Προς το περιεχόμενο

Goal

ekkli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειδα χθες κ ενω δεν ημουν πολυ αρνητικα προδιαθετειμενος

-υπηρχε αλλος στη παρεα που δεν γουσταρε καθολου κ αναγκαστηκα να μπω κι εγω στο τριπακι να τον πεισω... -

βγηκα απο το σινεμα κ ειχα αυτη την δυσαρεστη σκεψη για το αν μπαινει στο ΤΟΡ3 χειροτερων ταινιων που εχω δει σε αιθουσα ή οχι.

η ταινια χαρακτηριζεται επιεικώς αφελής, παιδικη κ παραμυθακι

-αν θελω να γινω σκληρος χαλαρα την λεω αθλια κ απαραδεκτη, αλλά ειμαι καλό παιδι :grin: -

δεν σε πειθει ουτε μια στιγμη οτι απευθυνεται σε νοημονες θεατες,

απιστευτα προβλεψιμη, ειτε στη πλοκή, είτε κ σκηνή-σκηνή.

οσον αφορα την μπαλα, δεν δειχνει κ τιποτα σπουδαιο,

το (κατά τ'άλλα φιλοτιμο) παλικαρι που πρωταγωνιστει, φαινεται οτι δεν τριπλαρει αυτος στις 1-2 σκηνες καλης μπαλας που εχει

και οι γνωστοι παικτες που εμφανιζονται ουσιαστικα κανουν τις γλάστρες.

γενικοτερα εμφανιζει τα πραγματα λίγο απλοϊκά σε σχεση με το πως πραγματικά ειναι

κ το ποσα μπίλιονς παιζονται στην πραγματικοτητα από χορηγούς, κανάλια, στοιχηματα, ντοπες κ.α.

μιας και ειπα χορηγους, αν δει την ταινια καποιος ασχετος θα πιστεψει οτι μονο μια μαρκα

-αυτη με τις 3 ριγες.... :wink: -

υπάρχει στο ποδοσφαιρο.

να προσθεσω οτι σε καμια στιγμη δεν ενιωσα καποια αγωνια -ή πόρωση αν θελετε-

από αυτες που νιωθει κανεις στις σπορ μούβιζ.

κριμα για το σκηνοθετη γιατί απ'ότι χαζευω στο imdb εχει γυρισει 2-3 θυμήσιμες ταινιες στο χολυγουντ κ αρκετα επεισοδια του csi,

αλλά φοβάμαι οτι με αυτη τη ταινια πιο πιθανο είναι να καθιερωθει σε παιδικα σόου παρα στο κινηματογράφο.

επισης δεν νομιζω να πεισει κ για το μπασιμο που επιχειρει -για μια ακόμα φορά- η fifa στην αμερικανικη αγορα

-υποτιθεται οτι με αυτη τη ταινια προσπαθει να πεισει τους αμερικανους

οτι ειναι ενδιαφερον σπορ το "σόκερ" επειδη το εχουνε στην 28η θεση με τα δημοφιλεστερα αθληματα στη πατριδα τους-

για αυτο το λογο αλλωστε η fifa πριμοδοτησε τη ταινια με pass για τα αποδυτηρια γνωστων ομαδων

κ "επεισε" να παιξουν γνωστα αστερια.

ουτε καν για παραμυθι δεν πειθει, αν ψαχνετε κατι τετοιο προτιμηστε το τσαρλι που εκτος του σπουδαιου καστ, εχει και ενδιαφερουσα σκηνοθεσια.

Δημοσ.

Μιας και το ειδα κι εγω να πω την αποψη μου.Η αληθεια ειναι πως προκειται οντως για παραμυθι μιας και δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα στο χωρο του ποδοσφαιρου.Ειναι λιγο αναμενομενη η ταινια αλλα λογικο ειναι αφου το στορυ της ετσι επρεπε να ειναι.Στη σκηνοθεσια νομιζω πως ειχε περιθωριο να ειναι καλυτερη.Παρολα αυτα και μονο λογω του οτι ασχολειται με το ποδοσφαιρο ειναι must για τους φιλους του.

Να πω επισης πως ετοιμαζεται και sequel, με το 2ο επεισοδιο να περνει μεταγραφη στη REAL και να κατακτα το CH.L και στο 3ο στο οποιο παει Mουντιαλ, και οπως φανταστηκατε, το σηκωνει το τιμημενο!!!

Δημοσ.

Οσο τα μεγαλα αστέρια εχουν περίεργα ονόματα τυπου Ροναλτίνιο και Ζιντάν, οι αμερικάνοι θα βλέπουν μονο πατριωτικά σπορ τύπου μπαίηζμπωλ. Αν βρεθει κανενας λευκός Σμιθ ή Τζόνσον το συζητάνε.

και οι Άγγλοι χρειάζονται που και που καμια κούπα, εστω απο Χόλιγουντ ή Κονάμι, γιατι αλλού δεν πρόκειται να δούνε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...