Archimides Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα Φιλαρούκια μου καλά, ελπίζω να έχετε μια απάντηση και για αυτό μου το πρόβλημα... Πριν λίγο καιρό μου εδωσε ένας φίλος ένα σκληρο WD 200άρη γεμάτο με διαφορα αρχεια.Μολις τον έχωσα στο σύστημα, τον είδαν κανονικά το BIOS κ τα Windows.Τον άνοιξα κανονικά για να δω τα αρχεία τα οποία ήταν κατανεμημένα σε 5 φακέλους.Έστω ΦΑΚΕΛΟΣ 1 ΦΑΚΕΛΟΣ 2 ΦΑΚΕΛΟΣ 3 ΦΑΚΕΛΟΣ 4 ΦΑΚΕΛΟΣ 5 Ο ΦΑΚΕΛΟΣ 1 μου έλεγε ότι τα περιεχόμενά του δεν είναι accecible ο ΦΑΚΕΛΟΣ 2 άνοιγε κανονικα με όλα τα περιεχόμενά του σωστά και από τους άλλους τρεις οι δύο συμπεριφέρθηκαν όπως και ο πρώτος ενώ ο τελευταίος ο ΦΑΚΕΛΟΣ 5 άνοιγε, έβλεπα τους υποφακέλους και εκείνοι ήταν που δεν μπορούσαν να ανοίξουν για τον ίδιο λογο <<This folder is not accecible>>. Έκανα restart και κατά το γνωστό Disc check των Windows λέει ότι βρήκε λάθη και ότι τα διόρθωνε...Μετά από καμια ώρα άνοιξε το pc, και ο ΦΑΚΕΛΟΣ 1 είχε διορθωθεί και όλα ήταν μια χαρα, ο ΦΑΚΕΛΟΣ 2 παρέμεινε ok και οι άλλοι τρεις, είχαν γίνει μαντάρα άνοιγα ένα τραγούδι και έπαιζε κάτι άλλο, με λίγα λόγια το Dsk Checking μου πη##ξε τον πίνακα του δίσκου. Χτες αποφάσισα να τον κάνω format, γίνεται format αλλά μόνο τα 127 (~68%) είναι άδεια, δεν μπορεί -λέω- κάτι έκανα λάθος ξαναπροσπάθησα, και τα ίδια...Πήγα να κάνω Check disk μου λέει δεν γίνεται! ΕΡΩΤΗΣΗ a.Υπάρχει περίπτωση να έχουν χαλάσει συγκεκριμένα sectors???-Η αλήθεια είναι ότι τον παρακούνησα μεχρι να τον πάω σπίτι. ΕΡΩΤΗΣΗ b.Διορθώνεται κάπως το πρόβλημα??? ΕΡΩΤΗΣΗ c.Είναι ασφαλές να τον χρησιμοποιήσω??? Ευχαριστώ -κατ' αρχήν- για τον χρόνο σας Archimides
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.