησε και ο HamerZ, τί τροφοδοτικό έχεις?
dinos30 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Παιδιά συγνώμη που ξέχασα να απαντήσω αλλά πάνω στον πανικό μου έχασα τη μπάλα. Τελικά ήταν θέμα συμβατότητας της μητρικής με τις μνήμες. Είχα ASUS Μητρική P5LD2 με Transcend μνήμες. Τελικά έβαλα Kingstone και βρήκα την ησυχία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.