Προς το περιεχόμενο

Παγώνει ο υπολογιστής και ακούγεται ένα μακρύ μπιπ

dinos30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ανοίξει ένα Internet cafe. Στην πρώτη μέρα λειτουργίας παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα. Κάποιοι υπολογιστές ξαφνικά παγώσανε την ώρα που χρήστες παίζανε. Οι υπολογιστές παγώσανε εντελώς και ακουγότανε ένας συνεχόμενος ήχος από μέσα. Το γνωστό μπιπ αλλά συνεχόμενο.

Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι hardware reset.

Το Hardware που χρησιμοποιώ είναι

P4 3Ghz 630

ASUS P5LD2

ASUS 6600GT

Seagate 200

1Ghz RAM

Τι μπορεί να φταίει ? Υποψιάζομαι την ενσωματωμένη κάρτα ήχου ή την κάρτα γραφικών ?

Υπάρχει καμιά γνώμη ή εμπειρία από το συγκεκριμένο Hardware ?

Δημοσ.

Κολήσανε ταυτόχρονα; Παίζανε όλα το ίδιο παιχνίδι; Αν ναι μαλλον το παιχνίδι κράσαρε και κολλησε τα παντα μαζί. Δοκίμασε να ανανεώσεις τος drivers της κάρτας γραφικών και να βάλεις το τελευταίο patch στο παιχνίδι αυτό.

Αν όχι, δες και την παροχή ρεύματος. Είναι πανω σε UPS τα μηχανήματα; Μήπως είναι όλα πάνω στο ίδιο πολύμπριζο. Ισως η συνολική κατανάλωση ρεύματος την στιγμή εκείνη ξεπέρασε την δυνατότητα του πολύμπριζου.

Θα μου ένανε εντύπωση αν φταίει η καρτα γραφικών. Αν έλεγες ότι κολάει ένα μηχήνημα τοτε ναι το πιο πιθενο είναι να φταίει η κάρτα γραφικών ή η μνήμη του συστήματος. Αλλά όλα μαζί τα μηχανήματα δεν είναι δυνατό να συγχρονιστήκαν και να κόλησε ταυτόχρονα η κάρτα γραφικών.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη που ξέχασα να απαντήσω αλλά πάνω στον πανικό μου έχασα τη μπάλα.

Τελικά ήταν θέμα συμβατότητας της μητρικής με τις μνήμες.

Είχα ASUS Μητρική P5LD2 με Transcend μνήμες.

Τελικά έβαλα Kingstone και βρήκα την ησυχία μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...