Aussie Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό πρόγραμμα παρακολούθησης τηλεόρασης για κάρτες avermedia,που να έχει και ρυθμίσεις για remote control; Έχο κάρτα της εν λόγω εταιρίας σε φορητό,αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με το πρόγραμμα της εταιρίας,αφού δεν έχει τίποτα για ρύθμιση του remote control,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το δουλέψω..
Adavis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 DScaler για TV και uICE για remote control είναι μια καλή επιλογή.
Bougas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 prepei na parakoloutheis kai meso nero home kai power cinema 4
Aussie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Ναι φίλε BOUGAS,αλλά το θέμα είναι να υπάρχει και στο πρόγραμμα παρακολούθησης δυνατότητα παραμετροποίησης remote control.. Οσο αφορά το uICE. δεν μου έχει δουλέψει με το φορητό μου. Κάποιος που έχει επιτυχώς δουλέψει το uICE με φορητό,να μου πει τα settings που χρησιμοποίησε;
talos_2002 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Mhpos kati san to SnapStream Beyond TV sou kanei?
qspock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Dscaler για TV, Axife Fm player για ραδιο και Btremote για τηλεχειρισμο. Το Btremote ειναι πολυ πιο απλο απο το uice, αρκει να δουλευει με την καρτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.