dazzlestef Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Eχω ενα σοβαρο προβλημα με το pc μου. Mετα απο ενα χρονο λειτουργιας με o/c απο 2500+ σε 3200+ μου συμβαινει το εξης. Βγαζει μπλε οθονες, υστερα απο 10 λεπτα οποιασδηποτε χρησης και να κανω. Ειτε σερφαρω ειτε παιζω παιχνιδια. το συστημα εινα το εξης: Gigabyte 7n400 Amd Xp 2500 barton o/c in 3200+ 1gb ram dual geforce 6600GT εχτες εκανα με 2 προγραμματα τεστ στην μνημη και ειναι ολα ενταξει. Λετε να φταινε drvs της καρτας γραφικων? Εσεις τι νομιζετε?
ODT Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 barton απο 2500 στα 3200???Πωπωωω, αυτό πρέπει να καίει πάρα πολύ...για κοίτα τις θερμοκρασίες σου...
qta Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 αν εχεις νερο στη cpu δοκιμασε με προσοχη να βγαλεις το μπλοκ, να ξεκουμπωσεις τον επεξεργαστη, να τα καθαρισεις και τα δυο απο τη θερμοαγωγιμη, να βαλεις καινουρια θερμοαγωγιμη και να τα βαλεις με προσοχη στη θεση τους... Στο δικο μου συστημα δεν παταγε καλα η cpu γιατι την τραβουσε προς τα εξω το μπλοκ της υδροψυξης και οι σωληνες !!!! Αν ειναι δυνατον !!!! Τωρα ολα καλα ευτυχως Σε μενα εβγαζε μπλε οθονες driver_irql_not_less_or_epual. Δοκιμασε το και πες
slack Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 den exeis stathero overclocking... prospathise na allaksis ligo to reuma..
dazzlestef Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 τρελο εε? εκτος απο τις θερμοκρασιες εχει και τρελο θορυβο φιλοι μου βρουυυυυυυυυυυυυμμμμμμμμ!!!! ευχαριστω για τις απαντησιες σας.
dazzlestef Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 το εφτιαξα! εφτιαγε η μνημη και την αλλαξα την πο***να!
sugardick Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 αν εχεις νερο στη cpu δοκιμασε με προσοχη να βγαλεις το μπλοκ' date=' να ξεκουμπωσεις τον επεξεργαστη, να τα καθαρισεις και τα δυο απο τη θερμοαγωγιμη, να βαλεις καινουρια θερμοαγωγιμη και να τα βαλεις με προσοχη στη θεση τους...Στο δικο μου συστημα δεν παταγε καλα η cpu γιατι την τραβουσε προς τα εξω το μπλοκ της υδροψυξης και οι σωληνες !!!! Αν ειναι δυνατον !!!! Τωρα ολα καλα ευτυχως Σε μενα εβγαζε μπλε οθονες driver_irql_not_less_or_epual. Δοκιμασε το και πες[/quote'] έχω και εγώ πρόβλημα με μπλε οθόνες στις οποίες καμία φορά αναφέρεται κ το παραπάνω, όπως επίσης και κάτι για "BIOS".... Έχω ένα laptop και δεν έχω καταφέρει να καταλάβω ποιοί λόγοι τις προκαλούν... Καμία ιδέα?
aledjo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Εμενα γιατι μου βγαζει συνεχεια αυτες τις μπλε οθονες??? ξερει κανεις τι σημαινουν αυτα τα μυνηματα που μου βγαζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.