sarisn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Ναι ρε συ άσε είχα φάει το κάψιμο της αρκούδας τότε :razz: Σου λέω μήνες ολόκληρους έπαιζα, είχα πορωθεί άσχημα. @poulinos, με την 1.09 που είχε βγει δεν άλλαζε τίποτα σπουδαίο αλλά με την 1.10 γινόταν αρκετά πιο δύσκολο το παιχνίδι, οι εχθροί πέθαιναν πιο δύσκολα και γενικά όλα τα bosses ήταν πολύ πιο δυνατά. Πάντως ομολογώ ότι στο Hell με την 1.10 όταν το έπαιξα εγώ, μου πήρε πιο πολύ χρόνο να το τελειώσω από ότι μου πήρε στο Normal και το Nightmare μαζί!! lol
sniper_206 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Elpizw na mi vgei pantws Diablo 3 se single player giati tha me apolysoun apo ti douleia!!! Sto Diablo 2 eixa ksexasei gia poly kairo pws itan to fws tou iliou... ksimerovradiazomoun mprosta ap'to pc k to prwi koimomoun ligo gia syntirisi (ennoeitai me anoixto to pc gia na min ksanazontanepsoun ta terata kai eidika otan epaiza hell me to barbarian!) Me to necromancer eftasa mexri nightmare alla kapoia stigmi (otan me apolysoun ) tha to synexisw!
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 kai ego ixa rixei poli game me to 1 kai to 2 kapote kai elpizo na min bgei multiplayer gia na rixo meta apo tosa xronia ligo paixnidi xana.
LL_NEO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Επειδή είμαι φρεσκοξεμπαναρισμένος δε θα ανοίξω τον οχετό για να σχολιάσω αυτή την ελεεινή, βρωμερή και τρισάθλια εταιρία ονόματι Havas που πήρε την Blizard και την αρμέγει καθημερινά. Που είναι το Starcraft 2 ρε γμ την τρέλα μου πια! Νυσάφι. StarcraftII εδώ και τώρα ή καρκίνος στον CEO και στον Product Manager της Havas
sniper_206 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 LL_NEO giat mas thymizeis twra to starcraft??? De mas lypasai katholou? :'(
polaki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Ρε αφήστε το Starcraft Εδώ μιλάμε για Diablo, όχι ότι να'ναι! Εγώ πάντως ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ασχοληθώ όσο πρέπει με το 3 αν τελικά βγει.. Είναι απτα παιχνίδια που απλα σε κολάνε σε βαθμό ακραίο.Και γενικά όλα της Blizzard. Βγάζει βέβαια 1 game στα 3 χρόνια, αλλά είναι να μην βγάλει.......
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 poio starcraft.giati mas thimisate to diablo.idika kai i mousiki tou....no comment
polaki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Ναι τη μουσικη του Diablo 1 τη θυμάμαι ακόμα... Και θυμάμαι ακόμα την πρώτη μου βολτούλα χεράκι χεράκι με τον Butcher....... Και το οπλάκι που έπερνες από αυτόν όταν τον σκότωνες!
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 iparxei kai to soundtrack sto internet gia osous endiaferontai.idika i mousiki stin poli.i to easter egg otan neuriazes tin agelada.tha ta xanaxekiniso mou fenetai.
Dark_son20 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 na po... gia to 1 exei kaneis sas to upgrade tis sierra pou eixe vgei?
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 enoeis to hellfire?to unofficial add on?an nai to exo ego.
panther_512 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Πάντως όσον αφορά το Diablo 3 και τη πιθανότητα να βγεί σε MMOG έκδοση, είναι αντίθετη με τη γενική φιλοσοφία του παιχνιδιού. Τα Diablo είναι roguelikes, και τα roguelikes είναι quests, randomized dungeons και πολλές μάχες. Η εθιστικότητά τους, καθώς και όλων των roguelikes πηγάζει από αυτά τα χαρακτηριστικά + το αίσθημα κλειστοφοβίας και αγωνίας που σου δημιουργεί, μιάς και είσαι μόνος και έρημος, περικυκλωμένος το 90% των περιπτώσεων από δεκάδες τέρατα. Το να το κάνουν MMOG είναι καθαρά κερδοσκοπικό και αλλοιώνει το χαρακτήρα του παιχνιδιού. Όσοι πάντως πορωθήκατε με τα Diablo και περιμένετε το 3, δοκιμάστε και μερικά ανώτερα roguelikes. Το ADOM (Ancients Domains of Mystery) και το Angband (To ΖangbandTk είναι καλύτερο για αρχάριους) είναι 2 από τα καλύτερα. Μάλιστα το ADOM μέχρι πρίν λίγο καιρό ήταν το πιό downloaded παιχνίδι στο internet.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 games gia fulakismenous...auta einai... pantws protimw kai egw thn klasikh version para MMOG...e3allou 8eloume na doume ti 8a ginei meta thn katastrofh tou worldstone apo ton Tyrael... Angband? agaga ti klemmeno onoma...
mindtrapper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Oxi. oxi, oxi, oxi. De tha xanabalo Diablo I & II sto pc opos ekana palia, pou kathomouna bdamades oloklires kai ta epaiza sunexomena gia na mina alliothei to story. Giati fusika otan bgike to II temratisa pali to I etsi opos leme bgenei to sequel, gia na thumitho ligo to proto. Oxi! oxi! Exo na pao BWL de mporo na paixo Diablo! Oxi, kratiste me! Den g@miet@i psaxno idi na bro ta cd, ti psaxno diladi pano pano ta exo stin stoiba. Pai tha fao kick apo tin guild, tha meino sta ergasthria, tha me xorisei i kopela mou, tha stamatisoun na asxolountai me tin periptosi mou oi filoi mou... Diablo here i come....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.