panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 to na stamatao ego tin maxi nai to dexomai gia na etoimasto alla oxi les kai rixno zari kai exo 5 kiniseis.oute monopoly na itan. Mπορείς να μου πείς ένα τέτοιο παιχνίδι για παράδειγμα? Όσον αφορά το Diablo 3 τώρα. Όντως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα. Στο http://www.diablo3.com υπάρχει ότι νεότερο πάνω στο πολυαναμενόμενο sequel, δηλαδή τίποτα :grin: Πάντως οι υποψίες τους για ένα τρίτο παιχνίδι είναι λίγο σωστές.
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 turn base to return to krondor kai allo ena pou ixan bgei 2 alla tora den mporo na to thimitho.itan epi epoxi diablo 1 .
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 turn base to return to krondor kai allo ena pou ixan bgei 2 alla tora den mporo na to thimitho.itan epi epoxi diablo 1 . Το Return to Krondor ούτως ή άλλως είναι ένα λίγο καλύτερο του μετρίου παιχνίδι, το οποίο σώθηκε λόγο γραφικών και ιστορίας. Δεν είναι ανάγκη να είσαι λάτρης των real-time για να μή σου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνιδι. Πάντως, δοκίμασε ένα αυθεντικό roguelike, αφιέρωσέ του μισή ωρίτσα και μετά ξαναμιλάμε. Είναι αδύνατον για κάποιον που πορώθηκε πραγματικά με τα Diablo να μήν πορωθεί με τους βασιλιάδες του είδους.
polaki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!! Πλάκα έχεις!!! Στην ίδια σελίδα που μας έδωσες' date=' έχει λίστα με τα διασημότερα roguelikes και φυσικά έχει και το Diablo!!!Τα Diablo είναι 100% roguelikes, απλώς με απογυμνωμένο gameplay αλλά καλύτερα γραφικά. Και πολύ σωστά αναφέρει στο Wikipedia ότι το να παίζεις τα αυθεντικά roguelikes είναι σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο, ενώ το να παίζεις Diablo είναι σαν να βλέπεις τη ταινία του βιβλίου (με όλα τα θετικά και τα αρνητικά του). Παραθέτω: Diablo (Roguelike-inspired action-RPG) "playing Rogue is to playing Diablo as reading a book is to watching a movie." - Glen Wichman http://en.wikipedia.org/wiki/Roguelike Επίσης από το Wikipedia πάλι, στην αναφορά του για το Diablo: "Diablo in many ways resembles roguelike games, the main differences being the vastly more realistic graphics (utilizing DirectX) and the fact the game is in real time, rather than being turn based." http://en.wikipedia.org/wiki/Diablo_%28computer_game%29[/quote'] Eγω εχω πλάκα? Οταν βγηκε το Diablo είχε ουρλιάξει ο κοσμος ότι είναι Hack & Slash RPG. Τί roguelike και ιστορίες. Η μόνη ομοιότητα που έχει με τα κλασικά roguelike είναι ότι τα dungeons είναι random. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρίνεις το ένα με το άλλο, και κανεις και quote το ότι ειναι σα να βλέπεις ταινία? Τα παιχνίδια της εποχής ήταν διαφορετικά, και επίσης το ότι ειναι το πιο downloadable παιχνίδι δεν μου λέει κάτι.. Για κάτσε να ήταν ΝΟΜΙΜΟ το download παιχνιδιών του ΣΗΜΕΡΑ θα σου ελεγα εγώ.. Και εγω εχω στη συλλογη μου κατι παιχνιδάρες του 85, αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι τα παίζω κιολας..Εχω καπου το πρώτο (και ίσως και καλυτερο) παιχνίδι adventure που έχω παίξει ποτέ, το LOOM... Αλλά μια φορά το τελείωσα (μάλλον 3 αν θυμαμαι καλά) αλλα δεν θα το ξαναπαίξω κιολας! Θα προτημισω καποιο με πιο "πολιτισμενα" γραφικα! Αυτη τη στιγμη μιλάμε για το Diablo και ειδικότερα για την (χλωμή εώς κιτρινη) 3η συνέχειά του.. Τα text & turn based games δεν έχουν κανέναν λόγο υπαρξης στο τοπικ, παρά μόνο ώς αναφορά (ΜΙΑ ΦΟΡΑ ειναι αρκετή) για το που ξεκίνησαν όλα... Ας μεινουμε στο θεμα (edit: best adventure is Monkey island 1, first was Loom)
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 panther ta roguelike den pisteuo na einai mia o enas mia o allos.polaki king's quest 1 kai larry 1(Text).anyway alli istoria ta adventure.
panther_512 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Eγω εχω πλάκα? Οταν βγηκε το Diablo είχε ουρλιάξει ο κοσμος ότι είναι Hack & Slash RPG. Τί roguelike και ιστορίες. Η μόνη ομοιότητα που έχει με τα κλασικά roguelike είναι ότι τα dungeons είναι random. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρίνεις το ένα με το άλλο' date=' και κανεις και quote το ότι ειναι σα να βλέπεις ταινία? [/quote'] Προφανώς δεν έχεις παίξει roguelikes και για αυτό το λόγο αρνήσαι δείς τις ομοιότητες. Όταν παίξεις ξαναμιλάμε. Δεύτερον, μου παρουσίασες site στο wikipedia για να μου αποδείξεις ότι το Diablo δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή, όταν στο ίδιο site συμπεριλαμβάνει καί το Diablo. Τρίτον, η παρομοίαση του Diablo με ταινία δεν είναι δικό μου σχόλιο. Παρουσιάζεται στο Wikipedia, μαζί με τον ακριβή ορισμό της κατηγορίας του Diablo (roguelike-inspired, action RPG), ώστε να δείξει τα καλύτερα γραφικά αλλά και το πιό ρυχό gameplay σε σχέση με τα αυθεντικά παιχνίδια του είδους. Τρίτον, το ADOM είμαι μακράν ο βασιλιάς του είδους, όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται ένα παιχνίδι χωρίς γραφικά να πορώνει παραπάνω κόσμο απ'όσο Diablo 1+ Diablo 2. Όταν καταλάβεις τί είναι τα roguelikes, τότε να δείς που θα καταλάβεις πόσο εκτός είσαι. -------------------------------------------------------------------------- Όσο φορά το Diablo3: Στο http://www.diablo3.com, παρουσιάζονται πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Είναι γεγονός πως η Blizzard προσπαθεί να "ξυπνήσει" το κοινό του Diablo 2. Πολύ σωστά αναφέρεται ότι κινήσεις τέτοιου είδους, ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδι 5 ετών, σημαίνει ένα πράγμα: Ότι προσπαθεί να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον των gamers, ώστε να τους ετοιμάσει πιθανότατα για ένα sequel του παιχνιδιού. Παραθέτω: "So lets recap here. In a month and a half, Blizzard announced a huge Convention which includes celebrating the Diablo franchise, but has no official Diablo activities planned. Blizzard announced a new patch, and a ladder reset, and actually goes through with them in record time. Multiple times they use wording that is based around getting players back into the game. Lets be fair about this, they are doing an awful lot of work on a game many people consider "dead". Maybe they are doing it to sell more games (games which are deeply discounted now). Maybe they want more people using battle.net which is a free service paid for by them. Or maybe they are trying to revitalize the the Diablo 2 community for a big announcement. If you were in blizzards position, and wanted to announce Diablo 3, I think what they are currently doing is the perfect plan of attack. Announce a huge Convention, which would be the perfect place to announce the game. Second, revitalize interest in Diablo 2, get a ton of fans interested in the Game again. Show that even 5 years after the game is released, you are still providing new content for the game. Announcing Diablo 3 fresh after the revitalization of the Diablo 2 community makes a lot more sense then announcing Diablo 3 when there hasn't been any patches for nearly 2 years and the interest has slowly fizzled out of the current Diablo game." Μιάς και δεν έχει βγεί καμία επίσημη ανακοίνωση για Diablo3, το να βγεί και μάλιστα σε MMOG έκδοση είναι πιθανότατα ράδιο αρβύλα. Ούτως η άλλως το WOW δικό τους είναι και τα πηγαίνει απίστευτα καλά. Δεν πιστεύω να θέλαν να ανταγωνιστούν το ίδιο τους παιχνίδι με ένα άλλο, μιάς και θα βλέπαμε μαζικές "μεταναστεύσεις" παικτών από το ένα παιχνίδι στο άλλο.
polaki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Εγω δεν πηγα να σε βγαλω εσενα λαθος, εκανα ενα search για το τι ειναι το roguelike, και βρηκα το wikipedia, δεν το μελέτησα κιολας. Στο ξαναλέω το Diablo ολοι το αποκαλούσανε και το αποκαλούν ακόμα hack & slash rpg. Ο λόγος είναι ότι έχεις γρήγορη δράση στις μάχες κλπ. Πιστευω ότι ο χαρακτηρισμός roguelike δεν του ταιριάζει, αλλά δεν θα κάτσω να στεναχωρηθώ κιολας αν είναι. Σιγά σιγά περάσαμε απτα rogue likes στα hack and slash, τα οποιά λέγονται έτσι γιατί ο ρυθμός τους είναι σαφώς πιο γρήγορος και είναι πιο "arcade" παιχνίδια, δεν ειναι το hardcore RPG που υπήρχε παλιά, και δεν συγκρίνεται με το π.χ. Baldur's Gate το οποίο ειναι και αυτό RPG. Ίσως να συμφωνησουμε σε εναν χαρακτηρισμό Hack& Slash Roguelike για το Diablo? Αλλιώς οκ παραιτούμαι, δεν θα ανοίξω και τσακωμο για ενα game και σου ειπα οτι κάνεις quote το ότι είναι σα να βλέπεις ταινία, δεν ειπα οτι το λες εσύ. Απλά κατάλαβε το εξής, οι εποχές άλλαξαν. Text δεν παίζει κανείς τώρα, γιατί έχει πολλές επιλογές πιο φιλικές προς το μάτι του. Text είχα δοκιμασει να παίξω στη δουλειά μια φορά που καθομουν μέχρι το βράδυ και έκανε ο oraclίτης δοκιμές στην βάση και εγώ καθόμουν. Και πάλι μετά απο 20λεπτά το άφησα. Εντάξει οκ, σε κάνει κατα κάποιο τρόπο να δημιουργείς εσυ τα γραφικά μες το μυαλό σου, σα να το ζεις. Αλλά δε νομίζω ότι πλέον οι εποχές των παιχνιδιών είναι τέτοιες. Εγω RPG παίζω απτην εποχή του Dungeon Master 1 και μετά Eye of the Beholder 1 etc, γύρω στο 1991 αν θυμάμαι καλά ξεκίνησα. Έχω ασχοληθεί και παίξει απίστευτους τίτλους, οι οποίοι ΟΥΤΕ κατα δυάνοια δεν έχει νοημα να συγκριθούν με κανένα Diablo. Απλά το Diablo ήταν εθιστικό, κυρίως επειδή ήταν random τα dungeons, και ήταν ένα κατα κάποιο τρόπο καινούριο είδος RPG. Δεν έχω παίξει text roguelike etc, και όπως σου είπα δεν θα παίξω. Παρόλα αυτά εγώ άρχισα να γράφω εδώ γιατί είδα ότι είχες ξεφύγει απτο θέμα το οποίο ειναι το Diablo 3... Απο κει και πέρα και τώρα ο κόσμος έχει προχωρήσει σε σχέση με το είδος παιχνιδιού που έπαιζε παλιότερα. Εγω αδυνατω να ακουμπίσω το Dungeon Siege 2 ας πούμε επειδή είναι single.... Πλεον RPG κατα κάποιο τρόπο = MMORPG. Αυτό σε κατακαθηλώνει, το interaction που έχεις με τους υπόλοιπους χρήστες...
polaki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Η τουλάχιστον, αυτό το interaction είναι που καθηλώνει εμένα, γιατι ROLE PLAYING game σημαίνει οτι υποδίεσαι έναν ρόλο. Αλλιώς νοιώθεις τον χαρακτήρα σου όταν είσαι ολομόναχος και αλλιώς αν υπάρχουν και άλλοι. Δηλαδή πχ στο World of Warcraft, έχω ταυτιστεί με τον χαρακτήρα, σε βαθμό που δεν μπορώ να ξεκινήσω άλλον γιατι πλέον δεν τον νοιώθω δικό μου. Οταν κρύβομαι με το Vanish και γλιτώνω τον θάνατο, και οι δίπλα μου με heal-άρουν κλπ, δεν μπορώ να πω οτι χαροπαλέυω κιόλας, αλλά σιγουρα δεν θα μπορούσα να μιλάω και στο τηλέφωνο αδιάφορος Απτη μία μου τη σπάει που δεν μπορώ να πατήσω pause για ένα κατούριμα, αλλά απτην άλλη.... αν είχα 5-6 τέρατα δίπλα μου σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόμουν θα ήταν να πάω για κατούριμα. Και αυτό μόνο τα MMORPGs το καταφέρνουν. Δεν έχει σημασία ποσες ώρες ασχολείσαι, εγώ δεν έχω τις άπειρες διαθέσιμες. Έχει να κάνει με το πόσο βάθος έχει το game. Mε αυτην τη λογική λοιπόν, το D3 αν δεν είναι MMORPG φυσικά και θα ασχοληθώ να το τελειώσω με 2-3 χαρακτήρες, αλλά μέχρι εκεί... Και κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι MMORPG μιας και ήδη έχει το WoW συνδρομητικό, δύσκολα κάποιος θα έχει συνδρομές και για τα 2, και δεν έχει λόγο να ρισκάρει η Blizzard να βγάλει τον κόσμο απτον πανικό που υπάρχει με το Wow, γιατί αν ο αλλος διακόψει τη συνδρομή, δύσκολο να την ξανα ανανεωσει....................
panther_512 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Ναί, συμφωνώ μαζί σου για το Diablo3. H off topic κουβέντα ξεκίνησε επειδή ισχυρίστηκες ότι το Diablo δεν είναι roguelike, και ότι η μόνη ομοιότητα είναι τα dungeons. Βασικά το Diablo είναι στα πάντα ίδιο με τα roguelikes με μόνη διαφορά τα γραφικά και το real-time. Σε όλα τα άλλα είναι ίδιο με τα roguelikes. Ούτως η άλλως είναι γνωστό ότι η Blizzard πότέ της δεν καινοτόμησε. Έπαιρνε ήδη υπάρχουσες ιδέες και τις βελτιστοποιούσε (φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό). Ακόμα και η ιστορία του Diablo 1 είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του Angband (από version1985 έως και version2005). Στο Angband το κύριο σενάριο είναι να φτάσεις στο 100 επίπεδο για να σκοτώσεις το Shepernt Of Chaos, ο οποίος ήθελε να φέρει το κακό στη γή. Στο Diablo 1, πρέπει να φτάσεις στο 100 επίπεδο για να σκοτώσεις τον Diablo, o οποίος θέλει να φέρει το κακό στη γή. Όσο για τον ορισμό roguelikes, βγήκε από το παιχνίδι Rogue, το οποίο εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ διάσημο. Ο ακριβής όρος αυτών των παιχνιδιών, αν σε βολεύει, είναι Hack n Slash action RPG. Δεν μπορείς όπως και να το κάνεις να διαχωρίσεις το Diablo σε άλλη κατηγορία από αυτά τα παιχνίδια, παιχνίδια τα οποία δεν είναι abandoned, αλλά βελτιώνονται συνεχώς και έχουν ολοένα και αυξανόμενη κοινότητα εδώ και 20 χρόνια. Απλώς δεν ήξερες για αυτά και από εκεί πηγάζουν και τα άτυπα σχόλιά σου. Μπορείς να πείς απλώς "δεν ενδιαφέρομαι" ή "δεν ξέρω", και να μήν κριτικάρεις με καυστικότατο τρόπο παιχνίδια και gameplay που δεν γνώριζες καν την ύπαρξή τους, ενώ σε αυτά χρωστά το Diablo τη δημιουργία του. Δεν έχεις ιδέα για το fighting system αυτών των παιχνιδιών, και όμως τα κριτικάρεις. Και αυτός είναι ο λόγος που πήρε έκταση αυτή η off topic κουβέντα.
polaki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Το οτι υπάρχουν τετοια games φυσικά και το ήξερα, στο είπα εξάλου ότι είχα δοκιμάσει μια φορά να παίξω ένα και "αντεξα" 20 λεπτά. Εγω ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί επιμένεις να λες ότι κριτικάρω, οτι δεν ξέρω τί λέω κλπ. Σου είπα την άποψή μου, η οποία θες δε θες, αυτή είναι. Ο κόσμος γύρω μας δεν μιλάει για το Rogue, αλλά για το Diablo. Το Rogue μπορεί να έχει 100000000 downloads, και το ADOM να είναι "ο βασιλιάς", αλλά ειναι FREEWARE!!!! Το κατεβάζω εγώ 5 φορές και δεν το παίζω ουτε μια. ΣΥΛΛΟΓΗ. Αν έβαζες το Diablo freeware θα ειχε χασει η μανα το παιδι και το παιδί τη μάνα! Το ADOM μπορεί να έχει μεγάλη βαση παικτων και να αναπτύσεται συνεχώς, αλλά ο πολυς κόσμος ξέρει απ'εξω το Diablo! Ειλικρινα δεν πιστεύω να λεω κατι παράλογο...........Αν ήταν έτσι όπως τα λες & τα παρουσιάζουν, τότε στα μισά pc γύρω μας θα παίζανε όλοι ADOM. Ε λοιπόν ρώτα 100 άτομα αν έχουν παίξει Diablo και αν ΞΕΡΟΥΝ (ποσο μαλλον να εχουν παιξει) τον "βασιλιά"... Και σου ξαναλέω, δεν κριτίκαρα τίποτα. Απλά μ'αρεσει να είμαι συμβατός με την εποχή μου. Ναι, σεβομαι και συγκινούμαι όταν βλέπω screenshots του Dungeon Master, γιατί αυτό ηταν το πρώτο mainstream που ξεκίνησε να κανει γνωστο στον κόσμο ενα ολόκληρο το genre, ίσως κάπου να έχω και τα saves του σε καμια δισκέτα Amiga 500, ΑΛΛΑ δεν σημαινει ότι θα κάτσω ποτέ ΤΩΡΑ να το παίξω...... Δεν λεω οτι δεν υπάρχουν ατομα που λιωνουν ακομα στο ADOM, αλλά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με τον αριθμο των ατόμων που λιώνουν τωρα με Diablo..... Ενδεχομένος ο συνολικός αριθμος να είναι μεγαλυτερος, μιας και το ένα έχει μια ιστορία πίσω του, αν εχεις το κουράγιο καθεσαι και μας δίνεις στατιστικά. Αλλά εγω μιλάω για το ΤΩΡΑ. Και αν μπεις battlenet θα καταλάβεις τι γίνεται, φαντάσου και single player ποσοι παίζουν!
Dark_son20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 ego pantos varieme toso ta multi pou oute rpg pou sou dinei omada anti gia 1 user den paizo oso gia ta text....not really my style...ama einai pao na pao na vro tous palious mou filous pou einai teliomenoi na pame se kana dasos vradiatika me ena vivlio aggalia na peksoume ps: leo na mpo battle.net to vradi
panther_512 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 H off topic κουβέντα ξεκίνησε επειδή ισχυρίστηκες ότι το Diablo δεν είναι roguelike' date=' και ότι η μόνη ομοιότητα είναι τα dungeons. [/quote'] Για να μήν επαναλαμβάνομαι. Και όσο για το ότι αυτά τα παιχνίδια είναι περασμένης εποχής, δές εδώ: http://www.kuro5hin.org/story/2004/5/30/04021/5281 Eπίσης πολλά υποσχόμενο είναι το S.C.O.U.R.G.E.: Heroes of Lesser Renown (ξεκίνησε ο σχεδιασμός του το 2004), το οποίο έχει πανέμορφα 3D γραφικά (OpenGl) και φυσικά επειδή είναι open-source, θα αναβαθμίζεται συνεχώς, quests, artifacts, maps etc. etc. Α! Είναι και real-time για τους απαιτητικούς του είδους (με επιλογή και για turned-based). http://www.rpgcodex.com/gamedetails.php?id=295 Ο λόγος που τα παιχνίδια αυτά είναι κατώτερα σε γραφικά (ελάχιστα μόνο είναι text, τα περισσότερα έχουν γραφικά), είναι λόγο του απίστευτα ανώτερου gameplay. Παιχνίδι που να ενσωματώνει όλα τα στοιχεία αυτών των παιχνιδιών αλλά να έχει top-graphics, θα δούμε σε καμιά 10-ετία, μιάς και δεν υπάρχει υπολογιστής που να μπορεί να σηκώσει τέτοιες απαιτήσεις. Και από πλευράς μου δείνω τέλος στην off-topic κουβέντα.
sarisn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Ειλικρινα δεν πιστεύω να λεω κατι παράλογο...........Αν ήταν έτσι όπως τα λες & τα παρουσιάζουν, τότε στα μισά pc γύρω μας θα παίζανε όλοι ADOM. Ε λοιπόν ρώτα 100 άτομα αν έχουν παίξει Diablo και αν ΞΕΡΟΥΝ (ποσο μαλλον να εχουν παιξει) τον "βασιλιά"... Εγώ να πω την αλήθεια πρώτη φορά το ακούω το ADOM (αλήθεια αρχικά είναι ή έτσι λέγεται το game??)... αλλά ήμουν τρελός και παλαβός με το Diablo II το οποίο είχα τελειώσει και στα 3 επίπεδα με τον Paladin και 3-4 ακόμα φορές με Necromancer, Barbarian (συν το battle.net φυσικά).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 me sygxwreis panther alla an 8elw gameplay kai super rpg fash 8a paw na pai3w DnD...pen & paper... an to game sto pc den exei grafika na se krataei kai kyriws na mhn einai e8istiko gia mena den a3izei...(vevaia yparxoun kai e3aireseis)
panther_512 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2005 me sygxwreis panther alla an 8elw gameplay kai super rpg fash 8a paw na pai3w DnD...pen & paper... an to game sto pc den exei grafika na se krataei kai kyriws na mhn einai e8istiko gia mena den a3izei...(vevaia yparxoun kai e3aireseis) Μάλλον δέν είδες το προηγούμενο post μου. Και αν μιλάς για έλλειψη εθιστικότητας, μάλλον δεν διάβασες κανένα post μου. PS: Δυστυχώς όμως βλέπω πως σας αρέσει η συγκεκριμένη off-topic κουβέντα. Επειδή όμως το topic αυτό είναι για το Diablo3, έχω ανοίξει topic για την νέα version του S.C.O.U.R.G.E (του οποίου screenshot έχω παραθέσει στο προηγούμενο post, για ορισμένους που λένε πως τα roguelikes δεν έχουν γραφικά, ή είναι πεθαμένα, ή δεν έχουν real-time και άλλα πολλά άτυπα σχόλια). Θα χαρώ πολύ οποιεσδήποτε επισημάνσεις έχετε να πείτε επί των roguelikes, να τις πείτε σε εκείνο το topic, ώστε να διατηρήσουμε αυτό το topic όσο το δυνατόν περισσότερο για το Diablo3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.