Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ati 9250 pci

rasel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πριν απο λιγο παρελαβα μια ati radeon 9250 pci.Την εβαλα σε ενα ελευθερο slot και ο υπολογιστης δε ξεκιναναει(ουτε beep ,ουτε memory test ,ουτε αναγνωριση συσκευων ide).Δοκιμασα και τα υπολοιπα slots αλλα ειχα το ιδιο προβλημα.Δοκιμασα επισης να ξεκινησω το συστημα με την παλια καρτα γραφικων tnt2 AGP (και οι δυο καρτες μαζι) αλλα και παλι ειχα το ιδιο προβλημα.Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα (ρυθμισεις του bios ή κατι αλλο που μπορει να συμβαινει);

Η μητρικη ειναι qdi advance 9 με celeron 500 και το τροφοδοτικο ενα no name 300w.Ξερω , το συστημα ειναι πολυ παλιο αλλα το εχω μονο για ιντερνετ και multimedia playback.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας.

Δημοσ.

φιλε, το δοκίμασα αλλά τίποτα.

Αν δεν είναι κάποια περίεργη ρύθμιση απ΄το bios νομίζω ότι η κάρτα είναι χαλασμένη.

Δημοσ.

Κοιτα , πρόβλημα mobo δε πρεπει να ΄ναι γιατι έχω διαφορες pci (ήχου , ethernet ,tv , modem pstn) και όλα δουλεύουν μια χαρα(tv και modem pstn τα έχω βγάλει).

Μάλλον είναι πρόβλημα της κάρτας.

Έστειλα και μύνημα στην club3d και περιμένω απάντηση.

Δημοσ.

Bαλε την agp μονη της &

aν υπαρχουν αντιστοιχες -αναλογες επιλογες στο bios

δοκιμασε

να ενεργοποιησεις/enable την επιλογη

-Αssign irq to pci vga

ή

-Assign IRQ To VGA

η καπως ετσι αναλογα με το bios

και μετα δοκιμασε παλι με την 9250

Δημοσ.

Το Assign IRQ To VGA είναι enable αλλά η κάρτα δε σαλεύει.

Τελικά την έστειλα πίσω στο e-shop και περιμένω απάντησή τους.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.

Δημοσ.

Σήμερα μου είπαν απ΄το eshop οτι η κάρτα είναι χαλασμένη και θα μου στείλουν άλλη σε 2 εβδομάδες.Δεν είναι υπερβολικό διάστημα για μια κάρτα που υπάρχει ήδη στο απόθεμα τους;

Γράφω όσο πιο ευγενικά μπορώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...