DrFreeman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Πολύ ενδιαφέρουσες φήμες και προσωπικά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ένα ΜΜΟG στον κόσμο του Diablo. Aκόμη κι αν όντως ετοιμάζει κάτι τέτοιο η Blizzard, δε το βλέπω να κυκλοφορεί πριν το τέλος του 2006 - μέσα 2007, που ούτως ή άλλως θα πρέπει να αρχίσει να διαμoρφώνεται σιγά σιγά η διάδοχη κατάσταση του WoW.
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 euxome na allaxoun mialo na pexoume ena oraio diablo 3.
Toufas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 kai pos na pezeis en apaixnidi pou den termatizei. rota tosa ekatomiria pou pezoune wow kai ta ipolipa mmo...
Dark_son20 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 ola afta ta ekatomiria gia na paratisoun to WoW to L2 kai ola ta alla gia ena akoma sindromitiko?
sarisn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Ναι ρε σεις αν βγει Diablo III online θα είναι πάρα πολύ λίγοι αυτοί που θα "μετακομίσουν" από το ένα στο άλλο. Εγώ ας πούμε αν και μεγάλος fan του Diablo δεν θα το έκανα γιατί έχω ήδη μεγαλεπίβολα (πσσσσ!! :razz: ) σχέδια για τους χαρακτήρες που έχω μέχρι στιγμής στο WoW.
aragorn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Ας περιμένουμε τη σημερινή μέρα γιατί μου φαίνεται κάνουμε πολύ κουβέντα για το τίποτα, πολύ ράδιο αρβύλα μυρίζει το πράμα.
Dark_son20 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 exw perasei 90 meres seri me 3-5 ores ipno ston D2 (termatismos me olous ) den exei kamia sxesi me ta online...skopos einai ta quest kai oxi na aneveneis level na kaneis PvP kai na xerese me to clan sou... exw peksei arketes meres L2(ston official) kai kamia xara den mou prosfere mprosta sto Diablo....akoma kai battle.net otan eimastan kaname ta quest kai spania PvP kai tetia... alli i xara tou diablo kai alli i xara ton online kai oi fanatikoi tou diablo den zitan afto pou dinoun ta online... esi apo oti fenete toufas den exei kaei pote me to diablo gia na katalaveis giati oi kolimenoi opadoi tou lene oloi oxi...
sarisn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Να σου επισημάνω dark son20 ότι το L2 με το WoW δεν έχουν καμία απολύτως σχέση... είναι όπως λέμε εμείς στο Ελλάντα "η π....α με τη βούρτσα" χεχε. Απ' ότι έχω καταλάβει εσύ είσαι fan του single player και όχι του multi οπότε η αντίδρασή σου είναι φυσιολογική. Πάντως το σχόλιο περί ράδιο αρβύλας που είπε ο aragorn, έχω την εντύπωση (δυστυχώς) ότι είναι αληθινό....
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 kai eg opantos den brisko noima apla na anevazeis epipeda ama kapote den termatizei to paixnidi.
panther_512 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δεν πειράζει, ας βγεί και MMOG. Υπάρχουν και άλλα κορυφαία roguelike. Π.χ το ZangbandTK, το οποίο είναι από τα καλύτερα που έχω παίξει. Δείτε το εδώ: http://www.reloaded.org/download/ZangbandTK/46/
thefirestarta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Ναι ρε σεις αν βγει Diablo III online θα είναι πάρα πολύ λίγοι αυτοί που θα "μετακομίσουν" από το ένα στο άλλο. Εγώ ας πούμε αν και μεγάλος fan του Diablo δεν θα το έκανα γιατί έχω ήδη μεγαλεπίβολα (πσσσσ!! :razz: ) σχέδια για τους χαρακτήρες που έχω μέχρι στιγμής στο WoW. second that... Άν και ο αυθεντικός necromancer (της καρδιάς) με συγκινεί περισσότερο από τον warlock μου!Θέλω στρατό από σκελετάκια!!!
polaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 kai eg opantos den brisko noima apla na anevazeis epipeda ama kapote den termatizei to paixnidi. Αναλόγως τί στόχους έχεις. Αν παίζεις για τη χαρά του παιχνιδιού, ή τη χαρά του να δεις το παιχνίδι να τελειώνει. Ακόμα και στο wow, πολλοί είναι αυτοί που τελειώνουν το game όταν πάνε 60. Αυτός είναι ο σκοπός τους, και αυτοί είναι κυρίως οι single player users που δεν είναι διατεθιμένοι ούτε να περιμένουν με τις ωρες για τυχαίο group 20-40 ατόμων, ούτε να λιώνουν με τις ωρες online σε μιλιταριστικά guilds. Εγω στο παρελθόν ηταν αμέτριτα τα παιχνίδια που παράταγα λίγο πριν το τέλος για να τα πιάσω (υποτιθεται) αργότερα να τα ευχαριστηθώ ξανά. Γι'αυτο και strategy δεν παίζω ποτέ single player, δεν έχει νόημα για μένα..Το να δω δηλαδή ένα end game video και να κάνω uninstall το game... Για το diablo 3 τώρα, εντάξει αν βγει single player ίσως λιώσω 2 βδομάδες να το τερματίσω για τη συλογή.. Αλλά εγώ ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο το multiplayer κομμάτι του, με σχεδόν όλους τους χαρακτήρες, παρά το single που απλά πήρα έναν, το τελείωσα και το παράτησα...
sarisn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Υποθέτω ότι όσοι λέτε ότι τερματίσατε το Diablo II, εννοείτε μόνο στο Normal έτσι? Απλά να σας πω ότι είναι σαν να μην το έχετε παίξει καθόλου το παιχνίδι αν είναι έτσι... διότι το μεγαλείο του παιχνιδιού ξεκινάει από το Nightmare και φυσικά όλα τα λεφτά είναι το Hell! Στο Normal παρά είναι εύκολο, στο Hell όμως σου βγαίνει η πίστη ανάποδα (ειδικά με την ver. 1.10 μιλάμε ότι δεν ξεκολλάνε τα δάχτυλα από το πληκτρολόγιο!). Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει την 1.10 και παίζετε ακόμα D2 δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. Είναι το μόνο παιχνίδι που έχω τελειώσει και στα 3 επίπεδα δυσκολίας 2 φορές με διαφορετικούς χαρακτήρες χωρίς να βαρεθώ στιγμή!
Dark_son20 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 tp hell einai gia paidakia HELL-DONE kai HARDCORE an kai stin 1.1 pou evala prin 1 mina meta to normal diskolevoun para poli ta pramata....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.