Προς το περιεχόμενο

Wicker Park…

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Wicker Park [2004][Χωρίς Αναστολές]

Έκανα ένα search στο forum μήπως βρω τίποτα σχετικό με αυτήν την ταινία, αλλά δεν υπάρχει καμία απολύτως σχετική αναφορά...

Δεν μου φαίνεται και πολύ παράξενο, γιατί ούτε εγώ την είχα ακούσει καθόλου, δεν ξέρω καν αν προβλήθηκε στο σινεμά, την έμαθα από έναν φίλο που την είχε ανάμεσα στα DVD της συλλογής του και τον ευχαριστώ γι’ αυτό.

Δεν θα πω περισσότερα για το σενάριο –μη θέλοντας να γεμίσω το Post με spoilers- παρά μόνο ότι την προτείνω σε όλους όσους τους αρέσει μια φρεσκογραμμένη & καλογυρισμένη ερωτική ιστορία. Χάρη στο σενάριο της πάντως και με την βοήθεια των πολύ καλών ερμηνειών η ταινία καταφέρνει να σταθεί στο ύψος της, μακριά από την λάμψη των αστεριών και του σταριλικιού και να δείξει τις περιπτώσεις εκείνες που στις σχέσεις ο -συναισθηματικός- ¨θάνατος¨ του ενός είναι ολόκληρη η ¨ζωή¨του άλλου, όπως επίσης ότι τα απωθημένα μένουν πάντα απωθημένα και δεν ξεπερνιούνται με τίποτα.

Για κάποιο λόγο, στην τελευταία σκηνή της ταινίας μου κόλλαγε πάρα πολύ να ακούσω το Damien Rice - The Blowers Daughter (που ακούγεται στο soundtrack του Closer) σε σημείο που μου έλειπε...

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο, ίσως την κατέτασσε σε ένα all time classic film για να δει κανείς κάποιο φθινοπωρινό απόγευμα, κουλουριασμένος στον καναπέ του σπιτιού του. Και καλό θα ήταν το έτερο ήμισυ να είναι εκεί, αγκαλιά!

Δημοσ.

συμφωνώ πολύ πολύ πολύ με τον αγαπητό Innersense.

απ' τα διαμάντια που δεν τα φώτησαν πολύ τα ΜΜΕ (ίσως και καλύτερα) να την δείτε όλοι λάτρεις και μη του είδους. οι ερμηνείες των 3 βασικών πρωταγωνιστών είναι καταπληκτικές.

Δημοσ.

Para poli kali me omorfi ploki... piso apo tis tainies pou den exoun megali provoli sinithos krivontai diamantia... Gia to Wicker Park den tha milousa gia diamanti alla gia mia tainia pou axizei na deite!

• Moderators
Δημοσ.

Όμορφη ταινία όντως. Είχε κάποια μακρόσυρτα σημεία, αλλά εκεί που πήγαινα να βαρεθώ πάντα κατόρθωνε και "σωζώτανε" η υπόθεση -ευτυχώς. Έξυπνή ιδέα, καλή σκηνοθεσίαι και πολύ καλές ερμηνείες κυρίως μέχρι πριν απο το τέλος.

Το τέλος πάλι με χάλασε λιγο γιατί έπεσε λίγο παραπάνω μελόδραμα.

Δημοσ.

Δεν την εχω δει, αλλα την έχω και εγω στη συλλογή μου... προστατεύω με prive backup το αρχείο του video club!! LOL!!!!!!!!!!!!!

Aφου την προτείνετε, θα τη βάλω να τη δω καποια στιγμή, φυσικά όχι μόνος... ελπίζω να μην έχουμε κλαματά, αν και δεν μπορώ να πω οτι βαριέμαι τις παρηγοριές! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...